|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οδική Βοήθεια ADAC.
Είμαι συνδρομητής λόγω πάρε-δώσε με Γερμανία.Την χρειάστηκα πριν το Πάσχα όταν έμεινα με το αυτοκίνητο έξω από τον Αλμυρό Βόλου. Ο "Ελπατζής" που ήλθε για βοήθεια γνωρίζοντας ότι είμαι στην ADAC βάραγε προσοχές και έτυχα υποδειγματικής εξυπηρέτησης. Εάν ήμουν απλός συνδρομητής Ε.Λ.Π.Α. πολύ φοβάμαι ότι ακόμα θα περίμενα...Για την ιστορία η πρώτη ερώτηση από το τηλεφωνικό κέντρο : "είστε καλά κύριε, χρειάζεστε μήπως γιατρό, φαγητό ή κάτι άλλο;" .Στο επίκεντρο ο άνθρωπος/πελάτης δηλαδή. Σημειώστε μια σημαντικότατη παράμετρο: καλύπτεται ο άνθρωπος άσχετα από το όχημα που οδηγεί ή στο οποίο επιβαίνει (δικό του, ενοικιαζόμενο, μοτό, αυτοκίνητο, τροχοαυτοκίνητο κλπ) σε όλη την Ευρώπη και σε όλη τη λεκάνη της Μεσογείου.
|
|
|||
|
|||
Σήμερα χρειάστηκε την οδική βοήθεια η γυναίκα μου...Είχε μείνει στο κέντρο της Πάτρας, μάλλον από σωληνάκι βενζίνης (θα μάθω σίγουρα αύριο).
Η ΕΛΠΑ κατέφθασε μετά από 40λεπτά περίπου (λογική ώρα αφού συνήθως κατασκηνώνουν στην Εθνική). Το τηλεφωνικό κέντρο της ADAC ήταν ΑΨΟΓΟ με απίστευτα ευγενική υπάλληλο...Με ενημέρωσαν ότι καλύπτουν μεταφορά με ταξί μέχρι του ποσού των 30Ε. Επικοινώνησαν με την σύζυγό μου την ρώτησαν αν χρειάζεται να της καλέσουν ταξί για να την φέρει σπίτι από το συνεργείο στο οποίο άφησαν το αυτοκίνητο, το οποίο θα πληρώνανε εκείνοι και αν έμεινε ικανοποιημένη. Εν γένει είμαι αρκετά απαιτητικός στο θέμα της ποιότητας των υπηρεσιών που μου παρέχονται, αλλά εδώ μιλάμε για ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο αντιμετώπισης των συνδρομητών τους. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
...σε ποιά γλώσσα μίλησες ;;;; Γιατί κάτι άκουσα για Γερμανικά ....
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δυστυχώς Διονύση το site είναι στα γερμανικά! Για περισσότερες πληροφορίες: Τα στοιχεία του εδώ αντιπροσώπου είναι: Κώστας Ντίνας ADAC Athen Tel: 210 96.01.266 Fax: 210 96.45.673 Mail: info@ansgr.adac.de |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στον υπόλοιπο χρόνο, Γερμανία και συνεννοείσαι στα αγγλικά. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, καλείς την ΕΛΠΑ, απευθείας. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Στο Αθηναϊκό τηλέφωνο απαντούν Γερμανικά αλλά μιλάνε και Ελληνικά. Επίσης νομίζω ότι η Αθηναϊκή γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο...
Σπρεχεν ζι γκριχις; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καθημερινώς 08:00 έως 21:00 και τα Σ/Κ 08:00 έως 19:00. Η τηλεφωνήτρια σας καλησπερίζει στα γερμανικά (καθότι γερμανική εταιρεία που απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε Γερμανούς πελάτες) αλλά όλες οι συνεννοήσεις γίνονται σε άπταιστον ελληνικήν! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Ανοιχτή Συζήτηση - Ιδέες - κ' σχόλια | riko46 | Διάφορα | 4 | 08-01-2009 11:39 |