|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: και γ@μω τα λαδια....
οχι!ο boxer ...σκυλος που ειχε ηθελε συμπληρωμα!
|
|
|||
|
|||
Α εντάξει, σόρυ, λάθος κατάλαβα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και εγω ημουν ετοιμος για τα ημισυνθετικα,αλλα διαβαζοντας οτι τα boxer δεν τα χρειαζονται......εβαλα τα μηχανελαια...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ενα αλλο γεγονος απο το οποιο εξαρταται η καταναλωση λαδιου, περαν απο την αεροψυξη το οποιο εχω αναλυσει σε άλλο νημα, ειναι το χερι του αναβατη. Απο οσο ξερω δεν οδηγεις γρηγορα στην Εθνικη οδο, καπου στα 120κμ την ωρα κυμαινεσαι (διορθωσε με αν κανω λαθος), στην πολη μεσα δεν κυκλοφορεις (ξαναδιορθωσε με), δεν το ταλαιπωρεις σε σταματα ξεκινα........ οποταν τι λαδι να σου καψει!!! Aν ομως κανεις το Αθηνα-Θεσσαλονικη-Αθηνα με 160κμ τοτε θα δεις αν θα καψει ¨η οχι!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ακριβώς έτσι είναι..
|
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως έβαζα και θα συνεχίσω να βάζω απλά λάδια (όχι συνθετικά ή ημισυνθετικά) και να τα αλλάζω σύντομα (κάθε 2.500 χιλ αντί 5.000) που λέει ο κατασκευαστής.... Η εμπειρία μου λέει ότι δεν προλαβαίνουν να καταστραφούν τόσο γρήγορα και προστατεύουν ΑΠΟΛΥΤΑ τον κινητήρα... Και αυτό το διαπίστωσα όταν <άνοιξα> τον δικό μου.... Καμμία φθορά...
Κάποιο άλλο κολπάκι που κάνουν πολλοί Χαρλεάδες είναι ότι το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες είναι extreme βάζουν παχύτερα λάδια 25-60 αντί για τα νορμάλ 20-50... Δεν το έχω κάνει αλλά μου λένε ότι προστατεύει πολύ, ιδίως τους αερόψυκτους κινητήρες όπως οι δικοί μας.... Αυτά απο τους..... (μπαμπάδες...) :sm5::sm5::sm5: Last edited by Xarleas; 24-12-2010 at 04:25. |
|
|||
|
|||
Τελικά δεν κατάλαβα ποια λάδια είναι αυτά ? ????
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ρώτα καλύτερα ποιος κατάλαβε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Aral elasticκαι τα μυαλά στα κάγκελα !
Δοκιμασμένη λύση…. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καθε Ποτε να αλλαζω τα λαδια στο bmw r1100gs ?? | sansiro.sugata | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 10-04-2010 23:29 |
Γ...μω τα κινητα σας.! | stukas | Μου τη δίνει που ..... | 10 | 18-01-2010 11:01 |
Η κρίση και τα αποτελέσματα... | kostasvar | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 3 | 25-10-2009 08:56 |
ATS και τέρμα τα «καπάκια»!!!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 21 | 07-08-2009 13:54 |
Ο Τοτός και τα χρήματα | kostas_366 | Ανέκδοτα | 12 | 20-01-2009 20:35 |