|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θεσσαλονικη-Nordkaap με...vespa
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Χρήστο είσαι δύναμη!:sm4:
|
|
|||
|
|||
το σωστο φορτωμα... απο τον κυρ - Κωστα... μεχρι και aircοndition για σκηνη ειχε μαζι του... |
|
|||
|
|||
Ωραίος!!!!
|
|
|||
|
|||
και του δρομου και του σαλονιου... |
|
|||
|
|||
Ούτε μια, ούτε δυο, ούτε τρεις, αλλά 16 βέσπες στο σαλόνι!!!
|
|
|||
|
|||
RESPECT ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ........ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ .......... ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΟ VESPA GEO ΚΑΡΠΕΝΙΣΗ........ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ........ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ....ΤΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΕΥΛΟΓΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΤΑ SYPER ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ..........Η VESPA ΕΙΝΑΙ..........
|
|
|||
|
|||
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΗ ΜΕ ΒΕΣΠΑ,
ΕΧΩ ΟΡΓΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΗ. Uploaded with ImageShack.us Last edited by paschalis; 05-09-2011 at 07:40. Λόγος: Διευθετηση κειμενου |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο Καφες στη Θεσσαλονικη Τεταρτη 13-7-11 | paschalis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 23 | 14-07-2011 14:01 |
καφε στην Θεσσαλονικη 24/5/10 ωρα 20.00 | AntonisKitoudis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 29-05-2010 10:05 |
καφεδακι στην θεσσαλονικη 9-11 | AntonisKitoudis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 26 | 10-11-2009 11:47 |
«Η Θεσσαλονίκη δεν ήταν Eλληνική» | sotos | Επικαιρότητα | 13 | 02-06-2009 12:18 |