|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αποχαιρετώντας τον Βροχίδη, για ....
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Γιάννη αυτό είναι ! εγώ χαίρομαι να είσαι κοντά μας με όποιο τρόπο μπορείς !
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αργυρη η τουρτα ειναι ηδη μεγαλη γιατι εχει γενεθλια ιδια μερα με τον αδελφο της που ειναι και εφτα χρονια μεγαλυτερος! Κι αυτος επειδη κυνηγαει και τη δουλεια με το Deck -το μπαρ που μαζευομαστε και με το φορουμ μερικες φορες-παιρνει αφορμη απο τα διπλα γενεθλια για ενα μεγαλο παρτυ με DJ μαντεψε ποιον |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αρα εκείνες τις ημέρες θα έχουμε πολλές χαρές, Αγιο Ορος, Καλαμπάκα, γενέθλια, trOFFy κ.α!!!!!! Καλή "σοδειά" τον Μαϊο 2013!!! ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ....... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=ARGI;884800]
Λοιπόν, ήρθε η ώρα για την γνωστή μας Λίτσα/Λίστα ! Ξεκινάμε .... 1. Βροχίδης (Διπλός, Σκηνή, Σάββατο) - Tιμώμενο πρόσωπο Ταξίδι στην Αφρική ! 2. 8anos (Moνός, Σκηνή, Σάββατο) Επίσημο καλεσμένος - Το γύρω του Κόσμου με Βέσπα ! 3. Sid1967 (Διπλός, Σκηνή, Σάββατο) Επίσημος καλεσμένος - Πολλά ταξίδια στον κόσμο! και ακολουθούν.... 4. Sid2011 (Moνός, Σκηνή, Σάββατο) 5. Vaggelis_Gar (Moνός, Σκηνή, Σάββατο) 6. Argi (Μονός, Σκηνή, Σάββατο) 7. Ζandesiro (Moνός, Σκηνή, Σάββατο) 8. Billy_bo (Διπλός, Κυριακή) 9. Gogos (Mονός, Κυριακή) 10. Νikos_x (Διπλός, Κυριακή) 11. Sotiris_r (Mονός, Κυριακή) 12. s-ex-rx pig (Mονός, Κυριακή) 13. Genteman (Διπλός, Σάββατο, Ξενοδοχείο) 14. Γιώργος Δημακόπουλος (Διπλός, Κυριακή) 15. Σάκης (φίλος Gogos) (Μονός-Κυριακή) 16. J.T.R (Διπλός - Κυριακή) 17.. 18... Για πάμε να κατακλύσουμε την περιοχή ! |
|
|||
|
|||
μονος ,σκηνη ,σ@ββ@το
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εγώ θέλω σκηνή, η γυναίκα θέλει δωμάτιο...
Οπότε Αργυράκο βάλε, LakisGS μονός, σκηνή, Σάββατο... |
|
|||
|
|||
Βγαζει την αμμο απ'τα σωβρακα.....
|
|
|