|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αξονας GS 1200 Adv κατα την διαρκεια συγκριτικού!!!
Απόσπασμα:
εδώ μου είστε πουλάκια μου κρυμένα ε?? πιάσατε πάλι το κους κους? μπήκε ο χειμώνας και άρχισε η εκτόνωση? θα μπορούσα να πω αμέτρητα αλλά θα περιοριστώ στο να γράψω μέχρι να τελειώσει το τσιγάρο.. κατα πρώτον σαν βρετανός,είμαι ουδέτερος στην κόντρα σας. κατα δεύτερον ήταν πολύ εύστοχο το ποστ του νίκου και το παράδειγμα με την ιταλίδα. δεν κατάλαβα? πυρακτώνει η εξωτερική και σε υψηλές θερμοκρασίες περιβάλοντος γίνεται αυτοανάφλεξη. θα ρίξουμε άκυρο σε μια τέτοια ιστορία και ένα τέτοιο κ@υλόκαρο? που αν το οδηγήσεις πουλάς και το νεφρό σου?? που κάνει 20άρες 30άρες 40άρες να πλημμυρίζουν?? δεν νομίζω.. κατα δεύτερον η φωτό είναι απο ένα πολύ καλό ταξιδιωτικό στο adv που αξίζει τον κόπο να το διαβάσετε γιατί είναι καλό μέχρι εκεί που έφτασαν. κατα τρίτον ρε georgep δεν έχεις καταλάβεις κάτι... δεν έχεις καταλάβει,ότι έχουμε καταλάβει πως τα γιαπωνέζικα εργατόνια είναι αξιόπιστα και σκύλοι..το εμπεδώσαμε.εξάλου έχω 3 χόντα μηχανάκια. μπορείς αν θέλεις να δημιουργήσεις μια ολόκληρη θεματολογία με επιχειρήματα σε θρεντ για τις επόμενες γενιές και την ενημέρωσή τους. μην γειώνεις όμως τα πάντα και πιάνεις 5-7 περιστατικά και για μια μοτό που ούτε ξέρω πόσο πούλησε.στην ευρώπη μόνο τέτοιες βλέπεις. και το κυριότερο δεν έχεις καταλάβει ότι όποιος πέρνει μπέ μπέ το κάνει γιατί κ@υλώνει με την αρχοντιά της. γιατί γουστάρει να την παρκάρει στον πλαγιοστάτη και να χαζεύει το μονόμπρατσο και να μην βλέπει τσινκ τσου τσινκ και εικόνα που του θυμίζει καραόκε. να ξέρεις πως υπάρχουν και άνθρωποι που γουστάρουν άλλα πράγματα "ναι εντάξει το στάνταρ πλαίσιο,αλλά θα δούμε και τίποτα καινούργιο?" και κάτι τελευταίο που διάβασα σε γειτονικό φόρουμ,είναι πως εν μέρη το σπάσιμο οφείλετε στην μη σωστή κατανομή βάρους απο τις πλαινές βαλίτσες και τις σχάρες.όσες έσπασαν ήταν φορτωμένες τριβάλιτσο αυτά |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τρελλή μούφα μου φαίνεται η φωτογραφιση ή όπως αλλιώς το λένε για ένα και μόνο λόγο : Ποιος έκανε συγκριτικό με ένα ολοκαινουργιο μηχανάκι μοντέλο 2010 και άλλα δύο μοντέλα 2008. Βέβαια το θέμα είναι ότι έσπασε ο άξονας αλλά νομίζω ότι αυτά αν τα ψάχνεις συμβαίνουν........και σας μιλάει άνθρωπος που του έχει κοπεί μηχανή στη μέση και ήταν μια αξιόπιστη Ηonda CBX 750 που της έβγαλα το λάδι κανονικά
Last edited by pepax66; 14-09-2010 at 23:49. |
|
|||
|
|||
Τι να σας πω βρε παιδιά.... δε μπορώ να καταλάβω αυτά που λέτε εσείς........
