|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κλοπή R1200 GSA '30 years... SOS προς όλους...
Χαρά δεν θα δουν ποτέ τους αυτοί φίλε μου, αυτό είναι σίγουρο. Την δικιά μας χαρά όμως, ποιός τους δίνει το δικαίωμα να μας την κλέβουνε...
Γιάννη (Paco), μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; |
|
|||
|
|||
Πραγματικά κρίμα...τι άλλο να πω,μακάρι να βρεθεί η μηχανή και να πληρώσουν οι άτιμοι.
Πάντως εγώ λέω την σκέψη μου,σε πολλές τέτοιες κλοπές πρέπει να ναι και μηχανικοί στην μέση με συνεργεία η πού δουλεύουν σε συνεργεία. Όπως και να χει μακάρι να βρεθεί Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οι μηχανικοί να δίνουν πληροφορίες, κλειδιά κλπ? |
|
|||
|
|||
!!!!!! μμμμμ...... Δε θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι!!!!
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=windman1200;920216]Χαρά δεν θα δουν ποτέ τους αυτοί φίλε μου, αυτό είναι σίγουρο. Την δικιά μας χαρά όμως, ποιός τους δίνει το δικαίωμα να μας την κλέβουνε...
Γιάννη (Paco), μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;[/QUOTE] εαν μπορω στην διαθεση σου να βοηθησω |
|
|||
|
|||
Δυστηχως το περασα πριν λιγο καιρο φιλε μου το ιδιο...Και το δικο μου σε πυλωτη... F650GS Twin Μακαρι να βρεθεί απειραχτη,στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!! |
|
|||
|
|||
[quote=konstantinos;920770]
Απόσπασμα:
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.. ειναι λυπηρο να περναει crowl με τετοια μηνυματα..πραγματικα ξενερωνω και ας μην ειναι δικη μου.οπως ολοι εδω μεσα βεβαια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Φίλε λοιπάμαι και εγώ............ Κρίμα... και περισσότερο κρίμα αν η μηχανή είναι το μόνο μεταφορικό όχημα που έχουμε.... Τι να πω!!!! Σήκωσαν γκαραζόπορτα....... !!!! Τι #####, γερανούς έχουν μαζί τους; Και σκέφτομαι και εγώ να πάρω RT !!! Μήπως να το σκεφτώ και να παραμείνω στο ταπεινό μου Τρανσάλπ ή τελικά να πάρω Varadero με ABS; Πραγματικά ΛΥΠΑΜΑΙ φίλε μου...... Και που τα πάνε ρε παιδιά και που να τα πουλήσουν; Εκτός Ελλάδας; Εκτός αν γίνονται ανταλλακτικά ή τροποποιούνται τόσο πολύ που να γίνονται αγνώριστα !!
|
|
|||
|
|||
Λυπάμαι πραγματικά για τις κλοπές που έχουν καταντήσει ¨καταιγίδα¨στην Αθήνα.Εύχομαι όμως γρήγορα να βρεθούν και να τιμωρηθούν πραγματικά οι ¨κύριοι¨για να μη πω κάτι ποιο βαρύ για χαρακτηρισμό.Μας έκλεψαν το δικαίωμα να χαμογελάμε και τώρα κυκλοφορούν και οι άλλοι που μας κλέβουν τις μηχανές μας.Αυτές που κάνουν να ξεχνάμε για λίγο και όχι μόνο προβλήματα και έννοιες.Προσευχή για να πάνε όλα καλά.!!!
|
|
|