|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW K 1600 GT test videos απο την Ιταλια!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Καινούριο φίλε Γρηγόρη.
|
|
|||
|
|||
Μεγαλη απόφαση.. θα πρέπει να το ψάξεις καλά
|
|
|||
|
|||
Γιάννη παρόλο που είμαι άνθρωπος που υπερασπίζομαι το καλό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο-μηχανή-επαγγελματικό(μιας και είναι η δουλειά μου)αυτό το μηχανάκι αποφάσισα πριν από 2 χρόνια ότι θα το πάρω κούτα.Σίγουρα με τρομάζει λίγο το ποσό στις μέρες μας αλλά αν πάνε όλα όπως τα υπολογίζω θα το πάρω ξέγνοιαστα.
Είδωμεν! |
|
|||
|
|||
Αν δεν είχε νόημα και το καινούριο, τότε δεν θα βρίσκαμε ούτε μεταχειρισμένα.
Οποσδήποτε είναι άλλη η αίσθηση να πάρεις κάτι να... μυρίζει καινούριο, να ξέρεις εσύ τι έχει και τι δεν έχει και ίσως και... γιατί. Να της κάνεις το στρώσιμο, να την μαθαίνεις όσο λύνεται και αυτή. Να την διαλέξεις ΑΚΡΙΒΩΣ όπως θες, όχι γιατί "αυτή βρήκες" και έφερνε στο περίπου. Εγώ έχω πάρει τις δυο BMW μηχανές καινούριες και μάλιστα επειδή ήθελα ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα θέλω (παραγγελία) περίμενα το ένα 4 μήνες και το άλλο 2. Φτιάχτηκαν ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Αντίθετα τα αυτοκίνητα που έχω αλλάξει όλα μτχ. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναπάρω μηχανή μεγάλη καινούρια. Ίσως ούτε και μτχ. Το καλό είναι ότι αυτές οι μηχανές (και η μελλοντική δική σου) δεν είναι πρόβλημα να την έχει κάποιος 10-15 χρόνια. Το μόνο πρόβλημα είναι ο υπερκαταναλωτισμός. Καλώς να την πάρεις και να την ευχαριστηθείς. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλήθεια είναι όνειρο ζωής ή "κεραυνοβόλος έρωτας" ? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλήθεια είναι όνειρο ζωής ή "κεραυνοβόλος έρωτας" ? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κι όπως είπες αυτές οι μηχανές είναι τουλάχιστον για μια 10ετία αλλά όχι με 30000χλμ στην 10ετία. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μετά ήρθε η εγκυμοσύνη και είπα για 2 χρόνια στοπ. Ε την επόμενη χρονιά παρουσιάστηκε το μηχανάκι κι απλά την ερωτεύτηκα και είπα τέλος εδώ είμαστε για τα επόμενα 10 χρόνια. |
|
|||
|
|||
Νέα χρώματα για το 2013
Θα παραμείνει το λευκό ως έχει.
Και μετά έχουμε Dark graphite και το μπλε Montego blue metallic κι αυτό πολύ όμορφο Σίγουρα τα έχετε δει απλά τα βάζω από live μηχανές. Last edited by apostolosb; 16-10-2012 at 18:54. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όλα τα highlights των νέων K 1600 GT & GTL!!! | Arkas | Νέα μοντέλα BMW | 51 | 09-10-2011 23:01 |
BMW K 1600 GTL | thomas | Νέα μοντέλα BMW | 11 | 09-04-2011 13:06 |
BMW K 1600 GTL | panagiotis.farmer | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 03-03-2011 02:14 |
K 1600 GT AND GTL PRICES | VagosGT | Νέα μοντέλα BMW | 11 | 26-02-2011 17:30 |
OPEL INSIGNIA 1600 TURBO 180PS | evanslam | Πωλήσεις γενικώς | 3 | 01-02-2011 11:20 |