εγώ την μηχανή μου δεν την έχω για να την τρώει η Αθήνα! Για εκεί έχω παπί!! Πήρα on/off για να πηγαίνω on/off ταξίδια. Πήρα >1000cc για να πηγαίνω άνετα και γρήγορα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Πήρα GS γιατί μου άρεσε και μου καθόταν τέλεια στην οδήγηση! Δεν μου περισσεύουν αλλά το μηχάνημα το πήρα για να με βοηθήσει να αποκτήσω εμπειρ'ιες όχι να γίνω σκλάβος του! Φυσικά δεκτή και κάθε άλλη άποψη! Σημασία έχει να γλυτώσουμε τον ψυχίατρο οπότε όπως - και με ότι - θέλει ο καθένας την βρίσκει... Κάντε μια αγγαρεία και δείτε αυτά τα βιντεάκια.. Το ταξίδι έγινε στο Μαρόκο το 2009. Ούτε τηλεοπτικά συνεργεία, ούτε πλήθος μηχανικών, ούτε στόλος βοηθητικών οχημάτων!! Οι τέσσερις μας! Μετά την επιστροφή, η δική μου μηχανή - που ΓΝΩΡΙΖΩ!!! - απλώς καθαρίστηκε επιμελώς, γυαλίστηκε και ήταν πάλι σαν καινούργια!! Αν ήταν άλλη, με πλαστικά και ποιότητα βαφής made in Japan/Spain/Italy κτλ κτλ ...... τότε Επίσης έχει πάνω από 2 χρόνια να πάει σε μηχανικό.. Όλα από τα χεράκια μου... Η ίδια μηχανή - η πιο όμορφη, η κίτρινη - έχει κάνει τον γύρο της Τουρκίας και της Ιταλίας, έχει φτάσει Γεωργία, Συρία, Ιορδανία, Ισπανία, Μαρόκο! 2 άλλοι από την παρέα έκοβαν τις βόλτες τους στο Ιράν! Και τόσοι άλλοι που δεν γνωρίζω προσωπικά. Δυστυχώς όλοι συμφωνήσαμε πως με ψεύτικα on/off - VStrom, Varadero - δεν θα κάναμε τα πιο extreme από αυτά! Όσο αφορά τον άξονα, τώρα. Γιατί μια εταιρία που έχει παράδοση σε αυτό το σύστημα μετάδοσης να έχει τόσα προβλήματα; Γιατί δεν το φτιάχνει αφού δεν είναι δα και διαστημική τεχνολογία; Γιατί όσες αλυσίδες αλλάζονται κάθε 20.000 χλμ δεν είναι μελανό σημείο μιας μοτοσυκλέτας; Γιατί η ταλαιπωρία σωστής συντήρησης μιας αλυσίδας δεν είναι αφορμή για παράπονα; Γιατί ; Γιατί;;;; δε μου αρέσουν οι αμπελοφιλοσοφίες... Στην πράξη... Πόσο ταλαιπωρία έφαγαν οι άξονες στα βίντεο; Γιατί δεν παρέδωσαν πνεύμα; Τα αλυσιδογράναζα πάντως θα ήταν σίγουρα για πέταμα όταν θα επιστρέφαμε...!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αυτα!!!!! |
|
|||
|
|||
Έλα, βαραντέρια τσιμπήσατε και αρχίσατε να τρέχετε! Cool!
|
|
|||
|
|||
Ρε παιδιά τις πιο πολλές φωτογραφίες από αυτές τις έχουμε δει και ξαναδεί τα ξεραμένα λάδια στο σπασμένο άξονα του GS έχουν κάνει τον γύρο της γης άπειρες φορές που και φυσικά δεν είναι αξιόπιστο μηχάνημα στα χέρια οποιουδήποτε κάγκουρα που το καβάλησε για να κάνει αποκλειστικά και μόνο αυτό ΝΑ ΤΗΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ μπορώ πολύ εύκολα να πετύχω ακριβώς το ίδιο σε όποιο μηχανάκι μου δώσετε σε πολύ μα πάρα πολύ λίγο χρόνο (και χωρίς να πάρω τα βουνά) . Ήμαρτον λοιπόν δεν έγινε και κάτι που κάποιος έβαλε φωτό ενός σπασμένου GS 2007 σε ένα και καλά συγκριτικό για μια κακέκτυπη μηχανή αδιάφορη, άοσμη και ανάλατη χωρίς τίποτε καινοτόμο επάνω της απλά όποιος είναι κουφιοκεφαλάκης (χαριτωμένα το λέω) παίρνει φόρα και λέει για τον αιώνιο πόνο του ή για το πως τον πλήγωσε η μοναδική μηχανή που αγάπησε!
() Last edited by pepax66; 15-09-2010 at 00:54. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by Gemat; 15-09-2010 at 00:56. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αναλογα τα φραγκα που παιρνουν απο τις εταιρειες.......γραφουν και αυτοι
|
|
|||
|
|||
Ο φίλος και συμφορουμίτης Jefe (Θανάσης) πήγε Μαρόκο και γύρισε,πήγε στην Ευρώπη και ξαναγύρισε και πρόσφατα πήγε στο Nordkapp (10000km) και γύρισε και η μηχανή του δεν διαμαρτυρήθηκε για τίποτα ούτε μηχανικά ούτε βλάβες ούτε τίποτα και ήταν φορτωμένη με τριβαλιτσο και άλλες τρεις από πάνω.Αναλογιστήτε αν είχε αλυσίδα πόσες φορές θα έπρεπε να σταματήσει για να την λαδώσει ή να την ρεγουλάρει και πόσο χρόνο θα έπρεπε να αναλώσει για να τα κάνει αύτα.Χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία βλεπω μια BMWπου έχει αλλαξει το GS το '06 το '08 και το '10 και 'ολοι το συγκρίνουμε με μια VARADERO που είναι ίδια έδω και πολλα χρόνια(που σημαινει έχει λύσει τα όποια προβλήματά της) χωρίς ίχνος τεχνολογίας πάνω της και έτσι οδηγούμαστε σε λάθος συμπεράσματα. Τέλος όπως κάποιοι προείπαν όποια μηχανη οδηγησείς σε ακραίες καταστάσεις σίγουρα κάτι θα σπάσει
Υ.Γ. Οπως είπε και ο gsmaniac πιο πάνω....... αναλογα τα φράγκα που παιρνουν απο τις εταιρίες...σπάνε και αυτοί |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 17:13 |
διακοπες κατα το ανοιγμα του γκαζιου... | ace_gln | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 30-03-2010 13:05 |
Πρόβλημα κατά την εκκίνηση. (R 1200 GS) | alx_k | Τεχνικά θέματα διάφορα | 30 | 19-02-2010 17:37 |
μαμα εξατμιση απο gs 1200 που θα παρω την δευτερα | L3f | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 06-10-2009 01:44 |
εκπτωσεις στα μετρα κατα του καπνισματος | Alext | Χιούμορ | 13 | 30-06-2009 00:48 |