GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 06-09-2011, 01:33
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ. Το Μεγαλείο σου...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων

Στο ξαναγράφω (ποιο αναλυτικά) : Μάθε να τα διαβάζεις όλα όσα γράφονται και όχι επιλεκτικά όσα θες (εκτός εάν τα διαβάζεις και … τα ξεχνάς) , κοιτά πρώτα τι γράφεις εσύ και οι <φίλοι> σου και μετά τα λέμε…

Για μάθε με να διαβάζω και μένα. Άσε τους φίλους μου. Εγώ γράφω, εγώ σε ρωτάω. Μπήκες, χλεύασες, προσέβαλες και για ανεξήγητο λες πράγματα που δεν υπάρχουν εδώ γραμμένα.

Εσένα τελικά ποια είναι η άποψή σου για τους αστυνομικούς που κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες και κράνη; Θα την πεις, ή θα μπαίνεις σε αυτό το ποστ και θα γράφεις οτιδήποτε άλλο εκτός από το θέμα; Θέλεις να κάνουμε κάποια ειδική συμφωνία και σύμβαση με σένα για να μας πεις;

Όταν σταματήσεις να παίζεις την κολοκυθιά, είμαστε όλο μάτια να σε διαβάσουμε.

Σταματάω εδώ γιατί κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Εκτός αν όντως δεν καταλαβαίνεις, οπότε δεν περιμένω να απαντήσεις ποτέ.
Reply With Quote
Παλιό 06-09-2011, 01:46
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
"Συναδελφική αλληλεγγύη" το λένε στην "νεοελληνική" Γιώργο και όπως όλα έχει και αυτό διαστρεβλωθεί στις μέρες μας ...
Συναδελφική αλληλεγγύη ??? που την ειδές αυτήν εκ μέρους μου ??? Διάβασε ξανά την πρώτη γραμμή του πρώτου ποστ μου (Νο 21) και μετά σχολίασε… άκου αλληλεγγύη για έναν βλάκα που φορά στολή πάνω σε βαρκαντερο …. Τον απαξιώνω από την πρώτη παράγραφο, αλλά μερικοί επιμένουν να διαβάζουν μόνο ότι θέλουν …και θέλουν να διαβάζουν μόνο τις απαντήσεις μου (ποστ 21,27,28) στις συκοφαντίες , αισχρές φράσεις τους και βρισιές που βέβαια ξεχνάνε ότι γράφουν… (ποστ 2,3,5,6,7,9,13,22,31,33..) και παρά την <πυροσβεστική> παρέμβαση (ποστ 14,25) των υπευθύνων αυτοί ..απτόητοι ! Εδώ ο gemara έφτασε σε τέτοιο επίπεδο μαντικών ικανοτήτων που <<είδε>> ότι δεν έχω ούτε τα μισά συντάξιμα χρόνια του…. Εάν αυτός έχει 60! συντάξιμα …έπεσε μέσα …άντε κι ένα τζοκερ…
Reply With Quote
Παλιό 06-09-2011, 01:55
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Για μάθε με να διαβάζω και μένα. Άσε τους φίλους μου. Εγώ γράφω, εγώ σε ρωτάω. Μπήκες, χλεύασες, προσέβαλες και για ανεξήγητο λες πράγματα που δεν υπάρχουν εδώ γραμμένα.

Εσένα τελικά ποια είναι η άποψή σου για τους αστυνομικούς που κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες και κράνη; Θα την πεις, ή θα μπαίνεις σε αυτό το ποστ και θα γράφεις οτιδήποτε άλλο εκτός από το θέμα; Θέλεις να κάνουμε κάποια ειδική συμφωνία και σύμβαση με σένα για να μας πεις;

Όταν σταματήσεις να παίζεις την κολοκυθιά, είμαστε όλο μάτια να σε διαβάσουμε.

