|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: σχετικα με τους ηγουμενους
Κάνε το στο Θιβέτ να έρθουν και γυναίκες
|
|
|||
|
|||
γιατί το μαμάτε το θέμα ????
ο άνθρωπος μια απορία "ανέβασε"....... ζήτησε και συγγνώμη ο άνθρωπος από πριν..... αν είναι δυνατόν..... |
|
|||
|
|||
Ότι θέλει το κορίτσι!!
|
|
|||
|
|||
Και να πω και κατι ακόμα που θέλω να ξεκαθαρήσω.
Το θέμα φαίνεται πως απασχολεί αρκετους ή έστω κάποιους οι οποίοι δεν θα τολμούσαν να ανοίξουν τέτοιο θέμα γιατι ίσως όπως είπε και ο vasorfa φοβούνταν μήπως παρεξηγηθεί αυτή τους η πράξη και όπως φαίνεται τελικά σώστα θεωρούσαν γιατι όπως φάνηκε η δημοσιέυση του συγκεκριμένου θέματος για αρκετούς καλώς ή κακώς δεν πρέπει να συζητηθεί δημόσια! Απλά ανέλαβα να το κάνω εγω που δεν έχω καμία πρόθεση για κάτι τέτοιο και ξέρω πως δεν θα παρερμήνευε κανείς την κίνηση μου αυτή. Με αυτό το τελευταίο ποστ κλείνω το θέμα απο την μεριά μου διότι όπως είπα πριν καλύφτηκα απο την απάντηση του Δημητρη και δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Ελπίζω τουλάχιστον να βοήθησε κάποιους και γιατί όχι να υπάρχει και σαν προηγούμενο για εκείνους οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν και να συνεισφέρουν στο forum έστω και άν χρειάστεί να προσφέρουν εθελόντικά τον εαυτό τους στην διαχείρηση προτου "εκείνη" τους το ζητήσει! |
|
|||
|
|||
Πως γινεται κανεις ηγουμενος?
Μοναστηρι=φορουμ Μοναχος=μελη του φορουμ ηγουμενος= Μοντς του φορουμ Αρχιμανδριτης= αντμιν του φορουμ Σπιτι= μοτοσυκλετα Σημ 2= οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα και πραγματα ειναι απλα.....συμπτωματικη!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
MOTOSYKLETA=BMW ΔΙΤΡΟΧΟ=ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εξάλλου, είπαμε, όποιος θέλει να γίνει moderator, απευθύνεται στους ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ του forum και βγάζει την άκρη μόνος του (δε νομίζω πως χρειάζεται να είμαστε ενήμεροι για αυτό εμείς, ούτε να χρειάζεται η έγκριση μας για κάτι τέτοιο). Αλλιώς θα κάναμε...συνέδριο κόμματος αλλά θα πληρώναμε και συνδρομή ως μέλη Και τέλος δε νομίζω πως η "επιτυχία" των 3 αυτών θεμάτων οφείλεται στο γιατί, μέχρι τώρα, δεν ήταν ευδιάκριτα τα κριτήρια και πλέον αποσαφηνίστηκαν αλλά στο ότι άνοιξε χώρος για κουτσομπολιό και μόνο.... Είναι γνωστό πως αυτά τα θέματα τραβάνε τα βλέμματα (κάτι σαν τα πρωινάδικα-μεσημεριανάδικα της tv, ένα πράμα ) |
|
|||
|
|||
Όλο αυτό το θέμα είναι για τoποιος θα γίνει (mod),εντάξει θα αναλάβω εγώ για να μην υπάρχει παρεξήγηση. Τώρα για ηγούμενος γίνεται αυτός που έκατσε τις περισσότερες και καλύτερες φορές στο βαρέλι.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ηγούμενος πρέπει να γίνει αυτός που ήταν μπροστά στη σειρά και δεν ρωτούσε γιατί και πως αλλά έκανε υπομονή ενώ οι πίσω του περνούσαν καλά.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σχετικά με τους moderator | evanslam | Ιδέες και σχόλια. | 17 | 07-12-2010 22:04 |
Βοηθεια σχετικα με προστατευτικα κυλινδρων- καγκελα | choudel | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 04-10-2010 00:44 |
σχετικα με garmin zumo 550 | Gstamos | Πλοήγηση - Hardware και Software | 3 | 10-06-2010 20:04 |
Οι Κρητικοί με τις μαντινάδες τους. | pirate | Χιούμορ | 5 | 14-03-2010 08:56 |
Gps TiBo αποριες σχετικα με τους χαρτες. | fidemporas | Πλοήγηση - Hardware και Software | 11 | 19-07-2009 04:33 |