|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΟΣΟ ΧΑΒΑΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ...
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΓΙΩΡΓΗ ΟΝΕΙΡΑ ΠΡΑΣΙΝΟΚΙΤΡΙΝΟΚΟΚΚΙΝΑ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
το λέω ξανά, το παιχνίδι είναι στημένο κι η παρτίδα χαμένη όποιος το καταλάβει μπορεί να τη γλυτώσει. με εισοδήματα Κινέζου εργάτη και τιμές Αθήνας δε ζει άνθρωπος! |
|
|||
|
|||
Δείτε για παράδειγμα όταν πάτε σε μια δημόσια υπηρεσία που σας λέει τα δικά της , ενώ έχετε δίκιο εκείνη εξακολουθεί και παραμένει ψυχρή , ανάλγητη . Αν όμως κάνετε ένα μεγάλο σαματά με κίνδυνο να σας πανε μεςα πως δια μαγείας εξαφανίζεται η γραφειοκρατεία και βρίσκεται το δίκιο σας.
Το ίδιο γίνεται και με τις εξεγέρσεις , ως δια μαγείας μετά όλοι κόπτονται για το καλό των πολιτών, γιατί απλά τους φοβούνται. Βέβαια μια εξέγερση έχει θύματα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΥΜΑΤΑ. Προσπαθώ να σκεφτώ τι θα εμποδίσει τους ανθρώπους που έρχονται καθημερινά κάτω απο το σπίτι μου ψάχνοντας τους κάδους σκουπιδιών για αποφάγια , να σηκώσουν την πέτρα και να την πετάξουν !!! Αυτό δεν ειναι κρίση ειναι εξευτελισμός !! Βάλτον να σου δουλέψει , να σου παράγει χρήματα για να ξεχρεώσει αυτό το ριμαδι το κράτος γρηγορότερα. Όχι όμως να τον κανεις ζητιάνο !! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Αυτο που τους εμποδίζει ειναι οτι μας έχουν διχάσει και στρέψει τον έναν εναντίων του αλλου ,,ειναι η καλύτερη μέθοδος καταστολής ευκολο ειδικά για την χωρα μας με τόσα χρονια δικομματισμού
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σκέψου προτού βρίζεις τους παντες αν αυτα που λες ισχύουν για ολους και μην εισαι απόλυτος και εριστικός. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μια και αναφερεσε ομως οτι γραφω και ειμαι φαφλατας,μπορεις να κανεις το κοπο να δεις σε αλλα θεματα πως και τι γραφω. Φιλε μου καποια στιγμη φτανουμε στο αμην.ειχα φτασει και στο παρελθον..φωναξα,εκλαψα απο τα χημικα,θυμωσα,εβρισα,τρελαθηκα,ψυχοπλακωθηκα,οργανωθηκα σε ομαδες πολιτων,τιμωρησα τον εαυτο μου για την ψηφο που κατα διαστηματα εδωσε,βλεπε Γιωργακη..,καπου κουραστηκα καπου βαρεθηκα να τρεχω εγω που ειχα δουλεια και οι ανεργοι να αδιαφορουν και χαλαρωσα. Ομως η ζωη μας αλλαζει συνεχως...περασαν 6-7 μηνες τα πραγματα συνεχως χειροτερευουν για ολους εμας τους απλους ανθρωπους(για τα παπαγαλακια αυτο δεν ισχυει ταιζονται καλα και με ακριβη τροφη)ερχετε και ενα παιδι,η ανεργια ειναι μεσα στο σπιτι μου,η εταιρεια που δουλευω ,και βαζω και εγω πλατη οπου και οσο πραγματικα μπορω,σημερα ειναι αυριο μπορει να μην ειναι,τα χρηματα ειναι λιγα,η δεη,εφορια,τραπεζα κ τα καθημερινα εξοδα σε πνιγουν και εχω και τον ανεραστο υπαλληλο της τροικα και του δντ στουρναρα να βγαινει κ να λεει του κοσμου τις ηλιθιοτητες. Εχω και εσενα να προκαλεις περιεργα και να απαντας σε κατι που μαλον ανηκεις.αν κανω λαθος ,γραψε λαθος και συγνωμη,αν δεν κανω και ανηκεις δεν περνω πισω ουτε γραμμα. Να ξεκαθαρισω και κατι.ξερω πολυ καλα οτι και ο εργοδοτης εστησε με κοπο και αιμα και αγωνιες και ρισκο την επιχειριση του.ξερω πολυ καλα οτι τα βγαζει και αυτος πολυ δυσκολα περα,ξερω ομως και πολυ καλα οτι το μεγαλυτερο ποσοστο πατανε στο λαιμο ανθρωπους που εχουν αναγκη και ξερω πολυ καλα οτι με 500 ευρω 8ωρο,και πολλα λεω,δεν ζει ανθρωπος στην Ελλαδα.ολα τα αλλα ειναι θεωριες επαγγελματιων παπαγαλων που μολις τους στριμωξεις με λογικα επιχειρηματα σου πετανε το κλασικο¨ε ωραια πες μου εσυ μια λυση¨ αυτα φιλε και να εισαι παντα καλα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπράβο για τον λόγο σου και τις απόψεις σου και μπράβο που μπορείς και ρίχνεις τους τόνους συμφωνώ σε όσα γράφεις και για τα αφεντικά και για τους υπαλλήλους απλα πιστευω οτι και οι 2 μεριές αυτή την εποχή ειναι χαμένες άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο |
|
|||
|
|||
Φίλε mpampis,
θα σε παρακαλέσω να είσαι πιο ήπιος και πιο ευπρεπής στους χαρακτηρισμούς σου, ιδιαιτέρως όταν απευθύνεσαι σε συναδέλφους μοτοσυκλετιστές και δη συμφορουμίτες ! "Καθήκια, παπαγαλάκια και ντροπές", είναι λέξεις που δεν ταιριάζουν στο κλίμα και στην ιδιοσυγκρασία της μεγάλης παρέας του GS Forum ! Ίσως η μόλις δίμηνη παραμονή σου στην παρέα μας, δεν σου έδωσε τον απαραίτητο χρόνο να αντιληφθείς τη συντροφικότητα και αλληλεγγύη που διακρίνει την πλειονότητα των μελών μας ! Ελπίζω να έγινα σαφής και κατανοητός. . |
|
|||
|
|||
Προσωπικά δεν ξερω καμιά μικρή τουλάχιστον επιχείρηση που να εχει κέρδος. Εγω ειμαι κατι δεκαδες χιλιαδες μέσα και προς το παρών ειμαι σωστός σε ολες τις υποχρεώσεις μου. Για πες μου όμως πόσο θα αντέξω; τι να κανω οταν δεν πάει άλλο; να την κλείσω και να πετάξω με μία πτώχευση 9 παιδια στο δρομο ή να τα κανονίσουμε με τους τροπους που δεν συμφωνείς και να δώσουμε παράταση ζωής σε ολους μας. (Ο αντίλογος ειναι υποθετικος αλλα το λεω για να δεις και στην αντίπερα όχθη) . Δυστυχώς αλλα αν ηταν όλοι σωστοί η ανεργία θα ηταν στο 50%. Προς θεου δεν λεω να κλέβουν απο τους υπαλλήλους, μπερδεμένη κατάσταση
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου |
|
|