Σταματάω εδώ γιατί κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Εκτός αν όντως δεν καταλαβαίνεις, οπότε δεν περιμένω να απαντήσεις ποτέ.
Απάντα στα ποστ μου 27,28…και 45 του jimm και δικαιολόγησε αυτά που γράφεις και άσε τι καταλαβαίνω εγώ και τι όχι…
Reply With Quote
Παλιό 06-09-2011, 02:29
Senior Member

Στις 30/8 ώρα 16:03 ποστ 22 γράφεις << Ο κόσμος τό' χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι, ότι το σύνολο των μοτοσυκλετών που κινούνται χωρίς πινακίδες, ανήκει σε ένστολους αστυνόμους. Δεν πληρώνουν δε, ασφάλειες και τέλη, οπότε το κράτος στερείται σημαντικό ποσό από φορολόγηση.>>

Και 20 λεπτά μετά …
30/8 ώρα 16:23 ποστ 29 γράφεις << Βασίλη κανέναν δεν κατηγορώ αδιάκριτα. Μιλάω για τους συγκεκριμένους που τους είδα με τα μάτια μου και τους άκουσα με τ´ αυτιά μου.>>

Φάσκεις και αντιφάσκεις ?

Τώρα έμαθες να διαβάζεις ?
Τώρα αποκαταστάθηκε η μνήμη σου ?
Reply With Quote
Παλιό 06-09-2011, 02:33
Senior Member

Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Συναδελφική αλληλεγγύη ??? που την ειδές αυτήν εκ μέρους μου ??? Διάβασε ξανά την πρώτη γραμμή του πρώτου ποστ μου (Νο 21) και μετά σχολίασε… άκου αλληλεγγύη για έναν βλάκα που φορά στολή πάνω σε βαρκαντερο …. Τον απαξιώνω από την πρώτη παράγραφο, αλλά μερικοί επιμένουν να διαβάζουν μόνο ότι θέλουν …και θέλουν να διαβάζουν μόνο τις απαντήσεις μου (ποστ 21,27,28) στις συκοφαντίες , αισχρές φράσεις τους και βρισιές που βέβαια ξεχνάνε ότι γράφουν… (ποστ 2,3,5,6,7,9,13,22,31,33..) και παρά την <πυροσβεστική> παρέμβαση (ποστ 14,25) των υπευθύνων αυτοί ..απτόητοι ! Εδώ ο gemara έφτασε σε τέτοιο επίπεδο μαντικών ικανοτήτων που <<είδε>> ότι δεν έχω ούτε τα μισά συντάξιμα χρόνια του…. Εάν αυτός έχει 60! συντάξιμα …έπεσε μέσα …άντε κι ένα τζοκερ…
Τι σχέση έχει το βαραντέρο με όλα αυτά που λέμε;;;; Στη μάρκα της μηχανής κόλλησες;;;;

Ποστ 21, πρώτη γραμμή την οποία έχεις βάλει και σαν πρώτη παράγραφο:

Απόσπασμα:
Καλά δεν φορά πινακίδα για να μην τον εντοπίζουν τα ανάρχια και φορά στολή ??? Τι απόκρυψη !!!
Ποιος από τους δυο βλέπεις να φοράει στολή;;;;

Ποστ 21 το αναφέρω ξανά γιατί το αναφέρεις ξανά:

Απόσπασμα:
Καλά δεν φορά πινακίδα για να μην τον εντοπίζουν τα ανάρχια και φορά στολή ??? Τι απόκρυψη !!! ………. Τι ευφυΐα !!!

Αλλά τι φωνάζετε για μοτοσυκλετστική παιδεία κι άλλα? Αφού Βαρκαδέρο και Ντου Του Μου καβαλάνε, τι να γνωρίζουν από μοτό? Εξάλλου …αυτοτιμωρούνται διαρκώς …!!!

