|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μανιακες σχαρες σταν Ευαγγελισμο
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
πασκαλ spam off αλλα δεν αντεξα και το ανεβασα !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Έτσι......απο κάτι τέτοια ξεχωρίζετε οι αντρες
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?? |
|
|||
|
|||
Γελαμε γελαμε …………… γελάει καλύτερα οποίος γελαει τελευταίως !!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Θα το παλεψω μεχρι την τελευταια στιγμη μιας και στις 12.00 εχω να παω σε βαφτισια με νονο τον αδελφο μου. αν καταφερω να μην παω στο γλεντι μετα, θα ερθω κατευθειαν στον ευαγγελισμο. τι ωρα υπολογιζεται να ειστε εκει?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ωρε Μανο τι ειναι αυτα με τα κοινωνικα.. Θα παω κι εγω σε μνημοσυνο που το υπολογιζα για την αλλη Κυριακη και εκανα λαθος.. Στον Ευαγγελισμο αρχιζει το γλεντι 2 με 2.30 αλλα κανεις δεν ξερει ποτε τελειωνει.. Φαντασου απο τις χθεσινες σοδες ακομα δε γυρισαν καποιοι.. Θα ειναι κι εγω εκει ανευ μοτο και με μωρο |
|
|||
|
|||
Παρόλες τις απειλές του γκουρού μου, ότι θα μΕ πετάξει έξω από το ashram στην περίπτωση που ξαναφάω κρέας,
. . ...θα τον δοκιμάσω και τον ντενεκέ! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
κεφαλονιτες εχουμε ?? | nivo | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 19-07-2011 18:00 |
Οι Μ@λ@κες της χρονιάς | philipe | Αυτοκίνητο | 24 | 10-10-2010 15:29 |
Χρονια πολλά στους Βαγγέληδες & στις Βαγγελίτσες !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 20 | 27-03-2010 22:22 |
Επαγγελματικος προσανατολισμος... | Troublemaker | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 6 | 04-09-2009 13:11 |
Χρονια πολλα Αγγελε!!!(mlock) | georgekostas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 12 | 01-09-2009 12:47 |