|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μικρά Ασία,Καππαδοκία,Πόντος,Πόλη. Λίγο απ' όλα...
γκαρντασακο μου το χάρηκα πολυ....
μπράβο σου!!!! και χωρίς το ξεχωριστό παρέακι που έχεις!!!!! εύχομαι κάθε χρόνο να σου περισσεύουν τα φράγκα για τα ταξίδια που χεις στο μυαλο σου..... με ταξιδεψες |
|
|||
|
|||
Υπέροχο ταξιδιωτικό από τις χαμένες πατρίδες!
Πολύτιμο βοήθημα για μελλοντικούς επίδοξους ταξιδιώτες στα μέρη... Σας εύχομαι του χρόνου να μπορέσετε να ταξιδέψετε μαζί όλη η παρέα... Μπράβο! |
|
|||
|
|||
Φιλαράκια σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια. Χαίρομαι πάρα πολύ που σας άρεσαν αυτές οι λίγες σελίδες του ταξιδιωτικού που μοιράστηκα μαζί σας.
Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους μας, σ'όλους τους φίλους (και όχι μόνο) της δίτροχης τρέλας! Να μάστε πάντα όρθιοι και να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή..... Όσο για σένα τρελιάρη κρατάω αυτό Last edited by vtheo; 14-10-2012 at 21:18. |
|
|||
|
|||
Θοδωρε οπως παντα αψογο φωτορεπορταζ
ευχαριστουμε για τις πληροφοριες, γιατι αξιζει μια βολτα προς τα εκει και του χρονου με το απαιχτο παρεακι σας |
|
|||
|
|||
Ψηλέ μου φανταστική περιγραφή.
Πάντα τέτοια. Μπορεί αντί διαβατηρίου να δείχνουμε κάρτες του ΟΑΕΔ.. αλλά "οι χάρτες (ξανα)άνοιξαν. |
|
|||
|
|||
[/QUOTE]
Mάρκο υποκλίνομαι... |
|
|||
|
|||
ένα μπράβο και με την δικια μου σειρά για το μεγάλο σου ρίσκο για το ταξίδι. είναι ένα από τα ταξίδια που θέλω να πραγματοποιήσω με την σύζυγο μου η φωτογραφίες σου και η αφήγηση σου απλός ΜΑΓΕΥΤΙΚΕΣ να είσαι καλά και πολλά και ασφαλής χιλιόμετρα σου εύχομαι
|
|
|||
|
|||
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΖΗΣΕΙΣ
ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΟΡΘΙΟΣ |
|
|||
|
|||
Ταξίδι ζωής, φίλε μου, στην αγαπημένη "πατρίδα" μας.
Απόσπασμα:
Αν έχεις κι άλλες φωτογραφίες από τα βουνά της περιοχής και δε σου είναι κόπος, θα ήθελα να τα δω. Η περιγραφή της απόδρασής σου και οι φωτογραφίες, με "ανάγκασαν" να το διαβάζω για δεύτερη φορά. Καλές "αναβαθμίσεις" Θοδωρή. |
|
|||
|
|||
Φιλαρακι ποιο δεν υπαρχει...μπραβο να εισαι καλα να ταξιδευεις...
|
|
|