|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πλυσιμο μοτο επιτελους!!
Απόσπασμα:
Όσο και να προσπαθούμε μόνοι μας, την δουλειά που κάνουν οι επαγγελματίες δεν νομίζω να την πετύχουμε, διότι αυτοί ξέρουν τα ‘καλούδια’, που θα βάλουν επάνω και θα φαίνεται η χοντρή – κούκλα. Και τα καλούδια να μάθουμε, δεν νομίζω ότι θα αξίζει ο χρόνος μας τα €15 / 2μηνο. |
|
|||
|
|||
μπραβο ρε βασιλη και η δικια μου ειναι μεσα στο κουνουπι απο το τελευταιο ταξιδι. Θα την παω στο γιαννη το λοιπον
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το παλικάρι είναι ΚΟΡΥΦΗ !!!!! Ειδικότητα στους Boxer .... και το αποτέλεσμα εκπληκτικό!!!! +1150 απο εμένα thanks Syan |
|
|||
|
|||
αυτα τα κουνουπια μου την εχουν δωσει αγρια
|
|
|||
|
|||
μηπως ειδικευεται και σε αλλα 2κυλινδρα με ψηχτρες...οχι boxer ομως...???
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όπως και να είναι τα βυζια {πεσμένα η ανορθωμένα } τα πλένει αυτός…. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτα ειναι παντως θεσεως...!!! ευχαριστω... |
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως την πάω εδώ:
AUTO MOTO ΒΟΒ WASH - Πλυντηριο αυτοκινητου & μηχανης by Σπυρος Ισκιογλου - Lokales Geschäft - Egaleo | Facebook Πολύ καλή δουλειά με όρεξη και μεράκι και χωρίς πιεστικό. Περιποιείται την κάθε μοτοσυκλέτα σαν να είναι η δικιά του. Όσοι δεν έχουν facebook, είναι στο Αιγάλεω πάνω στη Θηβών 317, απέναντι από το γήπεδο ποδοσφαίρου. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Απόσυρση μοτο | vpentza | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 29 | 25-09-2009 22:46 |
Αμεση αγορα μοτο | vpentza | Ζήτηση | 27 | 01-09-2009 12:24 |
U2 360 TOUR Veltins Arena 3/08/2009 ....επιτελους με τα χαρτακια στο χερι! | ΙoannisPanagiotidis | Διάφορα | 23 | 17-08-2009 00:02 |
ηρθε επιτελους o #1!!! | psyxanwmalos | Καλώς ήλθατε | 18 | 25-03-2009 22:56 |
Kυριακάτικη μοτο-απόδραση!!! | vtheo | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 34 | 06-03-2009 21:49 |