|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Free maps for Garmin brand GPS devices
Απόσπασμα:
Μακάρι να έχεις όμορφα και ασφαλή ταξίδια με την μηχανή σου Μην ξεχνάς να κοιτάς και τον φυσικό χάρτη πριν ξεκινήσεις καθώς και τις πινακίδες του δρόμου!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το αγόρασα με ευρωπαϊκή κάλυψη. Εχθές το σύνδεσα στο PC μιας και θα πάω ταξίδι το Σαβ/κο για να του αναβαθμίσω χάρτες (κρίμα που θα παω με αμάξι, αλλά έχει ακόμα μείον βαθμούς εδω). Από την έκδοση .30 αναβαθμίστηκε σε .40 Και οι 2 αυτές εκδόσεις έχουν Nordic countries. Από που το βγάζω το συμπέρασμα: Τον Δεκέμβριο πήγα από Gothenburg-Sweden στο Oslo-Norway και είχα κάλυψη με την .30 έκδοση. (εκτός και αν δεν καταλαβαίνω την ερώτηση και προβληματισμό σου) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ για την απάντηση!!!Ο προβληματισμός μου είναι ότι εγώ πλοηγούμε με χάρτες από εδώ και από εκεί γιατί το πήρα πριν 2 χρόνια και έπαιζε τότε έκδοση "LM"...
Το ΣΚ έκατσα να δω τι παίζει από αναβαθμίσεις και πηγαίνοντας Νορβηγία είδα ότι δεν είχα τιποτα από αυτές της χώρες μέσα ενώ φορούσα έκδοση Europe 2013.30 Σήμερα έβαλα την 2013.40 και τα βλέπω όλα εκεί πάνω!!! Εξού και η ερώτηση!!! |
|
|||
|
|||
διαλεξα τους χαρτες που θελω και μετα πατησα "download map now", υστερα μου ανοιξα νεα σελιδα με καποια αρχεια. τα κατεβαζω ολα? ή μονο αυτο που λεει "map installer for windows platform"?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε παρακαλώ διάβασε τις οδηγίες Υπάρχουν όλα γραμμένα .... Last edited by siraxanz; 16-03-2013 at 17:09. |
|
|||
|
|||
Χάρη Καλησπέρα,
Δημήτρης από Κέρκυρα, τα πολύτιμα φώτα σου χρειάζομαι, έχω ένα Garmin zumo 660 LM αγορασμένο πέρσι τον Ιούλιο από το Forum μας θα πρέπει να του κάνω κάποια αναβάθμιση ή δεν χρειάζεται ? Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλησπέρα Δημήτρη!!!Αν δεν έχει κάνει ακόμα register την συσκευή στην Garmin καλό είναι να την κάνεις και με το my dashboard που υπάρχει για να κάνεις register σου δείχνει για πιθανόν αναβαθμίσεις είτε χαρτών είτε συστήματος!!!Αν logάρις θα δεις αν χρειάζεσαι!!!
ΥΓ:Εγώ το έκανα πριν κανά 2 βδομάδες και πήρε τα πάνω του!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σ' ευχαριστώ Αδελφέ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τίποτα.. Είναι πολύ απλό!!!Πας στο site τους κάνεις ένα νέο λογαριασμό και μετά πας για register!!!Στο dashboard θα βρεις ότι χρειάζεσαι!!! Αν κάπου κολλάς εδώ ήμαστε!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|