|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κοπή πίττας 2012 - Φωτό & Video
οτι τις βαλεις το τραβαει |
|
|||
|
|||
Είναι τόσο αργό το μηχάνημα που δεν κάνει για τπτ άλλο. Κρίμα όμως διότι ήτο το πιο σοβαρό δίκυκλο που έβγαλαν στην κυκλοφορία οι Ακατανόμαστοι. Ακόμη και αυτό στα χέρια σας δεν έχει τύχη.................... |
|
|||
|
|||
Εν τω μεταξύ, το Σαββατοκύριακο υπήρξε μια μεγάλη κόντρα δύο παρευρισκομένων μελών, δεν ξέρω αν το αντιληφθήκατε. Ανεβάζω σχετικές φώτο σε λίγο...
|
|
|||
|
|||
gemara καποια στιγμη θα παμε για καφε εγω το κερναω.θελω να σε ρωτησω πραγματα για τα βιντεο κ της φοτο...ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χαχα! Να σου πω ότι θέλεις. Μόνη της κάθεται η κάμερα και τραβάει. Εγώ την βλέπω! Άμα κατέβουμε την Τετάρτη στο Ζάππειο θα τα πούμε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν.
Κάποια στιγμή βλέπω το Peristeraki με το Fritsaki να συζητάνε. Άκουσα το Fritsaki να λέει στο Peristeraki ότι τα λάστιχα που είχε η μηχανή του δεν ήταν τα κατάλληλα και θα έπρεπε να πει σε αυτόν που του τα τοποθετεί να του βάλει τα Karoo. Το Peristeraki τα πήρε λίγο και του είπε ότι δεν ξέρει τι λέει, του έδειξε πόσο καλά ήταν τα λάστιχά του και του είπε μάλιστα ότι αυτός που του αλλάζει τα λάστιχα, ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Οι τόνοι ανέβηκαν και αποφάσισαν να μονομαχήσουν επί ίσοις όροις, όπως μονομαχούσαν κάποτε οι ιππότες... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγω κερνάω και ποτάκι και φαγάκι και ότι θέλεις να μου πεις μερικά πράγματα.... |
|
|||
|
|||
Η συνάντηση ορίστηκε έξω από το Saloon.
"ΣΤΑ ΟΠΛΑAAA!!!" τους φώναζε ο καουμπόυς jtnakos... "ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΟΡΑ" φώναξε άγρια το Peristeraki... "ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ!!!" φώναξε το fritsaki με το άγριο και απειλητικό ύφος του μέσα από τα σκούρα γυαλιά του... Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη και έγινε με μεγάλο πάταγο... Αφού συνήρθαν από το αρχικό σοκ, άρχισαν να ψάχνονται για τυχόν απώλειες και τραυματισμούς... Αφού δε νίκησε κανείς, σήκωσαν τα βαριά τους όπλα... ... και συνέχισαν μόνοι τους την περιπλάνηση στους έρημους βάλτους και λιβάδια της άγριας δύσης... (μουσική υπόκρουση για να μπείτε στο πνεύμα...) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 1064 | 19-02-2012 22:05 |
---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 0 | 15-01-2012 15:27 |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 18:16 |
GS Video | syan | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 20-02-2009 00:13 |