|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απόψεις για ασφάλτινα ελαστικά
Last edited by jtnakos; 11-11-2013 at 03:17. |
|
|||
|
|||
Πετρο στο χωμα ΔΕΝ μπηκα καθολου με αυτα ειχα tkc 80 και αλλες ζαντες για χωμα..Απλα ειναι σκονισμενα..
Ενα μετριο λαστιχο απο την METZELER που την ειχα βασιλιά στο ειδος.. Last edited by jtnakos; 11-11-2013 at 03:27. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Προχθές άλλαξα στο RT λάστιχα είχα τα Danlop με 13.000 κμ φάνηκαν τα λινά πίσω Να πω πως δεν τα εμπυστέυτικα ποτέ δεν ξέρω γιατί Έβαλα τα Τ30 GT Brigeston έκανα χθές διπλός μια βόλτα περίπου 80κμ με στροφές σε επαρχιακό δρόμο και σε εθνική οδό Νόμισα πως είχα άλλο μηχανάκι τέλεια πρόσφυση στις στροφές και απόλυτη οδηγική απόλαυση σε όλη την διαδρομή Άν με κρατήσουν και κάμποσα χιλιόμετρα τότε θα είναι ότι καλύτερο
|
|
|||
|
|||
Από Ιανουάριο 2014 έρχονται Ελλάδα και τα νέα Michelin Pilot Road 4
Aν φτιάχτηκε η αδυναμία μεγάλων κλίσεων στις στροφές που είχε το 3 και κρατήσει (ή βελτιώσει ακόμα περισσότερο) τα πολύ καλά χαρακτηριστικά που είχε το 3, θα μιλάμε για ένα τρομερό ελαστικό! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα,εν'όψει αλλαγής ελαστικών να πώ και γω τη γνώμη μου!!!
Αρχικά για 17000χλμ είχα EXP εργοστασιακά,απίστευτη αίσθηση και αν και άπειρος οδηγός δε με προβλημάτισαν ποτέ ούτε με φόβησαν!Αν και στο τέλος 2-3 φορές άναψε το ABS,αν δε βρισκόταν κάποιος να μου πεί ότι τα λάστιχα της μηχανής δεν είναι σα του αυτοκινήτου ίσως να τα κρατούσα κι άλλο! Επόμενη αλλαγή ήταν τα ANAKEE 2,λίγο πιο μαλακό αν θυμάμε καλά αλλά καμία ιδιαίτερη εντύπωση,τα είχα βάλει γιατί ήταν αρκετά μαλακά και εγώ έκανα μόνο ταξίδια Ελλάδα και ήθελα κάτι να μπορεί να προσαρμοστεί στους δρόμους μας!Έμοιαζε λίγο σε όψη στο EXP αλλά μόνο σε όψη! Αλλαγή 3,PILOT ROAD 3 . . . Αρχικά πολύ ασφάλτινο λάστιχο κατά τα λεγόμενα όλων αλλά εγώ δυστυχώς δε κατάλαβα καμία ιδιαίτερη διαφορά!Πολύ γρηγορές εναλλαγές όμως στις στροφές,σε βρεγμένο δεν έχω άποψη γιατί γενικά θέλω να είμαι αργός αλλά σε Αυγουστιάτικη άσφαλτο ελληνικής πόλης δίχως ιδιαίτερη πίεση μου έκανε 2-3 χαζά γλυστρίματα!!! Λόγω εμπιστοσύνης στο παρελθόν έλεγα να ξανά δώσω μια ευκαιρία στα Metzeler Next,εμφανισιακά μου αρέσουν τα ANAKEE 3 που φοράει το νέο GS αλλά μέχρι την ώρα της αλλαγής . . . Διαβάζουμε!!! |
|
|||
|
|||
Εγώ σήμερα σε μια κοντινη με τα pilot 3 δεν μπορούσα να φτάσω τον φίλο με τα heidenau scout k60 που ειναι χωμάτινα τι να λεμε τώρα! Θα μαι πολύ κουλάδι, , αλλά δεν είναι μόνο τα λάστιχα, , είναι κ ο οδηγός κύριοι. ...
|
|
|||
|
|||
Όλα τα λάστιχα μου έτσι γίνονται Γιάννη, τι φταίει γιατρέ μου
|
|
|