|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανακοινώθηκε κλείσιμο της ΕΡΤ.
Απόσπασμα:
ψηφιζεις........εγραψα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συνταξεις, ξερεις τι σημαινει κατωτατη εγγυημενη συνταξη των 350ε? Κατ εσε και καποιους αλλου σημαινει οτι 350ε θα παιρνουν οι συνταξιουχοι and that's it!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ!! Διαβασε την ορολογια Γιαννη, λεει, ''κατωτατη εγγυημενη συνταξη''. Αυτο σημαινει οτι αυτα τα 350ε θα τα παρεις οσα ενσημα κι αν εχεις ¨η ΔΕΝ εχεις. Στην εγγυαται το κρατος ανεξαρτητως συνθηκων!!!! Απλα ελληνικα Γιαννη!!!! Απο εκει και πανω ομως θα παιζει ρολο το τι εχεις πληρωσει για την ασφαλεια/συνταξη σου. Αν πληρωνες τον ΟΑΕΕ/ΙΚΑ σου κανονικα θα παρεις καλη συνταξη συν τα 350...αν οχι...λυπαμαι. Μην μου στειλεις τα λινκ, τα εχω.......... Τα μνημονια ταξερω σχεδον απε ξω Γιαννη.........ηταν το πρωτο που φωναξα οτι επρεπε πρωτα να μαθουμε τι λενε και μετα να ανεβουμε στα καγκελα.......δεν θα το ελεγα αν δεν τα ειχα διαβασει.....απο το σαιτ του ΥΠΟΙΚ φυσικα. |
|
|||
|
|||
Ρε ποσες φορες θα αναγειλω-δηλωσω οι δεν ψηφιζω ΠΑΣΟΚ αλλα αυτον που πιστευω οτι θα με βγαλει απο την κριση ανεξαρτητως χρωματος και ιδεολογιας? εεεεε? ποσες φορες???
|
|
|||
|
|||
ειπατε συνταξεις???????
Προειδοποίηση για τις συντάξεις Προβόπουλος: Μόνο με ιδιωτική ασφάλιση η κάλυψη των μειώσεων στο μέλλον Το ασφαλιστικό σύστημα με τη σημερινή του μορφή και με τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης που θεσπίστηκαν το 2010 θα δίνει συντάξεις κάτω από τα όρια της φτώχειας στους μελλοντικούς συνταξιούχους, προειδοποιεί η Τράπεζα της Ελλάδος στην έκθεσή της για τη νομισματική πολιτική. Το γεγονός αυτό καθιστά αναγκαία την ανάπτυξη της επαγγελματικής και ιδιωτικής ασφάλισης άμεσα, ώστε όσοι συνταξιοδοτηθούν μετά το 2020 να έχουν σύνταξη που θα τους εξασφαλίζει αξιοπρεπή διαβίωση. Οπως σημειώνει η ΤτΕ, το συνολικό ποσοστό αναπλήρωσης (η σχέση της σύνταξης προς τις τελευταίες αποδοχές του συνταξιούχου) θα περιοριστεί κατά μέσον όρο σε 48,5% την περίοδο 2020-2060, έναντι 95,7% πριν από την ασφαλιστική μεταρρύθμιση του 2010. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και εργαζόμενοι με μέσα επίπεδα αποδοχών θα λαμβάνουν συντάξεις κάτω από το όριο της φτώχειας. Σημειώνεται ότι με την ασφαλιστική μεταρρύθμιση του 2010, όσοι ασφαλίστηκαν για πρώτη φορά μετά την 1.1.2011 θα λαμβάνουν μια βασική σύνταξη 360 ευρώ και το υπόλοιπο θα υπολογίζεται βάσει των αποδοχών όλου του εργασιακού βίου τους. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σας ξερω καλα εσας του ΠΑΣΟΚ........... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Υ.Γ. οσο για το οτι ξρεις καλα τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ......ειμαι 1000% σιγουρος!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
να περασεις καλα....... |
|
|||
|
|||
Λέει επίσης ότι χρήματα θα δίνονται αν έχουν τα ταμεία.
Καλή ξεκούραση Γιωργο! _________________________ ...εκσυγχρονίστηκα......τρομάρα μου! |
|
|