|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νεκρός 25 χρονος με 1200 gs στα Χανιά
Όταν έχεις πράσινο και σταματάς τότε φλερτάρεις.
όταν κινείσαι σε λεωφόρο και σταματάς σε κάθε στενάκι που έχει στοπ τότε φλερτάρεις. Οι γενικότητες μερικές φορές νομίζω βλάπτουν και βοηθούν να σχηματιστούν λάθος εντυπώσεις κατά την άποψή μου. |
|
|||
|
|||
Οκ, ότι πεις.
|
|
|||
|
|||
Δεν το λέω με τέτοια έννοια Γιώργο.
Απλά μπορεί να διαβάσει το θέμα κάποιος νέος οδηγός και να σχηματίσει λάθος εντύπωση. Και εσύ φαντάζομαι δεν θα εννοούσες απόλυτα ότι σταματάς συνέχεια. Αλλιώς να πάρω το αυτοκίνητο γιατί με την μοτό μαρτύριο. Αν έχω πράσινο και σταματήσω καμιά γριά θα μου τον καρφώσει, ή αν δεν έχω στοπ και επίσης σταματήσω να ελένξω. Ναι θέλει 100% να έχεις την προσοχή σου, όπως και όταν οδηγείς αυτοκίνητο. Στην μοτό, έχεις λιγότερες πιθανότητες να σου συμβεί τροχαίο κατά την άποψη μου, αν κινείσαι συμβατικά. Απλά όταν συμβεί θα υποστείς μεγαλύτερο τραυματισμό από το αυτοκίνητο λόγω έλλειψης προστασίας. Φιλικά πάντα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θέλει διπλή προσοχή ! Συνήθως περνούν 1 κ 2 κ 3 μερικές φορές οχήματα από τη διασταύρωση με κόκκινο ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε μία χώρα με διαλυμένη οικονομία και θεσμούς, μοιραίο είναι να καταρρέει και η αστυνόμευση, η παιδεία και να επικρατεί η ασυδοσία και η αδιαφορία. Κάτι σαν τη Σομαλία πχ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τις προάλλες στην Τατοϊου, κυρία έβαφε τα νύχια της με μανόν, οδηγώντας !!!! |
|
|||
|
|||
Των χεριών ελπίζω!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αλλα ειναι απιστευτα ψυχοφθορο να ασχολεισαι με ολους τους παπαρες και τις βιολες που μιλουν στα κινητα,στελνουν μηνυματα,βαφουν νυχια,διαβαζουν περιοδικα κ.α! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Είπα και γω... θα μείνει μέσα στο θέμα;;;
Καλώς ήρθες! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Bαλιτσες για Gs 1200 - ADV 1200 με βασεις | κουτσαφτης βασιλης | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 19-03-2012 23:33 |
Πρόβλημα σε 1200 GS με την ηλεκτρονική πλακέτα (εγκέφαλος ) | nvythoul | Τεχνικά θέματα διάφορα | 25 | 28-07-2011 01:55 |
Εγκαίνια νεας αντιπροσωπίας ΚΤΜ Ηράκλειο με εκδηλώσεις. | Markas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 0 | 06-07-2011 14:25 |
βαλιτσες αλουμινενιες για 1200 με εκδορα | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 5 | 16-04-2010 00:02 |
Microsoft: αντιμέτωπη με ηλεκτρονικό "ζιζάνιο" 17 ετών των Windows | MARK | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 06-02-2010 12:12 |