|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Καλή προσπάθεια...
Μπράβο ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Πάω σήμερα τη μηχανή μου για service στο Motion n' Style Κηφισιάς!!! 10.000km Service και αντ'ση αλυσίδας, γραναζιών, ... λόγω ανάκλησης!!
|
|
|||
|
|||
Άντε θηρίο να τα κάνεις 100.000 τα χιλιόμετρα σου,αν και σε κόβω ότι θα τα κάνεις γρήγορα...........
|
|
|||
|
|||
Απ' το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί... Κοίτα... με τους ρυθμούς που πάω... γύρω στα 3 χρόνια θα τα πιάσω...
Ελπίζω να αντέχουν αυτοί οι κινητήρες και να μην είναι σαν τα boxer... γιατί σκοπεύω να την κρατήσω καμιά 5ετία... (λέμε τώρα....) |
|
|||
|
|||
τί ώρα θα πας ? γιατί θέλω να περάσω και εγω από εκεί σήμερα....
|
|
|||
|
|||
Πήγα... την άφησα και θα πάω γύρω στις 17:00-17:30 να την πάρω... Θα σε δω?? Άσε και μου έδωσαν ενα 1200GS για να φύγω...κι έκανα αποτρίχωση....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το ρημάδι το κίτρινο, αυτό που ο συμπλέκτης του τσιγαρόχαρτο ??? |
|
|||
|
|||
το έχουμε ξαναπεί...όσο και εμπιστοσύνη να έχουμε στον μάστορα, το μοτόρι δεν το αφήνουμε.....από πάνω να είμαστε κι ας κοστίσει μια μέρα άδεια...
στο 1000άρι σέρβις της καινουριας μου μοτό, εγω ανακάλυψα, γυρνώντας γύρω γύρω ότι ένας λαστιχένιος σωλήνας (εξαέρωση καυσαερίων προς το φιλτροκούτι, αριστερός κύλινδρος) ήταν ..τσακισμένος κατά 40% τον βγάλαμε, του αφαιρέσαμε μισό πόντο και τον ξαναβάλαμε.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Όχι όχι... καλό ήταν... βενζίνη μόνο δεν είχε...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |