|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ – εκκενώθηκε το ραδιομέγ
Απόσπασμα:
Επισης κατα τη γνωμη σου ενα νεο μελος για να εκφερει την γνωμη του κ την αποψη του σε ενα θεμα,πρεπει πρωτα να εχει διαβασει ολα τα τεκταινομενα του εκαστοτε φορουμ για να ξερει τι εχει προηγηθει? Δεν με ενδιαφερει καθολου φιλε μου τι εχει προηγηθει κ αν καποιος εχει προηγουμενα με καποιον αλλον,για να πω την γνωμη μου οπως ακριβως την αισθανομαι... Τελος θελω να τονισω οτι ΔΕΝ ειμαι ανωνυμος κ τα στοιχεια μου ειναι στην διαθεση οποιουδηποτε ενδιαφερεται να τα μαθει... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ο τροπος που γραφεις αυτη τη στιγμη φιλε μου , μου δινει την εντυπωση οτι φωναζεις...Κανω λαθος???αν ναι τοτε να με συμπαθας ΑΛΛΑ αν οντος φωναζεις τοτε φιλε μου πιστεψε με οτι απο φωνες εγω προσωπικα ΜΠΟΥΧΤΗΣΑ...Μπαινω εδω μεσα για να διασκεδασω ΑΛΛΑ αν αφησουμε τα πραγματα ανεξελεγκτα τοτε θα χασουμε την μπαλα ολοκληρωτικα
Ετσι, να μας συμπαθας και εμας ,που προσπαθουμε να βαλουμε μια ταξη για να ειναι ποιο ηρεμα τα πραγματα και ποιο ήπια κανοντας το forum λιγο ποιο ροζ (ρομαντικο) γιατι το φαινομενο της κλωστής να γινεται τριχιά δυστιχως ειναι ψωμοτυρι .. Last edited by jtnakos; 09-11-2013 at 20:43. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αδελφε... Προφανως δεν εχεις προσβαση σε αυτα που αφαιρεθηκαν.. Ουτε σε αυτο που σου γραφω θα εχεις σε λιγο γι αυτο σου το στελνω και με μηνυμα... Αυτα που αφαιρεθηκαν ουτε βρισιες ειχαν ουτε σπαμαριζαν αγριως το θεμα με την ΕΡΤ.. Απλα αδερφε δυο απο αυτα ανεφεραν καπου την υπαρΞη της σελιδας Gs Riders North Greece στο facebook.. Εγκλημα Μαζι με αυτα πηρε η μπαλα και τον Πλοηγο που σωστα διαμαρτυρεται... Tωρα που ξερεις φερσου και πραξε αναλογα... Last edited by paschalis; 09-11-2013 at 21:14. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε ποιο ποστ μου ακριβως ειδες να "φωναζω"?Η μοναδικη μου αντιδραση ειναι στην λογοκρισια φιλε μου...Πιστεψε με οπως κ εσυ ηρεμια θελω κ γω!!Αλλα ελπιζω να μου επιτρεψεις να διαφωνω οπου θελω ε?(χωρις καμμια διαθεση ειρωνιας ειναι το σχολιο...) |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το ΟΛΟ θεμα της ΕΡΤ το παρακολουθησα απο την αρχη... Μαλιστα ΔΕΝ ειδα πουθενα να αναφερεται κατι για το Gs Riders North Greece ,τωρα αν εσυ το ειδες καπου και το αντεγραψες ....παρακαλω πολυ κανετο κοπυ και ριχτο μας να δουμε και εμεις λιγο φως, εαν ειχαν βρισιες η σπαμαριζαν η ειρωνευόταν προσωπα ασε καλυτερα να το κρινουν οι υπευθυνοι και οι αρμοδιοι και να κανουν την δουλεια τους- χομπι,(γιατι οπως καλα γνωριζεις οντας πρωην moderator ΚΑΙ αφιλοκερδώς γινεται ΚΑΙ ψυχοφθόρα) ΟΣΟ καλυτερα μπορουν (με λυπεί το γεγονος που αναταρασεις ΠΑΛΙ τα νερα, το κακο ειναι οτι δεν καταλαβαινω που θελεις να καταλήξεις με αυτη την συμπεριφορά) Αν όντως θίχτηκε θεμα το Gs Riders North Greece και ΔΕΝ επεσε στην αντίληψή μου ζηταω ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ συγνωμη..Αν ομως ΔΕΝ θιχτηκε θεμα τοτε μαλλον οφείλεις μια συγνωμη.. Last edited by jtnakos; 09-11-2013 at 22:56. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ – εκκενώθηκε το ρ
Απόσπασμα:
Γιατί αν πράγματι έσβηναν την αναφορά σου για την ομάδα στο fb θα το έκαναν και τώρα που αναφέρθηκες σε αυτό Οπότε σε παρακαλώ και πάλι σταμάτα να γράφεις ψέματα Αν κάποιος φίλος που παρακολουθούσε το θέμα εχει αντιληφθεί αυτά που επικαλειτε ο Πασχάλης ας βγεί να το επιβεβαιώση |
|
|