|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πόσο συχνά την πλένετε;
Απόσπασμα:
Μα όταν βρέχει δεν τη σκεπάζεις. Τότε γιατί βγάζουμε έκτακτο ανακοινωθέν για καιρικά φαινόμενα. Δεν είναι σωστό να βρέχεται. Μπορεί να περάσει νερό στους κυλίνδρους η να χαλάσουν τα ηλεκτρικά. Είναι το γνωστό πρόβλημα των Γερμανικών. Να κάνεις στεγνό καθάρισμα…………. |
|
|||
|
|||
1-2 φορές τον χρόνο,όταν πλέον είναι ανάγκη...
συνήθως την κάνω με πετρέλαιο πρώτα είμαι της άποψης,ότι τα σίδερα δεν τα πάνε και τόσο καλά με τα νερά |
|
|||
|
|||
Aσε που η βρωμια δημιουργει ενα προστετευτικο φιλμ (εκτος απο την οξειδωση) εναντια στις διαφορες.. ακτινοβολιες! (Ηλιου, κακου ματιου κλπ!!..)
|
|
|||
|
|||
Όποτε δεν έχω διάθεση για να μου φτιάξει το κέφι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και εγώ κάπως έτσι
|
|
|||
|
|||
Η ενασχόληση με την μηχανή και το πλύσιμο είναι απόλαυση… οπότε όταν λερωθεί την πλένω.
|
|
|||
|
|||
Συμφωνώ και εγώ, το καθάρισμα, ιδιαίτερα το σχολαστικό είναι χαλαρωτικό και (με λιγη δόση υπερβολής εως και ψυχοθεραπευτικό. Οποτε λοιπόν μου κάνει κέφι γιά να μου φτειάξει το κέφι
|
|
|||
|
|||
Αναλογα με τον καιρο, το καλοκαιρι που ειναι συχνοτερη η χρηση καθε εβδομαδα ή 15 αναλογα.Γενικα μ αρεσει να ειναι καθαρη!
|
|
|||
|
|||
στους 8 μηνες την εχω πλυνει 4,5 φορες.
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Πρόοδος! Πόσο έχουμε αλλάξει... προς το χειρότερο!" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 14 | 20-03-2009 20:34 |
Κάνε το test - Πόσο γρήγορη είναι η σύνδεσή σου ;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 28 | 20-02-2009 23:18 |