|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλείται GSA 5/2009
Moυ ειπες οτι ο λογος που δινεις τη μηχανη ειναι οτι με 3 παιδια δεν σε παιρνει να το κρατησεις κανω λαθος???
Αλλο το top case αλλο εκει που πας τη συζητηση επειδη προφανως εχεις τα ζορια σου, το μηχανακι σου δεν με ενδιαφερει αλλα με ενδιαφερει ενα adve μετα το 2010 το οποιο ενημερωτικα παιζει στην τιμη που ζητας το δικο σου, αλλα βλεπεις και το δικο μου που ειναι 2006 δεν πιανει ουτε 8500€! Δυστυχως ετσι ειναι η αγορα και τα πραγματα ειναι πιο σκληρα, οποτε κοιταξε να δεχτεις την πραγματικοτητα και να συμβιβαστεις με αυτη. Αν θεωρεις οτι σου χαλαω την αγγελια μετα απο τοσα ποστ χωρις ενδιαφερον ζητα απο εναν admin να σβησει τα σχολια μου! καλη σου μερα |
|
|||
|
|||
Τελικά είσαι πολύ απρεπής και ανάγωγος. Θα φταίει μάλλον το νεαρό της ηλικίας και η αγωγή σου. Εκτίθεσαι πολύ με αυτά που γράφεις και αντί να καταλάβεις το ολίσθημά σου και να αποσυρθείς ευγενικά, συνεχίζεις και το κάνεις όλο και χειρότερα. Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να αναφέρεις προσωπικά μου δεδομένα στη τεράστια παρέα του forum.
Εκτός από μοτοσυκλετιστές μάλλον δεν έχουμε τίποτα άλλο κοινό απ' ότι βλέπω. |
|
|||
|
|||
Είσαι πολύ μικρότερος για να μου μάθεις πόσο σκληρή είναι η αγορά και η ζωή! Δεν με γνωρίζεις γι' αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με αυτά που γράφεις, γιατί μένουν...
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα κύριοι.Απρεπείς χαρακτηρισμοί, υπονοούμενα και ανάρμοστες συμπεριφορές μεταξύ της όμορφης παρέας μας δεν είναι πρέπον από κάθε πλευρά. Ας τρέξει η αγγελία για όσο ακόμα καθαρή από όλους.
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
Ο καθένας εκτιμάει και ζητά μια τιμή γιαυτό που πουλάει όπως αυτός επιθυμεί....
Οι άλλοι όλοι Π Ε Ρ Ι Σ Ε Υ Ο Υ Μ Ε Ας μην κρίνουμε για να μην κριθούμε.. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστώ για το σχόλιο. Έχεις δίκιο. Ελπίζω το θέμα να λήξει εδώ και ζητώ συγγνώμη αν σας κούρασα. Απλώς πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν γράφουμε, γιατί τα γραπτά μένουν και μας χαρακτηρίζουν ως ανθρώπους και προσωπικότητες. Μια αγγελία για πώληση δεν πρέπει να αγγίζει τα όρια της αξιοπρέπειάς μας.
|
|
|||
|
|||
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΟΥΛΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
|
|
|||
|
|||
Ο καθένας έχει δικαίωμα να πουλήσει κάτι με τιμή κατά την κρίση του.
Γιατί ο άλλος να του πει το δίνεις ακριβά, ποτέ δεν το κατάλαβα. Αν εβαζε ο φίλος Faker αγγελία για κάτι δικό του, δεν νομίζω να του άρεσε να έμπαινε κάποιος και του έλεγε ότι υπάρχουν αλλού φθηνότερα. Υπάρχει περίπτωση να μην επηρέαζε τον υποψήφιο αγοραστή; Γιατί πάντοτε θα υπάρχει ευκαιρία καλύτερη από την δική σου. Τελικά νομίζω ότι η αγγελία του chris71 , δεν είναι πλέον αγγελία και καλύτερα να σβηστεί γιατί δεν νομίζω μετά από όλα αυτά να μην επηρεαστεί κάποιος υποψήφιος αγοραστής. |
|
|||
|
|||
Ο καθένας εκτιμάει αυτό που πουλάει και βάζει μία τιμή η οποία και θεωρεί -και πολύ καλά κάνει κατά τη γνώμη μου- ότι δεν ξεφτιλίζει το μεράκι που έχει βάλει πάνω στο δίτροχο και τη προσοχή που του χει δείξει όσα χρόνια το χει στη κατοχή του. Αν θέλει ο αγοραστής το παίρνει εάν δεν θέλει δεν το παίρνει.Είναι απλά τα πράγματα και τα κάνουμε σύνθετα.Τον πρώτο λόγο στη τιμή τον έχει ο πωλητής παίρνοντας βέβαια και τα κάποια ρίσκα για το αν θα κερδίσει ή θα χάσει.
Καλοπούλητη η κόκκινη μπουμπού chris 71. |
Tags |
1200, adventure, gs, gsa |
|
|