|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φίλε!!!!!!!! Την πουλάς?
Απόσπασμα:
αλλα και παλι 128,000 χλμ επαθε κατι .. και οχι απο τα 10-15-30... υπαρχει μια μεγαλη διαφορα.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σοβαρά τώρα, πιστεύω ότι τα περισσότερα προβλήματα των 1200 προκαλούνται από κακή χρήση και άσχετους αναβάτες. Έτσι ωμά το λέω, όπως το νιώθω και το καταλαβαίνω. Τα 1150 δεν είναι τόσο πολλά, δεν αγοράστηκαν από πιτσιρικάδες και νέους αναβάτες. Είναι πιο βαριά, με λιγότερη ιπποδύναμη οπότε δεν σε βάζουν εύκολα σε τριπάκια καγκουριάς.... Το 1200 πούλησε πολύ, οπότε οι ιδιοκτήτες δεν είναι τόσο ψαγμένοι. Αντίθετα, όσοι αγόρασαν 1150 πριν 12-13 χρόνια, ήξεραν ακριβώς τι παίρνουν και -κυρίως- ΓΙΑΤΙ!!! Πάντως με τα ABS - servo των πρώτων 1200 και με τα 2008 μοτέλα, κάτι παίζει..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μια Σωστή άποψη από Σοβαρό Επαγγελματία και γνώστη των προβλημάτων. Χωρίς δόση ειρωνείας όλο αυτό..................... |
|
|||
|
|||
Πω-πω-πω τι πάθατε με τα 08???????
φτου φτου(φτυνω στον κορφο μου για το κακό μάτι....) 70.000χλμ η δικιά μου και πατά γερά κ δυνατά... (εντάξ το εσπασε στα πρωτα χερια, το σασμανακι, και εχει το βελτιωμενο) αλλα 42.000 χλμ μαζι μου λαδόξιδα μόνο! φτου φτου φτού(τριάκις) Την έβαλα κ μπόλικο κόκκινο τώρα τελευταία, για κάτι καλόπαιδα απο Ηπειρο να μην μου την ματιάξουν |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είμαι Πάνω απο το αυλάκι. Και σε εμάς δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσεις το μάτι. Όμορφη είναι πάντως αλλά έως εκεί........... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Kι ελεγα ποιος μου τις πηρε απ'το e-bay...... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άρα δίκιο έχω για 8αρια.... |
|
|||
|
|||
Ξέφυγε η κουβέντα....σας πήγαν εκει που ήθελαν, ο ΝΑΠΟ και η παρέα του
Στο θεμα μας...... Η τελευταία ερώτηση που μου έκαναν στο φανάρι ήταν......ειναι τόσο συναρπαστικό, όσο φαίνεται;;;;;; |
|
|||
|
|||
καλημερα Κωστα !! τεληκα πουληθηκε ??
|
|
|