|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το νέο Adventure R1200GS LC
Στο Magadan πάει;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Σταματης κοκκοτας..."μ ενα ονειρο τρελλοο....."
Αγοράστε καμιά έξυπνη σιτα και αφήστε αυτά...... |
|
|||
|
|||
Η μηχανη τα σπάει αλλα προσωπική μου άποψη ειναι να το δώ σε μαύρο επειδη στη μορφή του εχει αντίθεση μεγάλη με τα πλαστικά και τα μεταλλικά στοιχεία
|
|
|||
|
|||
λεω να αγορασω ενα κουμπαρα και να βαζω κερματα Ε που θα παει καποτε θα μαζεψω για την προκαταβολη !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Καλο το μηχανακι αλλα δεν τρελάθηκα κιολας εμφανισιακα . .
|
|
|||
|
|||
Καταρχάς να δηλώσω πως το F800GS που έχω είναι τρομερό. Πάει παντού (χιόνια, λάσπες, ποτάμια, άμμο, πέτρες, εντός δρόμου, εκτός, τα πάντα) δε καίει τίποτα (5lt νορμάλ, μέχρι και 400 χιλιόμετρα έβγαλα με 16 λίτρα με οικονομική οδήγηση), είναι άθραυστο και αξιόπιστο (το δικό μου τουλάχιστον), έχει με δυο λόγια αποδείξει την αξία του σε βάθος χρόνου στην πράξη. Δε το πουλάω με τίποτα!
Αφού το ξεκαθαρίσαμε αυτό, να δηλώσω μέγας φαν ΚΑΙ του προηγούμενου Adventure. Για το νέο; Το βλέπω στις φωτογραφίες και το χαζεύω! Σαν δεύτερο μηχανάκι, διηπειρωτικό χλιδάτο τουριστικό On-Off, πολύ θα ήθελα να το πάρω. Δυστυχώς ακόμα και τα έξοδα συντήρησης είναι αρκετά, πόσο μάλλον αγοράς μίας ακόμα μηχανής. Με αισθητική πολύ μπροστά από τα περισσότερα μοντέλα του ανταγωνισμού, εμένα αυτό το Robocop μου αρέσει και θα ζηλέψω του εύπορους νέους ιδιοκτήτες που θα μπορέσουν εν μέσω κρίσης να το πάρουν. Μακάρι όσοι το πάρουν να του κάνουν τη χρήση που του αρμόζει και να μη περιοριστούν σε μια χρήση σπίτι - δουλειά - καφετέρια που ντροπιάζει κατ'εμε αυτή τη μηχανή. |
|
|||
|
|||
Αν ο όγκος που ´βγαζεί ´ στις φωτο δε φαίνεται στην πραγματικότητα τοτε μιλάμε για κούκλα ,αλλιώς που ειναι βρε παιδιά η φιλοσοφία του οσο πιο λίγα κιλά τοσο καλύτερα?
Οκ πολυ θα το θέλουν μονο για αστικές περιοχές για τους τρέλαμενους? |
|
|||
|
|||
από τις φωτό, από τα μαστόδοντα (σ.σ. ον-οφφ +1000 κ.εκ.) που έχουν βγει φαίνεται να είναι το πιο όμορφο....
βέβαια και η ναόμι μουν@ρ@ είναι..... |
|
|||
|
|||
μην τρελαθουμε τωρα το μηχανακι ειναι ######,μπραβο τους που δεν συμβιβαστηκανε στο σχεδιασμο στο σχεδιασμο.Απλα βγηκε την πιο ακαταλληλη εποχη για την ελλαδα,θα δουμε!!!
|
|
|