Υ.Γ. 1) Οι κάμερες <στους δρόμους > δεν μπορούν να < δουν > πινακίδες . Ακόμα και να μπορούσαν , απαγορεύεται να τις δουν ! Μόνο τα φωτογραφικά radar βλέπουν πινακίδες ….τώρα ποσά φωτογραφικά έχεις δει μέσα στην Αθήνα δεν ξέρω, εγώ δεν έχω δει ποτέ ! (είμαι κι ολίγον μύωψ)

2) Συσχέτιση τροχαίου και πινακίδας πρώτη φορά ακούω !!! Μάλλον δεν είμαι <<πηδηχταράς>>…

Δηλαδή, πάει ένας οδηγός με μοτό σε κεντρικό δρόμο προτεραιότητας . Πετάγεται από ένα στενό φορτηγάκι, παραβιάζοντας το STOP και τον τσακίζει σπάζοντας αριστερό χέρι-πόδι.
Όλο το συμβάν γίνεται αντιληπτό από έτερο οδηγό, ο οποίος όμως βλέπει ότι το μηχανάκι δεν έχει πινακίδα ….αμέσως σταματά και ???
α) πλακώνει στο ξύλο τον μοτοσικλετιστή σπάζοντας και το δεξί χέρι –πόδι ….
β) τον ξεγυμνώνει και ασελγεί επάνω του <<όπως 1000 αναρχικοί>>…..
Πσσσσσσςςςςς … τι άνδρας… ... μιλάμε για ????* πήδημα…..
….και πολύ ευφυΐα (επίσης)

* Ερώτηση : οι αναρχικοί, πηδάνε πολύ, λίγο ή καθόλου ???

Που αναφέρεσαι στο θέμα;;;;
Σε τι ακριβώς απαντάς;;;

Ποστ 27:
Απόσπασμα:
Το <μέρος των κρατήσεων> όλου του χρόνου δεν φτάνει ούτε για έναν μισθό ΣΟΥ… εεεεε… ΣΥΝΤΑΞΗ σου. Ποιον κοροϊδεύεις ? Ήταν σε υπηρεσία και καθόντουσαν ? ήταν υπηρεσιακές οι μηχανές ???
Άλλη μια μεγάλη ευφυΐα (επίσης)
Αντιγράφεις το στυλάκι του φίλου σου GeorgeP, με χλευάζεις δυο φορές - χωρίς να έχει καταφερθεί καθόλου εναντίον σου - και αναφέρεσαι για το αν ήταν ή όχι σε υπηρεσία. Ποιος μίλησε για τέτοιο πράγμα;;; Σου απαντάω ευθέως και χωρίς κανένα υπονοούμενο στο επόμενο ποστ μου 33, χωρίς να σε θίγω ή σε προσβάλλω πουθενά τονίζοντάς σου ότι ακόμη δεν έχεις αναφερθεί στο θέμα. Σου έχω δώσει όλα τα στοιχεία μου για τα οποία επιχειρείς να με χλευάσεις και δεν λες τίποτε για σένα, όχι ότι σε ρώτησε κανείς δηλαδή...

Ποστ 27:
Απόσπασμα:
Ενώ οι ασφαλίτες …τις βάζουν …
Πως γνωρίζεις ότι δεν πληρώνουν ασφάλεια και …τέλη κυκλοφορίας και μάλιστα ΟΛΟΙ ???

Υπερευφυΐα !!!!
Εκνευρισμένος προφανώς πάλι με χλευάζεις χωρίς να έχεις κανένα απολύτως στοιχείο. Δεν μας είπες τίποτε.

Ποστ 2:
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Τους βλέπω κάθε μέρα στην Μεσογείων,που αλλάζουν τις μηχΑνες τους ,με τα υπηρεσιακά τους......το μεγαλύτερο ποσοστό ξεκρανωτοι και χωρίς πινακίδες
Μικρά παιδιά που οι περισσότεροι τώρα μπήκαν στην αστυνομία,πόσο λανθασμένη νοοτροπία έχουν στο κεφάλι τους
Μαμημενη εξουσία....αν δώσεις στον ελληνα
Κανείς μα κανείς δεν αναφέρεται σε σένα. Δεν έχεις κάνει την εμφάνισή σου καν στο θέμα. Καμμία συκοφαντία , αισχρή φράση και βρισιά προς τον ΤEOSS...

