|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νανοτεχνολογία με εφαρμογή στην Μοτοσυκλέτα!
Θα ήθελα κι εγώ αν υπάρχει κάποιο δείγμα.
(τώρα θα μου πείς αν δώσει σε όλους εμάς δείγμα θα τελειώσει το υλικό του Ανθρώπου ) |
|
|||
|
|||
Τι έγινε πάγωσε το θέμα.
Sent by george via Tapatalk |
|
||||
|
||||
Οι πρώτοι 6 - εκτός Αθηνών - που δήλωσαν το ενδιαφέρον τους,
μου στέλνουν με πμ τα πλήρη στοιχεία τους και τους αποστέλλω με courier τα δείγματα με δική τους χρέωση ... Αν σε 2,3 μέρες δεν λάβω πμ με τα πλήρη στοιχεία, τα δείγματα πηγαίνουν στους επόμενους ... 1. bmwgogagis 2. petros1200gs 3. stelth1 4. tazman 5. faker 6. katsab 7. Papadopaidi 8. Gasgs ... και αν τέλος δεν ενδιαφερθούν κ οι επιλαχόντες, δύο δείγματα θα πάρουν οι Λεοντόκαρδος και Αrkas, οι οποίοι δεν πήραν, γιατί έφτασαν τα δείγματα ίσα ίσα (πλην δύο), για τους παρευρισκόμενους στον καφέ.
|
|||
|
|||
Μέχρι να βρέξει... παγωμένο θα μείνει Τα βάλαμε σε ζελατίνες, κράνη, πλαστικά.... Θέλουμε βρόχα για δοκιμή τώρα |
|
|||
|
|||
Νίκο έχεις πμ
Sent by george via Tapatalk |
|
|||
|
|||
Θα αρκεστω στις δοκιμες απο τους συμφορουμιτες...οποτε παραχωρω τη θεση μου στον επομενο.
Περιμενω αποτελεσματα και εντυπωσεις απο τους συμφορουμιτες που θα κανουν δοκιμη... |
|
|||
|
|||
Νίκο να εισαι καλα!
Ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία σου ! |
|
|||
|
|||
Νίκο έχεις και από μένα π.μ.
|
|
|||
|
|||
Επειδή βλέπω γενικά ότι υπάρχει ενδιαφέρον δεσμεύομαι να παραδώσω μερικά δείγματα ακόμα. Πιστεύω ότι 20 κομμάτια θα μπορέσω να τα έχω μέχρι την επόμενη εβδομάδα.
Αυτό που θα εκτιμούσα από εσάς που θα δοκιμάσετε τα προϊόντα θα ήταν μια ειλικρινής αξιολόγηση θετική ή αρνητική. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
Tags |
νανοτεχνολογια, mfnano, nano |
|
|