|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ποιοί κέρδισαν τα δώρα ???
το νουμερο 9 δωρο gps zumo to χαρισα στον maniac.
το νουμερο 20 δωρο το χαρισα στον frits servise βαγιανελης |
|
|||
|
|||
Καλημερα
το #93 το εχω κερδισει εγω αλλα επειδη ειμαι συνεπιβατης εχω ηδη αναφερει οτι θα το κανω δωρο. Ευχαριστω και σου στελνω και pm |
|
|||
|
|||
Καλημέρα κι από εμένα...
Έχω κερδίσει τα εξής δώρα: 1. Ένα οποιοδήποτε κράνος ΒΜW (εκτός carbon) BMW HELLAS 172. Ένα κάλυμμα σέλας μοτό, εταιρία ΜΟΤΟ.Κ |
|
|||
|
|||
ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ! ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΡΑΝΟΥΣ SMS 300! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ.......ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΧΑΛΚΙΔΑ ΓΙΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΕΥΒΟΙΑ!
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα και απο εμένα.
Το Νο 626, Ένα Σαββατοκύριακο (2 βραδιές) για δύο άτομα σε Junior Suite, το κέρδιασα εγώ. Θα στείλω και το σχετικό pm. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
4. Δωρεάν διαμονή 2 ή 4 ατόμων μιας εβδομάδας – οπουδήποτε στον κόσμο - σε ξενοδοχεία της RCI 219. Ένα Service-εργασία MOTION 'n STYLE 12. Μια ενδοσυνενόηση ΑΕ 600 ΒΤ από την εταιρία COBRA CENTER 426. Μία Δωροεπιταγή 100 € (7764.gr) 441. Μία Δωροεπιταγή 100 € (7764.gr) 31. 1 ετήσια συνδρομή ADAC 477. 1 σετ XENON (PARASKEYAS) 245. 1 διανυκτέρευση 2 ατόμων MOUZAKI PALACE 285. Eνα πακέτο 2 ατόμων φιλοξενίας ΗΟΤΕL Iβερις/γεύμα/ποτού 30. Ένα δωρεάν μάθημα ασφ. οδήγησης στο χώμα – από το Rideit 86. Ένα δωρεάν μάθημα ασφ. οδήγησης στο χώμα – από το Rideit 832. Ένα δωρεάν μάθημα ασφ. οδήγησης στο χώμα – από το Rideit Παρακαλούνται όσοι δεν έχουν παρουσιαστεί για τα παραπάνω δώρα, να γράψουν τώρα, γιατί καθυστερούν κ τους υπολοίπους, για την παραλαβή των δώρων ...
|
|||
|
|||
Νο 12. Μια ενδοσυνενόηση ΑΕ 600 ΒΤ από την εταιρία COBRA CENTER κέρδισα εγώ.
Έχω στείλει ήδη pm με τα στοιχεία μου στον Λεοντόκαρδο |
|
|||
|
|||
Το 4 εγω.
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Εκτός απ' τα παραπάνω δώρα, ποιοί κέρδισαν και τα: 640. Ένα γνήσιο t-shirts BMW Reflection 3 Tρικαλιώτης 652. Ένα γνήσιο t-shirts BMW Reflection 3 Tρικαλιώτης 671. Ένα γνήσιο t-shirts BMW Reflection 3 Tρικαλιώτης 674. Ένα γνήσιο t-shirts BMW Reflection 3 Tρικαλιώτης 776. Ένα γνήσιο t-shirts BMW Reflection 3 Tρικαλιώτης
|
|||
|
|||
Το 671 εγω.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σύγκριση ασφαλιστικών εταιρειών, κόστη | ortho | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 13-11-2011 12:37 |
Άπιστες οι γυναίκες σε θέσεις ισχύος | ahileb | Υγεία | 4 | 18-05-2011 03:27 |
Αίτηση συμβουλής για καμμένο μετασχηματιστή φορτιστή! | gemara | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 13-04-2011 13:04 |
Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία..... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 26-12-2009 21:51 |
Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 14:20 |