|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey
το μεταλικό κάλυμα χρειάζεται σε μας ή όχι;;;
|
|
|||
|
|||
"εγω δεν ξερει τιποτα" ! Ακομη δεν πηρα παντως απαντηση παντως,νομιζω πρωι απανταει μονο....
|
|
|||
|
|||
Αν η διαφορά είναι 10 20 Ε, δεν νομίζω να αξίζει ομαδική από e bay.....
|
|
|||
|
|||
και εγω ειμαι μεσα
|
|
|||
|
|||
Ερώτηση...
Εχει ψαχτει κανένας άν υπάρχει και πόσο κάνει μια BOSCH από τό Practicker? Οι μπαταρίες πού λέτε είναι κλειστού τύπου μέ υγρά ή με GEL ? Οντως τα εξουσιοδοτημένα έχουν εξοργιστικα υψηλές τιμές,τα εδώ συνεργεία έχουν κάνει παρανομως συντεχνεια ,είχα γράψει σχετικό πόστ και πρότεινα να ανοιξουμε σχετικό thread με εναλλακτικές προτάσεις σε ανταλλακτικά και περιφερειακα αξεσουαρ αλλά δυστυχώς το αγνοήσατε όλοι σας... Στο adv αλλαχτηκε ή μπαταρία μου εντός εγγυησης όταν μετά από πολυ κρύο εσπασε στοιχειο της,όσον αφορά τά 10 χρόνια εγγυησης που ανέφερε κάποιος μου φαίνεται πολυ τραβηγμένο...2 καί λόγω ΕΟΚ. Λαβετε υπόψιν ότι η μπαταρία είναι σχετικα ασταθής,θελει συχνή χρήση για να αποδόσει και να αντεξει όσο γίνεται περισσότερο,αν χρησιμοποιείτε τη μηχανή μια στό τόσο δεν προκειται να διορθώσετε τίποτα,ενα φορτιστής συντηρητής ίσως να είναι προτιμότερος,εκτός απο τους πανάκριβους της bmw έχει πάρει τό μάτι μου στην αγορά και με 20 €. Last edited by ekatontarxos; 16-09-2009 at 09:47. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παρατήρησα ότι τό ebay και τα αδελφά site σπρώχνουν κατά κόρον ελαττωματικές παρτίδες από κάθε λογης προιόν κατευθείαν απο τις γραμμές παραγωγής,παθών επανειλημένως και τσεκαρισμένο ενδελεχώς αργότερα . Δεν πρόκειται να σε κλέψουν στή συναλλαγή ,ούτε να χάσεις τα χρηματα σου ,αλλα συνήθως ΔΕΝ αγοράζεις αυτό πού νομιζεις ότι παιρνεις όσον αφορά την καταγεγραμμενη ποιότητα μέσω ISO και από αντοχή στό χρόνο ούτε λόγος. Προτείνω ειδικά για την αγορά τών μπαταριών κατευθείαν αγορά από έμπορο και όχι μέσω ΕΒΑΥ ΑΥΤΑ !!! Last edited by ekatontarxos; 16-09-2009 at 10:03. |
|
|||
|
|||
Ολες οι αποψεις σεβαστες .
Για τις συγκεκριμενες μπαταριες που κατασκευαζονται στην Αμερικη δεν υπαρχει περιπτωση να βγει παρτιδα διαφορετικων προδιαγραφων και να διοχετευτει μεσω Internet και αν διαβασει τις προδιαγραφες της κανεις μπορει να καταλαβει τον λογο. Εγω μεχρι στιγμης δεν βλεπω την διαφορα να ειναι στα 15 με 20 € αλλα πολυ μεγαλυτερη και επισης δεν βλεπω προθυμια απο τον εισαγωγεα να κανει καποια καλη προσφορα η να καιγεται να πουλησει ( 5-10 κομματια γιατι να ζοριστει). Για το μεταλικο ελασμα τωρα επειδη η μπαταρια μπαινει πολυ εφαρμοστα δεν νομιζω να ειναι must αλλα για τους αγριους που καβαλανε στα βουνα και στα φαραγγια δεν το συζητω αρα παμε σε πατεντα. |
|
|||
|
|||
Και για τους βιαστικους και πεινασμενους φατε ματια ψαρια ,
http://www.jimvonbaden.com/R1200_GS_Battery_Swap.html |
|
|||
|
|||
Λοιπον,ελαβα απαντηση...εγω ρωτησα(ερωτηση ως παραδειγμα εκανα)για 14 μπαταριες 9 680 και 6 535 το συνολικο κοστος με ολα μου ειπε 1599 ευρω. δηλαδη 114,22/τεμ. Ελλαδα βγαινει στις 14μπαταριες +-1820ευρω. Επισης ψαχνοντας για τις μπαταριες ανακαλυψα οτι ισως συμφερει τελικα από τον επίσημο αντιπρόσωπο της Odyssey στην Ελλάδα(http://www.odysseyfactory.com/countries/greece.html εχει το τηλ για καμια ερωτηση..(0030) 2109855084 ) την NIGICO ΑΕΒΕ(http://www.nigico.gr) με κόστος 130 euro η μια,χωρις να μαι 100% σιγουρη(αλλα γι αυτο υπαρχει το τηλ...Σε ομαδικη παραγγελια γλιτωνεις απο το εξωτερικο,εως και 20 ευρω+ - στην καθε μπαταρια(στις 10 200Ευρω) απ οτι Ελλαδα,αλλα υπαρχει παντα ενα αλλα....σε περιπτωση που συμβει οτιδηποτε(δεν μου χει τυχει) δυσκολα τα βγαζεις περα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στεφι σε ευχαριστουμε για τον χρονο σου και για τον κοπο σου. Αν οι τιμες του εδω αντιπροσωπου ειναι αυτες που λες τοτε πραγματικα η διαφορα ειναι ελαχιστη. Δεν μενει παρα να περιμενουμε την <<επισημη>> ανακοινωση της τιμης απο τα παιδια που εχουν ηδη ξεκινησει το cone με τον αντιπροσωπο. |
Tags |
1150, 1200, battery, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw, odyssey, pc535, pc680 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 01:25 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 23:58 |
Μοναδικά οφέλη στην αγορά ΒΜW | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 11-06-2009 08:00 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 14:27 |