|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ασφαλτινα Ελληνικα Βουνα!! 7-8-9 Σεπτ. 2012!!
Απόσπασμα:
Ενας ειναι ο τροπος για το Σαββατο! Γρεβενα -Βασιλιτσα - Κονιτσα - Γιαννενα - Πρεβεζα!! Μιλα με τα παιδια απο την Κοζανη που ψηνονται και απλα ποσταρετε οτι ερχεστε!! |
|
|||
|
|||
[quote=paschalis;741517]
Απόσπασμα:
Με πρόλαβες αλλά είμαι δύσκολος "πελάτης"... Μετά από επαφή με εμπειρο μοτοσικλετιστή από κείθε Το καλό το κάμπινγκ είναι αυτό το Μονολίθι με καλές περ####νές στην φιλοξενία μοτοσυκλετών, δεν πηρα τηλ να ρωτησω δυνατοτητες κλπ, εμαθα οτι εχει και ωραια ξύλινα δωματιακια για τους "μεγάλους" Αλλά κατεβάζω νεα πρόταση για τερματισμό στην Λευκάδα στο καμπινκγ Επίσκοπος όπου έχουν επίσης καλές συστάσεις ... εχει και δωματια και σκηνες δεχετε... Πολλά τα ατου του τερματισμου στη Λευκαδα, ιδια αποσταση με την Πρεβεζα ισως και πιο κοντά να είναι... Θα παρω τηλ στο καμπινκγ να ενημερωσω οταν μου πεις... Βαλε τερματισμό Λευκάδα Πασχάλη και γνωριζουμε την Παραλία της Πρεβεζας την επομενη ημερα στο περασμα προς τα επανω Να προσθέσω ότι δεν προκειται για κλειστή εκδρομή, ουτε θα πάμε όλοι ομάδα, είναι μια καλή ευκαιρία για τα νέα μέλη να ακολουθήσουν και να γνωριστούμε... Θα δημιουργηθούν μοτοπαρέες που θα έχουν τον ιδιο ρυθμό και θα ταξιδέψουμε όμορφα και χωρίς άγχος, δεν πάμε για ράλυ, πάμε για να περάσουμε καλά σε μέρη όμορφα!!! Όλοι χωράνε και να μην έχετε συμμετάσχει ποτέ σε εκδηλωση του φορουμ είναι μια καλή ευκαιρία για μια συμμετοχή σε κάτι που θα μας φέρει πιο κοντά.. Προτείνω να καθιερωθεί σαν Επισημη Ετήσια εκδρομή, φέτος λίγο χαλαρά και αν μαζευτούμε να το οργανώσουμε για καθε χρόνο... και ένα εντιτ:... μηπως η Διεύθυνση να το μοστράριζε λίγο Last edited by siraxanz; 16-08-2012 at 19:10. |
|
|||
|
|||
Να ήταν το επόμενο.... Καλά να περάσετε ρε παίδες όπως μόνο εσείς ξέρετε!!! |
|
|||
|
|||
Αχ ρε Στέφανε.....
|
|
|||
|
|||
Κι όπως λέει και το τραγούδι:
Θα σε ξανάβρω στη Λευκαάδααα 7-8-9 του Σεπτέμβρη να γυρνααάς . . . Πλησιάζω στο 90% για να επιβεβαιώσω τη συμμετοχή μου . . . περιμένω απάντηση από τον δικηγόρο |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θ' αφήσεις τα πουρνάρια, για να πας στον γάμο; Καλά να περνάς φιλαράκι και προσοχή μην κολλήσεις . . . στις αποφάσεις σου |
|
|||
|
|||
έλα να μαζευόμαστεεεεεεεε
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε πάει πρώτα σε γάμους...και "κοίτα μωρό μου τι ωραίαααα που είναιιιιιι", "μα δεν δείχνουν πολύ ευτιχισμένοιιιιιιιι", "μωρό μου δεν θα γίνω ωραία νυφούλααααα?".... η συνέχεια είναι η γνωστή, το μωρό μου γίνεται Στεφανάκο μου, μετά Στέφανε μου, μετά κόβεται και το μου, μετά ξεχνάει και το βαπτιστικό σου όνομα, και εμπλουτίζεται με διάφορα κοσμητικά επίθετα το λεξιλόγιό της για εσένα, τη χοντρούλα σου και τα ταξίδια σου . |
|
|||
|
|||
Ένοια σας και θα κάνω το γάμο σε Ξωκλήσι για να κατασκηνώσετε!!!
Άιντε με παντρέψατε κιόλας!!!Εγώ έχω πολλά να ζήσω ρε... |
|
|