|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καταζητείται R1200 GS - 2011
Αν ήταν εταιρικό μηχανάκι; ναι! Δυστυχώς ναι! Και το λέω ξανά, όχι μόνο για μηχανές... Αν πήγαινα στον ΠΙΟ ΚΑΛΟ άνθρωπο του κόσμου που πουλάει κινητά και μου έλεγε ότι πάρε αυτό το κινητό το είχα και το χρησιμοποιούσα εγώ, θα με προβλημάτιζε. Είναι προκατάληψη. Κόλλημα. Που στην συγκεκριμένη περίπτωση ευτυχώς απέχει πολύ από την πραγματικότητα.
Και προφανώς έχω καλή διάθεση! Διανύω από τις πιο όμορφες μέρες. Είναι μέρες αγωνίας να βρω τη σωστή μηχανή, αλλά είναι και όμορφες αυτές οι μέρες αναζήτησης. Αγόρασα για πρώτη φορά στη ζωή μου περιοδικό για μηχανές. Εδώ προσπαθώ να φέρω τούμπα τις διακοπές και να πείσω τη γυναίκα μου να πάμε Κρήτη όπου και καλά τυχαία θα δω και τη μηχανή κλπ κλπ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αντε να σε δουμε κι εδω να πιουμε και καφεδακι |
|
|||
|
|||
Ελπίζω να μην είναι γυναίκα σου πίσω από την πλάτη σου..... για να μη γνωρίσεις τη δύναμη του μπλαστρη το λεω!
_________________________ ...εκσυγχρονίστηκα......τρομάρα μου! |
|
|||
|
|||
Μη λες τέτοια
Σας ευχαριστώ και πάλι και σόρρυ για την αναστάτωση! Δεν υπήρχε πρόθεση! Να δούμε... Προς το παρόν 2 τα μοντέλα. Κρήτη και λεκανοπέδιο. |
|
|||
|
|||
Η ΟΛΗ μαγεία του πράγματος ειναι η προετοιμασία...
Όπως στο γ@μηση ένα πραμα με τα προκαταρτικα Και οταν με το καλο θα κανείς ταξίδια το ίδιο ιδονικο θα ειναι η προετοιμασία με την αποπεράτωση του ταξιδιού Με το καλο ΟΤΙ και αν παρεις |
|
|||
|
|||
Βασίλη να σε ευχαριστήσω ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολύ για όλα! Η αναζήτηση προφανώς συνεχίζεται και περιμένω και από Κρήτη τα νεότερα. Έχω μάλλον αρκετό "δρόμο" μέχρι την Ιθάκη
|
|
|||
|
|||
Υπομονη
|
|
|||
|
|||