|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ελαστικά Heidenau
Εννοείται παιδιά ότι θα μας στείλουν και μόνο το πίσω, μόνο να ρωτήσω τιμή.
Επίσης με μιά δεύτερη σκέψη με αφορμή την ερώτηση σας προφανώς για τούτο βλέπουμε σε φωτό από ξένα φόρa GS να φοράνε μπροστά καροο και πίσω Heidenau... Έχουν αλλάξει μόνο το πίσω Α και κάτι ακόμα, τεστ μην περιμένετε άμεσα... Τουλάχιστον από εμένα.. Ήρθε φίλος συμφορουμμίτης να τα δει και μου τα πήρε επί τόπου αυτά που είχα πάρει για εμένα... να περιμένεις εσύ 2 εβδομάδες φίλε μου λέει να τα βάλω την Δευτέρα Δεν είμαι και άνθρωπος να χαλάω χατήρι... Υποσχέθηκε να τα βάλει άμεσα και να γράψει εντυπωσεις...θα δείξει!.. Γιώργο περιμένουμε εντυπώσεις Από Δευτέρα στέλνω μειλ με παραγγελία κ για 'μένα. .. |
|
|||
|
|||
λοιπόν παίδες ήρθαν τα δικά μου.,.,., μάλλον το μόνο και πραγματικό 50-50 λάστιχο που παίζει στην αγορά.,., απο πρώτης όψεως., η τιμή λίγο τσιμπημένη.,., μπορούμε στο μέλλον να επιδιώξουμε και καλύτερες τιμές.,., φορτώθηκε., και περάστηκε στο οκwheel μέχρι να πείς ......HEIDENAU και είναι έτοιμο για χιλιόμετρο.,., αρχικές εντυπώσεις .,.,.,ναί σφυρίζει λίγο το μπροστινό χωρίς να με χαλάει .,. στα πλαγιάσματα έρχεται λίγο απότομα στην κλήση λόγο τακουνιών.,., δείχνει ωραίο στα τερατάκια μας.,.,., ακόμη είμαι στο στρώσιμο των 200χλμ.,., για παραπέρα εντυπώσεις., ., εδώ είμαστε .,., σε Ευχαριστώ Χάρη για το νταλαβέρι.,.,.,., |
|
|||
|
|||
Να είσαι καλά, καλόλιώσιμο...
|
|
|||
|
|||
Τώρα για την τιμή αν βρήκες διαφορά να μιλήσω να το δούμε...
ασχολήθηκα όπως είπα κ στο πρώτο ποστ εδώ γιατί η επίσημη αντιπροσωπεία μου ζήτησε 256 ευρώ το ζεύγος και δεν καταλάβαινε τιποτα... και ήθελε και μεταφορικά έξοδα άσε που δεν ήξερε πότε θα παραδώσει τα λάστιχα και δεν εγγυόταν για σταθερότητα τιμής ...αυτά... για τις τιμές! Last edited by siraxanz; 21-11-2011 at 00:27. |
|
|||
|
|||
Όμορφα δείχνουν πάνω στη ζάντα .
Καλοπάτητα Χρήστο καλό λιώσιμο που λέει και ο Χάρης . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ενημέρωση για τις τιμές:
οι παρακάτω τιμές αφορούν ένα τεμάχιο, το νεο scout K60 για πίσω σε διάσταση 150/70-17 κοστίζει 140 ευρώ (GS 1200, GSA 1200, GS 800) το εμπρός του σε διασταση 110/80-19 κοστίζει 100 ευρώ (GS 1200, GSA 1200) Άλλες διαστάσεις: 140/80-17 κοστίζει 130 ευρω (εναλλακτικά για πίσω σε GS800) 130/80-17 κοστίζει 120 ευρώ (πίσω για TRANSALP, AFRICA) 90/90-21 κοστίζει 80 ευρώ (εμπρός για GS800, TRANSALP) Η διαφορά του παλαιου κ60 με το νέο φαίνετε εδώ όπου υπάρχει και τεστ άλλαξα την φωτό στην παράθεση για να φαίνονται οι διαφορες. να και εδώ παλαιό αριστερά, νέο δεξιά: |
|
|||
|
|||
Ενημερώνω ότι υπάρχει ετοιμοπαράδοτο πίσω λάστιχο 150/70-17 3ης γενιας!
|
|
|||
|
|||
Παιδιά όλα καλά με τα λάστιχα απλώς μετά τα 150 χλμ ψαρεύει το μπροστινό και αναγκάζεσαι να κόψεις δεν ξέρω μέχρι στιγμής έχω κάνει 100 χλμ δεν ξέρω άμα τα στρώσω άλλα 100 αν θα σταματήσουν
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ με το 800, δεν έχω προλάβει να το τσεκάρω εκτός δρόμου, αλλά πηγαίνοντας στο γραφείο, στην παραλιακή, έχω πιάσει τουλάχιστον 180 χλμ/ώρα, χωρίς πρόβλημα!!!!! Με αυτό, δεν προτίθεμαι να "υπερασπιστώ" την εταιρία, αλλά αν υπάρχει πρόβλημα με το δικό σου, μήπως πρέπει να τους ενημερώσεις και να ζητήσεις ίσως, αντικατάσταση... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ελαστικά Heidenau. Απόψεις;; | yannis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 28 | 20-10-2011 06:50 |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 15:44 |
Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 12:30 |
Heidenau K60 | Ionlab | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 19 | 05-10-2009 16:57 |
ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 02:27 |