|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΕΒΑΣΜΟΣ
Είμαι καπνιστής αλλά για τον εαυτό μου.Και στο σπίτι μου βγαίνω έξω η παω στο σαλόνι μόνος μου οταν κάνει κρύο στη βεράντα.Το ίδιο δεν ενοχλώ και τους φίλους μου.
Last edited by manro; 08-01-2010 at 13:34. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
καλησπέρα!
καλή χρονιά! δεν ξέρω πλέον τι γίνεται στο εξωτερικό, αλλά μέχρι το 2003 που ήμουν στη γερμανία τα μπαράκια δε διέφεραν κι εκεί πολύ από τεκέδες, και σίγουρα δεν ήταν όλοι οι θαμώνες έλληνες! συμφωνώ ότι για να γίνει κάτι χρειάζεται καθολική απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους, σημειωτέον είμαι καπνιστής. φίλοι όταν πάω με τη γυναίκα μου για φαγητό ή ποτό κοιτάζω αν υπάρχουν τασάκια....εφόσον είναι πάνω στα τραπέζια θα καπνίσω. εάν όχι μάλλον δε θα μπω καθόλου. υπάρχουν και μέρη που οι ιδιοκτήτες το απαγορεύουν, εκεί δε θα πάω!! Κατ' αντιστοιχία κι οι μη καπνιστές μπορούν να κάνουν το ίδιο. στην εκκλησία όταν πας σου περνά από το μυαλό να καπνίσεις; ή όταν πας σε νοσοκομείο κι έχει παντού πινακίδες και πουθενά τασάκια θα ανάψεις;! είναι απλά τα πράγματα φίλοι μου, το μεσοβέζικο με τους χώρους για καπνιστές δημιουργεί το πρόβλημα. αλλά όπου επιτρέπεται το τσιγάρο, δε δικαιούται κανείς να παραπονιέται, το είδε πριν μπει!! κι εγώ δε μπαίνω εκεί που απαγορεύεται.... γιατί να τσακωνόμαστε; και κατά τη γνώμη μου δε νομίζω ότι είναι δυνατόν να απαγορευτεί σε χώρους όπως τα νυχτερινά κέντρα, το καφενείο του χωριού κλπ κλπ.... ποιός θα πείσει τον παππού των 80+ ότι το κάπνισμα λιγοστεύει τη ζωή;! τέλος πάντων το θέμα είναι ατελείωτο και πολύπλευρο.... πάντως το πιό ωραίο θα ήταν όλοι οι καπνιστές να κόψουμε το τσιγάρο και μετά να δούμε σε ποιό κουρέα θα πάει ο Παπακωνσταντίνου!; και πάλι καλή χρόνια σε όλους μας! ΥΓ κάτι μπούκες λεοφωρείων και ταξί δεν ενοχλούν κανένα;! ή όταν είμαστε πάνω στη μπέμπα δε δίνουμε σημασία;;;;; |
|
|||
|
|||
φιλε ortho,μεταξυ σοβαρου κι αστειου, σχεδον σε ολα τα μερη που εχουμε επισκεφτει ως forum ρωταω αν επιτρεπεται το καπνισμα και η απαντηση που παιρνω ειναι"απαγορευεται κανονικα αλλα εδω ειναι μονο η παρεα σας ,οποτε αν τα βρειτε μεταξυ σας καπνιστε"η καπως ετσι!
δεν ειδα καποιον καπνιστη ομως να προβληματιστει και να ενδιαφερθει αν μπορει να ενοχλει καποιον!αντιθετως αναβουν το τσιγαρακι τους με εναν απιστευτο στ######σμο!με την καλη εννοια παντα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
δε λέμε κάτι διαφορετικό,
τι θα πει κανονικά απαγορεύεται, αλλά αν τα βρούμε επιτρέπεται;! άμα δε φέρει το τασάκι φίλε ντινόπουλε, ποιός θα ανάψει; μιά λύση θα ήταν να κάνουμε φράκτιες! gsforum for smokers μία gsforum for nonsmokers! αλλά όχι και στ...ισμό! αν μου πεις ότι σε ενοχλεί απλά δε θα το ανάψω, θα πάω έξω ή θα μείνω άκαπνος. όσο για τα cohiba.... αφόρητη σκ@τίλα αδερφάκι μου! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα! πολυ καλος για να εισαι αληθινος! και για οσους δεν ξερουν ο σπυρος στον κοσμα ειχε τετοιο αγχος να μη με ενοχλει με το τσιγαρο,που αισθανομουν και λιγο αβολα! και που σαι φιλαρακι σ εχω καβαντζωμενο και για τις επομενες εκδρομες! |
|
|