|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS Forum Road Training - Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 - Πίστα Μεγάρων !!!
Καλημερα και απο εμενα...
λογικα με τις 2-6 δεν θα εχω προβλημα...οποτε δεν θελω να μου επιστραφει η προκαταβολη που εχω δωσει... Επισης πολυ πιο ενδιαφερον το μερος τελεσης των μαθηματων... θα ηθελα να ρωτησω αν ισχυουν οι προυποθεσεις σε σχεση με τον απαραιτητο εξοπλισμο προστασιας... δλδ κορντουρες πανω κατω ή θα πρεπει να εχουμε δερματα... ρωταω μιας και ειχαμε πει αρχικα για πιστα καρτ ενω πλεον παμε σε κανονικη πιστα αρα μεγαλαυτερες ταχυτητες θεωρητικα μιλοντας παντα... Αν χρειαστουμε δερματα θα υπαρχει τροπος να νοικιασουμε (οπως γινεται στο CSS)...και σε τι κοστος...??? Επισης το κοστος της συνολικης συμμετοχης παραμενει το ιδιο δλδ 80ευρω...??? Καλο ειναι να ξερουμε οσο το δυνατον νωριτερα ωστε να κανουμε τις κινησεις που χρειαζονται...!!! Οπως και να εχει ενα μεγαλο μπραβο στους οργανωτες της ολης διοργανωσης...ειναι μεγαλο εγχειρημα και σιγουρα μεγαλη σκωτουρα...!!! Ευχαριστω και παλι καλημερα... Last edited by asotosios; 09-04-2013 at 10:40. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απ' ότι ξέρω, στην ευθεία που θεωρητικά θα πιάνουμε την μεγαλύτερη ταχύτητα, θα γίνει μοντιφιά (θα την κόψουμε όσο χρειαστεί), έτσι ώστε να μην πιάνουμε ταχύτητες που να χρειαζόμαστε δέρματα για ασφάλεια σε περίπτωση πτώσης. Έτσι κι αλλιώς δεν πάμε για να μάθουμε να τρέχουμε, αλλά για να μάθουμε να οδηγούμε ασφαλέστερα... Αυτά όσο αφορά στον εξοπλισμό. Μείνετε συντονισμένοι... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αρα με αυτο τον τροπο θα γλυτωσουμε το κοστος (δεν θα ειναι κανα 50€+ η ενοικιαση στολης) ενοικιασης δερματων γιατι για αγορα δεν το συζηταμε αυτες τις εποχες...!!! Οσο για το κοστος φανταζομαι οτι δεν μπορει να μεινει το ιδιο χαμηλα μιας και η πιστα μεγαρων ειναι κανονικη πιστα με τα πολλα θετικα της (μεγεθος ποικιλια στροφων κτλ) αλλα και το αναλογο κοστος για να μπεις...!!! Ας ελπισουμε λοιπον οτι θα καταφερετε το δυνατον χαμηλοτερη τιμη...ωστε ολοι να το εκμεταλευτουμε και να ανοιξουμε και τα στραβα μας οι νεοπες σαν εμενα...!!! προσωπικα ηθελα πολυ καιρο να κανω ενα css αλλα το κοστος αυτη την στιγμη ειναι απαγορευτικο...ειναι μια παρα πολυ καλη εναλλακτικη λοιπον...!!! Αναμενουμε τις εξελιξεις λοιπον...!!! |
|
|||
|
|||
Κι εγώ.
|
|
|||
|
|||
Λίστα Συμμετεχόντων στο GS Forum Road Training, 1. NIKOS PAPADOPOULOS ..... προκαταβολή ok ! στην Πίστα των Μεγάρων, την Κυριακή 2/6/13 !!! 2. giamil ................. προκαταβολή ok ! 3. danaos ................. προκαταβολή ok ! 4. Νικολας33 .............. προκαταβολή ok ! 5. Vpentza 6. f1shf1nder33 7. Lepanto ii ............. προκαταβολή ok ! 8. Μιχάλης 1988 9. Thomas Ptwmas .......... προκαταβολή ok ! 10.todor .................. προκαταβολή ok ! 11.asotosios .............. προκαταβολή ok ! 12.stathoulas1200 ......... προκαταβολή ok ! 13.navigator .............. προκαταβολή ok ! 14.tsil bill .............. προκαταβολή ok ! 15.Ακιs ................... προκαταβολή ok ! 16.kyma too ............... προκαταβολή ok ! 17.g-egio ................. προκαταβολή ok ! 18.axardal ................ προκαταβολή ok ! 19.billy the kid .......... προκαταβολή ok ! 20.SPIΝSPAN 21.Kats-man 2 ............. προκαταβολή ok ! 22.sagini.sail ............ προκαταβολή ok ! 23.moby_gr 24.staga1200 25.siraxanz 26.gsmaniac 27.dimitrisb 28.frits 29.Xanthi 30.anegis 31.tsitsos 32.peterv 33.mario 34.SenseiG 35.LakisGS 36.Kosttis 37.teo71 38.steliosx 39.Mits70 40.Epsime 41.phoenix 42.ckk 43. 44. 45. 46. 47. 48. 49. 50. Επιλαχόντες 1. 2. 3. 4. 5. . |
|
|||
|
|||
Έχουμε κάποιο νέο για το πόσο θα στοιχίσει? Τί ενδυμασία πρέπει να έχουμε (δερμάτινα-cordura)?
|
|
|||
|
|||
Για το κόστος,
ακόμα το παλεύουμε... Όπως είναι κατανοητό, μιλάμε για την πίστα των Μεγάρων, που δεν έχει σχέση με ό,τι άλλο είχαμε υπόψη μας μέχρι σήμερα ! Ας σημειωθεί πως η συμμετοχή μόνον, σε ένα track day στα Μέγαρα, καθημερινή, κοστίζει γύρω στο 20ρικο. Πόσο μάλλον όταν έχουμε κλείσει όλη την πίστα, ημέρα Κυριακή, αποκλειστικά για το μάθημα του GS Forum ... Ωστόσο, στόχος και επιδίωξή μας είναι να μην ξεπεράσουμε τα 100 ευρώ ! Για το θέμα της ένδυσης, ΔΕΝ είναι απαραίτητα τα δερμάτινα. Το μάθημα θα γίνει, όπως είναι φυσικό, με πλήρη εξοπλισμό, αλλά και με κορντούρες. |
|
|||
|
|||
και εγω μεσα !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Και εγώ μέσα! Πολύ ωραία κίνηση!
|
|
|||
|
|||
μαζι σας και εγω
|
|
|