Ποστ 3:
Απόσπασμα:
Η Αστυνομία όφειλε όμως να τους μορφώσει Κώστα και όχι να τους αφήσει ξύλα απελέκητα για να έρχονται να ελέγξουν εσένα μετά...
Δεν έχεις κάνει την εμφάνισή σου καν στο θέμα. Καμμία συκοφαντία , αισχρή φράση και βρισιά προς τον ΤEOSS...

Ποστ 5:
Απόσπασμα:
ποια??????
τους εμαθε να ριχνουν δακρυγονα και να βαρανε οποιον βρισκουν μπροστα τους..
Δεν έχεις κάνει την εμφάνισή σου καν στο θέμα. Καμμία συκοφαντία , αισχρή φράση και βρισιά προς τον ΤEOSS...

Ποστ 6:
Απόσπασμα:
ας το δεχτουμε αυτο με τις πινακιδες....το κρανος και τα κοκκινα??????
ασε που αν μπλεξει σε κανενα ατυχημα και δεν εχει πινακιδα ...εγω προσωπικα θα τον πηδ....σα,οπως χιλιοι αναρχικοι

Ποστ 7:
Απόσπασμα:
Σε άλλες χώρες γιατί δε συμβαίνει αυτό Βασίλη; Γιατί δεν κυνηγούν εκεί τους αστυνομικούς οι αναρχικοί; Μήπως εκεί κάνουν καλά τη δουλειά τους και ο κόσμος αισθάνεται ασφάλεια και τους έχει με το μέρος του;

Πες μου εσύ ότι είσαι "αναρχικός" και βλέπεις σταδιακά τις δύο φάσεις που φωτογράφισα. Σου ανάβουν ή δε σου ανάβουν τα λαμπάκια με τα ####παιδα;;;

Ποστ 9:
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
ξέρεις ποιό είναι το αστείο αλλά και τραγικό ταυτόχρονα ?
όπου βλέπω μηχανή χωρίς πινακίδα και προκλητική συμπεριφορά θεωρώ αμέσως ότι είναι αστυνομικός...δεν θα χρειαζόμουν το blog για να τον κουτουπώσω......από τί κρύβονται ?
στις 20 μηχανές στο φανάρι δεν μπορείς να διαβάζεις πινακίδες και να θυμηθείς ποιά ήταν αναρτημένη στο blog...Αν όμως η μία από τις 20 δεν είχε πινακίδα, θεωρώ ότι κατά 80% θα ανήκε σε αστυνομικό...εύκολο δεν είναι ???

Να σου πώ γιατί νομίζω ότι τις βγάζουν ???

οι κάμερες στους δρόμους δεν καρφώνουν μόνο τους άλλους αλλά και τους ίδιους που κάνουν ταρζανιές......σκεφτείτε το.....τα τσογλάνια....

Ποστ 13:
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Slane Εμφάνιση μηνυμάτων
Μέχρι πρόσφατα στις αστυνομικές σχολές για να μπει κανείς έδινε πανελλήνιες κι έπειτα
είχε και μια πολυετή φοίτηση. Τώρα οι αστυνομία στατολογεί ειδικούς φρουρούς και δε συμμαζεύεται με ολιγόμηνη εκπαίδευση. Είναι προφανές πως θέλουν στο σώμα να υπάρχει και προσωπικό χωρίς μόρφωση και επίπεδο ώστε να τους διαχειρίζονται καλύτερα.

