|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διπλα απο τον Δουναβη!
Aντώνη ωραίες φώτο και τοποθεσίες...
Αντε και στην επόμενη σας.... (και με τον φίλο μου τον JTR).!!! Αντώνη, έχεις σχέση από Καρδίτσα και έχεις ΚΑΕ πινακίδα??? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπραβο Αντωνη!! Αξιος συνεχιστης με το θρυλικο συντροφικο 1150!! Last edited by paschalis; 22-05-2011 at 22:07. |
|
||||
|
||||
μολις φτασαμε Σοφια, βουρ για καφε! εδω επιτελους στον Δουναβη, στην πολη VIDIN πρωινο στο ξενοδοχειο (σαν την κουζινα της μαμας) σε καπιο Σερβικο χωριο και ξανα διπλα στον Δουναβη απο την μερια της Σερβιας και το βραδυ στην Τιμισουαρα στην Ρουμανια ο Βασιλης αναρωτιωτανε συνεχως γιατι δεν μας την πεφτουνε οι γυναικες....... και εδω στην Σερβια στην πολη βρσακ, συναντησαμε τον Μαικ με honta με Αμερικανικες πινακιδες (Σερβος τελικα που ζει στην Αμερικη χρονια) μας κερασε καφεδακι και μας συνοδεψε ως το Βελιγραδι, τον περιμενω τον Ιουνιο να ανταποδοσω το κερασμα στην Θεσσαλονικη!
|
|||
|
|||
μπράβο ρε τρελό αγόρι...
|
|
|||
|
|||
Εκδρομαρα!!Μπραβο σας!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αλλα το χωριο μου ειναι προς τα μερη σας, το Μεγαλο Μοναστηρι διπλα στο Βελεστινο, οποτε καποια φορα θα τα πιουμε τα τσιπουρακια στον Βολο! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μόλις τελειώσουν οι εξετάσεις, σχεδόν κάθε Σ.Κ, την βγάζουμε στο Βόλο (Γατζέα)... Ενημερώνω και τον JTR, και βουρ...!!! |
|
|||
|
|||
οκ! Αργυρη,χαιρετισματα στον Γιαννη!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποδήλατο απο τον Ιούνιο! | VagosGT | Ποδήλατο | 20 | 17-03-2011 13:29 |
Ηχος απο τον ΑΡ ΒΟΧΕΡ...S.O.S | dimalx | Τεχνικά θέματα διάφορα | 110 | 03-03-2011 18:18 |
πισω απο τον υαλοκαθαριστήρα... | REK | Μου τη δίνει που ..... | 34 | 29-11-2010 11:48 |
καρτα απο τον Αγιο Βασιλη..... | Dionisis | Διάφορα | 6 | 01-01-2010 18:45 |
προσοχη προειδοποιηση απο τον διαχειριστη | Alext | Χιούμορ | 3 | 04-12-2009 12:34 |