|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: καιει λάδια...πολλά?gs1150 adv?
Απόσπασμα:
Ναι αλλά είναι το ΙΔΙΟ μοτέρ το έβγαλαν από το ένα και το έβαλαν στο άλλο, πως να το πω αλλιώς, και αυτό έκαιγε λάδια !!! και όχι στον μπροστινό αλλά στον πίσω κύλινδρο που δεν ψύχονταν καλά !!! Παίζει και η άλλη περίπτωση βέβαια να σέρνεσαι οπότε ΔΕΝ καίει λάδια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ έπειτα πήρα bmw. Ένιωσα, ακριβώς, μα ακριβώς τα παραπάνω που περιγράφει ο φίλος. |
|
|||
|
|||
36ωρο 2007 και "παίζουμε" κάπου στον Έβρο με ένα Varadero. O αναβάτης του Vara το "είχε το σπορ" και το πήγαινε αέρας το Vara ακολουθώντας με. Κάποια στιγμή κόβουμε στις φλαταδούρες που βρήκαμε πιο κάτω και έρχεται δίπλα μου κάνοντάς μου νόημα να μιλήσουμε. Κόβουμε πάρα πολύ και ανοίγουμε τις ζελατίνες του κράνους. Πέρα από τα τετριμμένα "ωραία το πας... το 'χεις κτλ" αφού δεν γνωριζόμασταν, μου λέει ο Varas.
"Ρε φίλε ήμουν από πίσω και σε χάζευα. Άλλαζες κατεύθυνση σαν τρένο, χωρίς κουνήματα και γλιστρήματα, ενώ εγώ από πίσω για να σε ακολουθήσω, χαροπάλευα. Σαν τραμπάλα πάει το Vara στις στροφές!" Μετά μου εκμυστηρεύτηκε πως ήθελε να πάρει το 1200 αλλά περίμενε γιατί είχε ακούσει διάφορα για κάποια προβλήματα που είχαν βγει στα πρώτα μοντέλα. Το είχε οδηγήσει και ενθουσιάστηκε λέει. Αυτά για την ιστορία. Όταν λοιπόν κάποιος νιώθει τόση μεγάλη ανασφάλεια πια με το θέμα "πιθανή βλάβη" "πιο συχνή συντήρηση" κτλ, αγοράζει αυτό που λέγεται ότι δεν είναι ζημιάρικο, ασχέτως ότι ίσως δεν έχει κάτι άλλο περισσότερο να του προσφέρει. Τα ΚΙΑ και τα Hyundai θεωρούνται ίσως τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα του πλανήτη. Πιο αξιόπιστα κι από τα Γιαπωνέζικα που κρατούσαν μέχρι πρότινος τα σκήπτρα. Έχετε οδηγήσει όμως κανένα γρήγορα να νιώσετε τον πραγματικό τρόμο στις στροφές? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καμιά φορά διαβάζω τα παιδιά (ειδικά τον George) και αναρωτιέμαι "βρε μήπως μου έτυχε; γιατί έχω κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που περιγράφει;" τέσπα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ακόμα η γνώσση σε κάνει να βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα. Εκεί που άλλοι σταματούν εσύ προχωράς ακόμα. Εκεί που άλλοι ψάχνουν αξεσουάρ για το φανάρι ή το βαρελάκι υγρών φρένου, εσύ αλλάζεις απόσβεση-επαναφορά ή σωληνάκια υψηλής γιατί βράζουν τα φρενα σου. Λίγο πολύ Νίκο και ο Γιώργος τα ίδια λέει. Για κάποιον που η χρήση της μοτοσυκλέτας είναι ας πούμε απλή, όλα τα μοτο είναι καλά, και πραγματικά όλες οι μοτοσικλέτες είναι καλές. Αν θες κάτι πιο ειδικό (ταξίδι ή χρήση σε χώμα ή μανιτζέβελο μοτο) εκεί κοιτάς άλλα πράγματα που για τον άλλον είναι αδιάφορα.. |
|
|||
|
|||
κανείς δεν αρνιέται την εμπειρία του
η πλάκα είναι ότι ακριβώς το αντίθετο βλέπω από αυτό που λες... εκεί που οι άλλοι ξεπερνάνε πράγματα, εκείνος δεν τα ξεπερνάει αλλά κάθεται και τον τρώνε και μας τρώει με αυτά (και όχι μόνο με αυτά που συμβαίνουν αλλά και με αυτά που έχει μάθει/ακούσει/υπολογίσει ότι έπρεπε να μας συμβαίνουν και ας μην μας έχουν συμβεί) - εκεί είναι η πλάκα θέλω να συζητάμε όσο το πράγμα δεν φτάνει σε δογματισμό δυστυχώς πολλές συζητήσεις ξεκινάν στη βάση της εμπειρίας και της γνώσης (και μπράβο) αλλά φτάνουν ακριβώς στον δογματισμό ...γι' αυτό τον πειράζω εξάλλου (αλλά αντέχει δεν παθαίνει τίποτα - hondάκιας είναι δεν μπορεί να γινόταν διαφορετικά και να έδινε κακό όνομα στην μαμά εταιρία ) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Διότι το Βαραντερο φορα τον κινητηρα του VTR1000F με μονη αλλαγη τους εκκεντροφόρους του ενω το VTR1000 SP1/2 (RC51) ειναι τελείως αλλος κινητηρας αν εξαιρέσεις το μπλοκ των κυλίνδρων!! Αλλη αναφλεξη, αλλη συμπίεση (11:1 αντι 9.4:1) αλλη ιπποδυναμη (136+ εναντι 105)!!! Λογω του αγωνιστικού του κινητηρα (βγηκε για να κτυπησει τα ντουκατι 916 στο WSB) τα διάκενα του SP1/2 ειναι μεγαλύτερα του VTRF διότι ετσι πρέπει να ειναι για μοτοσυκλετα V2 με 136+ ίππους που δουλευει στις 10,000+ στροφές!!!! Ως εκ τουτου ΠΡΕΠΕΙ να καταναλωνει λαδι!!!! Τωρα αν ειχες ¨η εχεις ακουσει για VTR1000F το οποιο καιει λαδια αναλογισου την χρηση του και την συντηρηση του!!!! Διότι οσο το Βαραντερο καιει λαδια αλλο τοσο εκαιγε κι αυτό!!! Δεν ειναι δικαιολογία τα παραπάνω, ειναι τεχνολογικη άποψη!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το ΜΚ1 φημιζόταν για όλα αυτα που αναφερεις, τα οποια βελτιωθηκαν σημαντικά στο Μκ2!! Οχι δεν εγιναν τέλεια (δεν ηταν αυτος ο σκοπος την εταιρείας) και πάλι θέλεις 1000ε για αναρτησεις αν θέλεις να εχεις το τέλειο!!! Αλλα άλλο κοστιζει η μια κι αλλο η άλλη!!!! |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου! | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 32 | 30-05-2009 13:22 |
Τελικά κάθε πότε λάδια; | NLS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 27-05-2009 02:34 |