Ποστ 22:
Απόσπασμα:
Δημήτρη αν τα προαναφερθέντα γεγονότα δεν αντιμετωπίζονται έγκαιρα και αποτελεσματικά και δεν καταδικάζονται από το σύνολο της Αστυνομίας ως μεμονωμένα και περιστασιακά, ναι τότε μιλάμε για γενίκευση. Ο κόσμος τό' χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι, ότι το σύνολο των μοτοσυκλετών που κινούνται χωρίς πινακίδες, ανήκει σε ένστολους αστυνόμους. Δεν πληρώνουν δε, ασφάλειες και τέλη, οπότε το κράτος στερείται σημαντικό ποσό από φορολόγηση. "Τυχαία" εγώ νομίζεις του έκανα πλάκα αν ήταν ο παραπάνω αστυνόμος, ή νομίζεις ότι είχα καμιά αμφιβολία;;;

Αν ο Διοικητής της Αστυνομίας κυκλοφορεί χωρίς πινακίδες, ναι μιλάμε για γενίκευση.

Όταν και όποτε δεις αστυνόμο να συλλαμβάνεται γιατί κυκλοφορεί χωρίς πινακίδες και κράνος, τότε ναι, είμαστε σε σωστό δρόμο. Αλλιώς όχι εμείς, αλλά το σύνολο της Αστυνομίας βρίσκεται σε λάθος δρόμο.

Τα στοιχεία μου στην διάθεση όποιου ένστολου τυχόν διαβάζει και ενδιαφέρεται να του παραδώσω τις φωτογραφίες ακάλυπτες, την ώρα και τον τόπο των γεγονότων με ενυπόγραφη μαρτυρία μου και είναι θέμα μιας ώρας να τους εντοπίσει από μαρτυρίες ένστολων συναδέλφων τους που έπιναν καφέ μαζί τους. Μετά την επιβολή των προβλεπομένων κυρώσεων στους ανωτέρω, θα βγω και θα ανακαλέσω ότι γράφω εδώ.
Καμμία συκοφαντία , αισχρή φράση και βρισιά προς τον ΤEOSS...

Ποστ 31:
Απόσπασμα:
εισαι πολυ αστειος....αλλα δεν εχεις πει αν συμφωνεις ή οχι με τους λαλακες συναδελφους σου
εκτος αν κυκλοφορεις και εσυ χωρις πινακιδες και βρισκεις αστεια τα οσα λεγονται
περιμενω ευφυη απαντηση και οχι παπ@ριες....
Καμμία συκοφαντία , αισχρή φράση και βρισιά προς τον ΤEOSS...
Εκτός αν νομιζεις ότι πρέπει να γράφουμε σαν απόφοιτοι Παρθεναγωγείου ή θεωρείς τις παπ@ριές αισχρή φράση... Αν είσαι τόσο υπερευαίσθητος, καλύτερα μη μπαίνεις σε τέτοια ποστ με "αγροίκους" σαν κι εμάς...

Ποστ 33:
Απόσπασμα:
TEOSS,

Η "προσφορά" σου μέχρι στιγμής σε αυτό το νήμα, περιορίζεται στα (των γέλιων συμπεριλαμβανομένων):

που ουδεμία σχέση έχουν με την παράβαση των αστυνομικών να κυκλοφορούν χωρίς κράνος και πινακίδες.

Ο αστυνόμος μοτοσυκλετιστής, όχι μόνο οφείλει να έχει μοτυσυκλετιστική παιδεία, αλλά οφείλει να είναι και το παράδειγμα προς μίμηση, για να μπορέσει και η πολιτεία κάποτε να τον πάρει στα σοβαρά και να τον ανταμείψει όπως πρέπει μισθολογικά και συνταξιοδοτικά (το τελευταίο θα σε καίει πολύ κάποτε).

Εδώ πέρα μιλάμε για αστυνόμους μοτοσυκλετιστές που περνάνε κόκκινα, δεν έχουν πινακίδες στις μηχανές και το κράνος στο χέρι και εσύ "θίγεσαι" και τους υπερασπίζεις για το αν ήταν σε υπηρεσία ή όχι και ήταν υπηρεσιακές οι μηχανές όταν πήγαν για καφέ. Από την Πόλη έρχομαι δηλαδή!!!

