|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μετατροπή ΚΤΜ 950SE σε Rallye
|
|
|||
|
|||
Αν και αυτο ειναι το 690 Rallye και δεν μπορω να κανω ολα τα πλαστικα, η μπροστινη μουρη του μ ενδιαφερει πιο πολυ.
Αυριο παιρνω τα πραγματα απο τον τορνο. Μ εχει πιασει μια βαρεμαρα βεβαια, μιας και δεν βιαζομαι, αλλα αυριο θα εχω τελειωσει τα μεταλικα κοψιματα. Πεμπτη,παρασκευη το πολυ, θα δειτε την μεταλικη κατασκευη (εκτος απο τα φωτα) σε χειροποιητη εκδοση! ΥΓ.Η χειροποιητη κατασκευη ειναι η 1η φωτο του 2ου post στην αρχη του θεματος. Last edited by emix; 30-11-2010 at 14:44. |
|
|||
|
|||
Καλή συνέχεια Ηλία!
|
|
|||
|
|||
Πριν απο λιγο τελειωσα την μεταλικη κατασκευη κατα 90%
Αυτα που λειπουν ειναι κατι μεταλικα στηριγματα ακομα, τα οποια την δευτερα θα τα εχω, τα μπαρακια στηριξης των συσκευων (αυτα που βλεπετε δεν ειναι τα κανονικα) και φυσικα τα φωτα. Μερικες φωτογραφιες απο την κατασκευη. Φυσικα η δικη μου εχει καποια σημαδια απο γραντζουνιες, αλλα δεν εχει και σημασια. Το πολυ-πολυ της ριχνω και ενα καλο βαψιμο και τελειωνει το θεμα. |
|
|||
|
|||
Και μια τελευταια, οπου φαινεται η αυθεντικη κατασκευη και αυτη που εφτιαξα εγω.
|
|
|||
|
|||
Άντε και με τα κουστουμάκια τώρα! |
|
|||
|
|||
έτσι μ΄αρεσεις...
|
|
|||
|
|||
πολυ καλος!!αντε να δουμε με τα πλαστικα τι θα κανεις!αλλα δεν σε φοβαμαι!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αααααχχχχ και γω αυτο φοβαμαι πολυ. Αν θα μπορεσω να φτιαξω τα πλαστικα. Αλλα θα το παλεψω παρα πολυ. Εδω ελπιζω στην σημαντικη βοηθεια που θα εχω απο τον Χρηστο (HLD). |
|
|||
|
|||
Πολύ καλός . |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΣΠΑΝΟΣ ΚΤΜ | allen | GS Forum - Road & Enduro Training | 42 | 14-09-2010 10:10 |
Μετατροπή Ιαπωνικού σε....Ducati..! | γιαγια αρκουδα | Χιούμορ | 18 | 01-08-2010 23:31 |
Θες να σε μπουζουριασουν; Παρε ΚΤΜ! | emix | Χιούμορ | 19 | 05-01-2010 14:17 |
Μετατροπή ποικίλων αρχείων | Panos_Gr | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 1 | 10-10-2009 00:01 |