|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
+1200
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
προκειμένου να βγάλουμε τα διαμονητήρια με την άνεσή μας. Από εκεί και πέρα εάν τύχει κάποιο απρόοπτο, μπορεί κάποιος να ακυρώσει. Να συμπληρώσω επίσης, ότι το αντίτιμο του διαμονητηρίου, καταβάλλεται με την παραλαβή του, δηλαδή την ημέρα εισόδου στο Α.Ο. Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Πριν λίγες μέρες ήμουνα στην Σαμοθράκη και έβλεπα την Λήμνο και την βουνοκορφή του Άθως! Σκεφτόμουν ακόμα δεν κατάφερα να πάω στο Άγιο Όρος! Να λοιπόν η καλύτερη ευκαιρία με την ωραιότερη παρέα! Πρώτα ο Θεός λοιπόν είμαι μέσα από Παρασκευή και μακάρι να μπορέσω και από Τετάρτη!
|
|
|||
|
|||
Μεσα απο Παρασκευη μπορει ομως να ειμαι διπλος...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Για να βοηθήσω και εγώ λίγο το σκεπτικό σας, τα διαμονητήρια, είναι επίσημα έγγραφα του Α.Ο, τα οποία εκδίδονται κατώπιν ελέγχου της Επισταμένης Αρχής. Για την έκδοση του απαιτείτε κάποια προσωπικά μας στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο, τόπος κατοικίας και Αριθμός Ταυτότητας. (τα οποία κάποια στιγμή θα δωθούν στον Νίκο-Φούτζι, για να τα στείλει στην Αρχή, προς έλεγχο) Βλέπε εδώ Οποιες απορίες έχετε, ευχαρίστως να σας βοηθήσω.. |
|
|||
|
|||
Το διαμονητήριο, ουσιαστικά, είναι το διαβατήριό μας !
Τα δε στοιχεία που δίδονται, είναι τα απολύτως απαραίτητα. Να σημειωθεί ότι κάθε διαμονητήριο, αφενός είναι απολύτως προσωπικό και μη μεταβιβάσιμο και αφετέρου διασφαλίζει την μη είσοδο στην Αθωνική πολιτεία, προσώπων που διώκονται ποινικά, δεδομένου ότι στο Α.Ο. δεν έχουν δικαιοδοσία οι διωκτικές αρχές. Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Πρώτα Ο Θεός παιδιά μέσα και εγώ κατά πάσα πιθανότητα με το γκρούπ τις τετάρτης. Χρόνια το λέω και παρέα δεν βρίσκω.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 18:16 |
Hμερολογιο Pirelli, 2012! | black_hawk | Αυτοκίνητο | 6 | 08-12-2011 09:47 |
Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2012 | moxor | Χρήσιμα | 11 | 31-10-2011 18:48 |
Νέο Μισθολόγιο ΔΥ για το έτος 2012 | vpentza | Ελλάδα | 5 | 22-10-2011 11:36 |
ΔΕΗ: Ζητά αυξήσεις 30% για το 2012 | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 06-10-2011 23:32 |