Θα μπορούσες κάλλιστα λόγω του λειτουργήματος που επέλεξες - αν το επέλεξες εσύ - να είσαι ο πιο έγκριτος και αξιόπιστος ομιλητής εδώ, αλλά αντ' αυτού μέχρι στιγμής έχεις επιλέξεις να καταφέρεσαι εναντίον του gsmaniac και μένα, είτε προσπαθώντας να γελοιοποιήσεις τα λεγόμενά μας, ακόμη περισσότερο δε και την δικιά μου ιδιότητα ως ενστόλου επί 30 χρόνια με συντάξιμα χρόνια περισσότερα από όσα είναι η ηλικία σου που σου εύχομαι να φτάσεις τα μισά κάποτε και τα οποία τα απέκτησα με πλήρως νόμιμο και διαφανή τρόπο, γεγονός που με κάνει ιδιαίτερα υπερήφανο.

Όλη αυτή η συμπεριφορά σου και η αντιμετώπιση του θέματος σε κάνει - άθελα φαντάζομαι -, να υποστηρίζεις εμπράκτως αυτά που λέμε όλοι πιο πάνω.

Εάν αγαπάς αυτό που κάνεις, όπως όλοι οι ένστολοι αγαπήσαμε αυτό που κάναμε, μπορείς ελεύθερα φαντάζομαι να αναφερθείς και να απορρίψεις χωρις προσωπικές επιθέσεις, βωμολοχίες και ειρωνείες αυτά που σχολιάζουμε, αντί να προσπαθείς να απορρίψεις αυτούς που τα σχολιάζουν. Εγώ προσωπικά θα αισθανόμουν καλύτερα αν όλα αυτά που βλέπω καθημερινά είναι μεμονωμένα και κάνω λάθος στην σκέψη και στην κρίση μου, γεγονός που θα σήμαινε ότι έχουμε μια δίκαιη και νόμιμη πάνω απ' όλα Αστυνομία.

Φιλικά, gemara.
Εδώ ναι, όντως σου γράφω σαν απόφοιτος Παρθεναγωγείου με πολύ προσεκτική και φιλική γλώσσα. Καμμία συκοφαντία , αισχρή φράση και βρισιά προς τον ΤEOSS...

Παρόλα αυτά και στο τελευταίο ποστ σου (52), συνεχίζεις να ειρωνεύεσαι τα γραφόμενά μου, επικεντρώνεσαι με επιμονή σε εμένα και στο τι κάνω εγώ, , και κάνεις το ίδιο για το οποίο με κατηγορείς εμένα, μαντεία δηλαδή!!!

Αγαπητέ, επειδή όλα αυτά γράφονται δημόσια και παραμένουν, βλέπεις ότι πολύ καλά ξέρουμε και να γράφουμε και να διαβάζουμε, α μη τι άλλο, μια ζωή η δουλειά μας αυτή ήταν και συνεχίζει και στην τωρινή δουλειά αυτή να είναι. Είνα απορίας άξιον το γιατί πήρες πάνω σου και προσωπικά όλο το θέμα, κάτι που δεν απασχόλησε κανένα μας.
Δεν γνωρίζω ακριβώς τα καθήκοντά σου και με το τι ακριβώς ασχολείσαι επαγγελματικά, πέραν του ότι σε αποκαλεί συνάδερφο ο gsmaniac των ένστολων, εύχομαι όμως και το ελπίζω, αν δεις παρόμοια περιστατικά στο δρόμο, να πράξεις αυτό για το οποίο έχεις δώσει όρκο.
Reply With Quote
Παλιό 06-09-2011, 06:25
Senior Member

Είναι προφανές ότι έχεις χάσει κάθε επαφή με αυτά που γράφεις….

