|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θα δανείζατε την μηχανή σας ; και αν όχι γιατί ;
Ο φόβος του ατυχήματος με δυσάρεστα αποτελέσματα είναι δικαιολογία????
|
|
|||
|
|||
λοιπον,το gs συγκεκριμενα δε θα το εδινα,μηχανη εχω δανεισει παλιοτερα.
τωρα κατι αλλο.και πες οτι δανειζω την μηχανη κι αυτος δινει τρακα ας πουμε με θανατηφορο ατυχημα,τι γινεται εκει?πληρωνουμε για μια ζωη?χωρια δε την ζωη που θα χει χαθει. |
|
|||
|
|||
θα την δανειζα μονο στον φιλο μου τον comander.....
|
|
|||
|
|||
έχω δύο φίλους στον ένα θα τη δάνειζα όπως και την έδωσα πέρσι το καλοκαίρι για να πάνε με το γιο του μέχρι Θεσσαλονίκη στομν άλλον όχι γιατί δε ξέρει να οδηγά
|
|
|||
|
|||
+1
|
|
|||
|
|||
Κάποιος παλιός μου χε πει κάποτε,παιδί μου μηχανές και γυναίκες δεν δανείζοντε.
|
|
|||
|
|||
Εγώ την μπέμπα την έχω δώσει μόνο σε 2 ανθρώπους. Γενικώς δίνω μηχανή και αυτοκίνητο σε κολλητούς και αν ξέρω ότι είναι συνετοί στην οδήγηση.
Παρόλα αυτά όταν οδηγάνε την μηχανή μου (από παπί μέχρι gs) σκίζεται η καρδιά μου και πεθαίνω από ανησυχία μέχρι να γυρίσουν. Δεν ισχύει για το αμάξι. Από την αλλη όλοι μου οι φίλοι όταν αγοράζουν κάτι μου το δίνουν για βόλτα (μου αρέσει και εμένα η δοκιμή είναι η αλήθεια) και είναι δύσκολο να αρνηθείς. Φανταστείτε φίλος μου έδωσε το καινούργιο του ford mustang 4500cc γύρω στα 360 άλογα για να παντρευτώ και βόλτα. Πως να του πεις όχι όταν πήρα την μπέμπα??? |
|
|||
|
|||
Την έχω δανείσει ήδη στο Ντίντο !!! Και τότε αποφάσισε να πετάξει τη δική του...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΕΤΑ ΚΡΑΝΟΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θα ήθελα την γν'ωμη σας | chgouras | Μπότες | 11 | 13-10-2009 17:48 |
Πως να κοιμήσετε το μωρό σας αν έχετε Linux!! | Alext | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 07-09-2009 22:50 |
Μην αφήνετε τη μηχανή στη γιαγιά σας... | georgekostas | Χιούμορ | 20 | 31-08-2009 17:44 |
Έκανε το γύρω του θριάμβου... και έπεσε από την μηχανή! | Black_Shadow | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 25-08-2009 00:48 |
Παραλία? Ναι γιατί όχι? | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 8 | 08-06-2009 18:22 |