|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μου εξαφανίζονται τα θέματα!!!
Εγώ το παρακολουθώ πάντως.........
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλά εσύ έχεις και varadero. Και μένα το παλιό σύστημα με βόλευε περισσότερο, πλάκα σου κάνω για το varadero… |
|
|||
|
|||
...και χωρις πλακα... βαραντερο εχω !
|
|
|||
|
|||
ε αφού το βλέπω. παντού, εθνόσημο - γραμματόσημο - avatar - αγατάρ - moto - υπογραφή...
Δεν το χάνει κανείς και να θέλει. Καλοτάξιδο. |
|
|||
|
|||
Ποιο είναι το πρόβλημα σε παράδειγμα.
Έχω απαντήσει σε 5 ή 10 ή 50 μηνύματα την ημέρα(βλέπε Πρετεντέρης) και πάω για δουλειά. Το απόγευμα που γυρνάω, προσπαθώ να θυμηθώ σε ποια ποστ περιμένω απάντηση ή ποια έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρων αλλά επειδή δεν έχει απαντήσει κάποιος ψάχνω στις πρώτες 3 σελίδες των νέων μηνυμάτων και δεν βλέπω τίποτα!!!, ποια ήταν αυτά που ήθελα να παρακολουθήσω? Μια και έχω και ατσχάιμερ!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΟΧΙ!!!! |
|
|||
|
|||
Ουτε εμενα με βολευει τελικα καμια φορα θελω να ανατρεξω σε καποιο ποστ που ειχα απαντησει αλλα αντε να το βρω ή ακομα καμια φορα παταω να μπω σε ενα ποστ και απο ταχυτητα παταω και χανω το ποστ με αποτελεσμα να μην μπορω να το ξαναβρω ευκολα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ασε! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Όχι δεν θέλουμε βοήθεια. Προτιμώ να ζω στο σκότος με το αξιόπιστο Hondaμου……. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερωτήσεις για τρια θέματα που με απασχολούν | BMAR | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 17-11-2010 16:07 |
Μου`βγαλε τη ψυχη,του`βγαλα τα ματια..! | stukas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 06-05-2010 20:03 |
ΝΕΟ BLOG.....με θέματα ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ....ΔΕΙΤΕ ΤΟ..... | nkriaras | Διάφορα | 6 | 30-03-2010 15:09 |
Πρόταση για τα τεχνικά θέματα | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 15-09-2009 01:00 |
Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου! | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 32 | 30-05-2009 13:22 |