Όπως τα λες είναι … αλλά όταν δεις να γράφεται κάπου, κάτι τέτοιο <Αυτά τα τσογλάνια οι πιλότοι του ναυτικού, ο κόσμος το΄χει τούμπανο …. κάνουν βόλτες τις γκόμενες με τα ελικόπτερα και βγάζουν τα σάπια αποθεμένα τους στους στρατευσίμους ….. αλλά δεν θα πετύχω έναν , θα τον πη…ξω σαν 1000 τουρκαλάδες…> δεν θα αντιδράσεις …όχι …όχι… δεν θα αναφέρεται πουθενά ο gemara ….

Σου ζήτω να στοιχειοθετήσεις αυτά που αναφέρεις ….τίποτα …κόκκαλο … και τι πετάς ? Ότι ο μοτοσικλετιστής στο βαραντερο που φαίνεται να φοράει στολή …. δεν φόραγε αλλά απλά στο είπε …. Δηλαδή μπορεί να σου είπε ψέματα ή τίποτα και δημιούργησες όλο το θέμα από το μυαλό σου…. Όπως και όλα τα υπόλοιπα περί … τελών κυκλοφορίας … ανασφάλιστων …συντάξιμων χρονών …κ.α. …

Απλά δεν υπολόγισες ότι κάποιος θα αντιδρούσε και σου χάλασε το ... όνειρο … συνέχισε έτσι …καλά πας…

Last edited by TEOSS; 06-09-2011 at 06:26.
Reply With Quote
Παλιό 06-09-2011, 07:35
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jimm Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν τα ξερεις καλα συντεκνε.....................ολοι αυτοι ειναι Δ.Ε και πανω...........που την ειδες εσυ την μη μορφωση κτλ?
εκτος και εκει στην κρητη τα μετρατε,αλλιως..............
Αν βάλεις τα μόρια των σχολών, είναι Π.Ε.
http://www.romvos.edu.gr/baseis/baseis_el02.pdf
Reply With Quote
Παλιό 06-09-2011, 08:49
nek21 Ο/Η nek21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΡΜΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200ADV

ωχ παιδια παλι τα ιδια.εσεις τα κανετε ολα καλα και στη ζωη σας και στην εργασια σας και ολα τ αλλα τα κρινεται και τα κατακρινεται.σε αλλη χωρα ζειτε εσεις?σε ολους τους τομεις αυτο το κρατος ειναι ενα μπαχαλο και μεις οι ιδιοι ειμαστε οι χειροτεροι που καθομαστε χωρις να αντιδρουμε.απο που να ξεκινησει κανεις και που να τελειωσει.τα ιδια και τα ιδια καθε φορα.
Reply With Quote
Παλιό 06-09-2011, 09:17
Senior Member

Απόσπασμα:
Είναι προφανές ότι έχεις χάσει κάθε επαφή με αυτά που γράφεις….

Όπως τα λες είναι … αλλά όταν δεις να γράφεται κάπου, κάτι τέτοιο <Αυτά τα τσογλάνια οι πιλότοι του ναυτικού, ο κόσμος το΄χει τούμπανο …. κάνουν βόλτες τις γκόμενες με τα ελικόπτερα και βγάζουν τα σάπια αποθεμένα (τι εννοείς εδώ, αποθεωμένα ή απωθημένα;;; ) τους στους στρατευσίμους ….. αλλά δεν θα πετύχω έναν , θα τον πη…ξω σαν 1000 τουρκαλάδες…> δεν θα αντιδράσεις …όχι …όχι… δεν θα αναφέρεται πουθενά ο gemara ….

Σου ζήτω να στοιχειοθετήσεις αυτά που αναφέρεις ….τίποτα …κόκκαλο … και τι πετάς ? Ότι ο μοτοσικλετιστής στο βαραντερο που φαίνεται να φοράει στολή …. δεν φόραγε αλλά απλά στο είπε …. Δηλαδή μπορεί να σου είπε ψέματα ή τίποτα και δημιούργησες όλο το θέμα από το μυαλό σου…. Όπως και όλα τα υπόλοιπα περί … τελών κυκλοφορίας … ανασφάλιστων …συντάξιμων χρονών …κ.α. …

Απλά δεν υπολόγισες ότι κάποιος θα αντιδρούσε και σου χάλασε το ... όνειρο … συνέχισε έτσι …καλά πας…
Σε πληροφορώ ότι ακόμη και στους πιλότους του Ναυτικού που είναι καμιά 40αριά το πολύ όλοι μαζί σε ενέργεια κάθε φορά, έχω συναντήσει από τα μεγαλύτερα τσογλάνια και τους χειρότερους αλήτες στην καριέρα μου. Αυτά που λες για γκόμενες, στρατεύσιμους κλπ. είναι πταίσματα μπροστά στην πραγματικότητα. Αυτό δεν τους κάνει όλους το ίδιο. Σε όσους δε, παραβίασαν τους κανόνες και είχα το δικαίωμα ελέγχου και επιβολής κυρώσεων, δεν τους χαρίστηκα ποτέ προκειμένου να εξασφαλιστούν ανθρώπινες ζωές. Ακόμη, υπάρχει διαδικασία που προβλέπει την αναφορά ανωτέρων που υποπίπτουν σε σφάλματα και συνήθως έτσι την πατάγαν οι περισσότεροι αλήτες.

Δόξα τω Θεώ, επαφή δεν έχω χάσει ακόμη καμία και όπως καταλαβαίνεις οι ειρωνείες και η χλεύη που κάνεις στο θέμα, σε εκθέτουν διαρκώς.

Σε ότι αφορά την στοιχειοθεσία μου σε αυτά που παρουσιάζω, πέραν του οφθαλμοφανούς των φωτογραφιών, σου λέω:
1) Τους ρώτησα και μου είπαν οι ίδιοι ότι είναι αστυνομικοί.
2) Πάρκαραν τις μηχανές τους ακριβώς δίπλα σε 2 αστυνομικές μηχανές στην καφετέρια και χαριεντιζόντουσαν γελαστοί με τους εκεί αστυνόμους.

Εκτός αν όλα αυτά ήταν μια ειδικά για μένα στημένη σκευωρία, με στημένους ξεκράνωτους αναβάτες σε μηχανές χωρίς πινακίδες και κομπάρσους ντυμένους αστυνόμους, που με περίμεναν να περάσω και να τους δω. Μετά βέβαια, επινόησα όλα τα παραπάνω...
Ποιον κοροϊδεύουμε;

Πες μου εσύ, που είσαι έννομος και δεν διανοείσαι να κυκλοφορείς τη μοτοσυκλέτα σου χωρίς πινακίδες και φοράς πάντα το κράνος σου, αν σου βάσταγε να παρκάρεις έτσι δίπλα από αστυνόμο και δε φοβόσουν ότι θα σε έκανε να το θυμόσουν για την υπόλοιπή σου τη ζωή ώστε να συνετιστείς και να μην το ξανακάνεις;;; Εκτός εάν, επαναλαμβάνω εκτός εάν υπολόγιζες στην κακώς εννοούμενη αλληλεγγύη.

Μάλλον ονειρεύομαι και όλα αυτά συμβαίνουν σε κάποια άλλη χώρα.

Το τι είναι προφανές μέσα σε αυτό το θέμα, είναι γραμμένο και το διαβάζουν όλοι.
Reply With Quote
Παλιό 06-09-2011, 10:19
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Σε πληροφορώ ......................................................, είναι γραμμένο και το διαβάζουν όλοι.

One can only be angry with those he respects, λες στην υπογραφή σου. Αν και δεν συμφωνώ απόλυτα, γιατί δεν το εφαρμόζεις και χαλάς την ζαχαρένια σου?
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης