|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW και σπασμενο μοτερ.......
πραγματικα στεναχωριεμαι,το μηχανακι το πηρα απο το υστερημα μου γιατι ηταν τ ονειρο μου να παρω bmw και να μου παθαινε κατι τετοιο δεν δικαιολογειται σ αυτην την εταιρια αυτο που εγινε.
Last edited by stelios1977; 31-01-2011 at 16:17. |
|
|||
|
|||
Σόρρυ που θα σου μιλήσω έτσι αλλά.... Δικαιολογείται - δεν δικαιολογείται, αυτό μπορεί να συμβεί σε οτιδήποτε μηχάνημα και δεν έχει να κάνει με χώρα καταγωγής και είδος. Αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να κάνεις, είναι να το ψάξεις απο παντόύ και να δείς τι σε συμφέρει πιο πολύ. Βρίσκεσαι σε ένα φορουμ με πολλά μέλη που μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν στην λύση που εσυ θα επιλέξεις, ακόμα έστω να σε συμβουλάψουν στην καλλίτερη για σένα λύση.
Μην στενοχωριέσαι λοιπόν, σίδερα είναι. Σε ότι μπορώ να σε βοηθήσω απο μέρους μου, ειδικά σε θέματα ιντερνετ η ότι άλλο αν μπορώ, απλά πες μου.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και εγω πριν αρκετα χρονια ειχα μπλεξει με τον ελληνα αντιπροσωπο γιαπωνεζικων μοτοσυκλετων......νεα σμυρνη-λεωφορο αθηνων,απιστευτα δρομολογια και νευρα,τσακωμους για μια μπιελα,που ηθελε να βγει εξω απο το μπλοκ....αποτελεσμα να πληρωσω την επισκευη,λογω κακης χρησης οπως μου ειπαν....
καλο θα ηταν να μην τσουβαλιαζουμε τα παντα.....ζημιες βγαζουν ολα τα μοτερ και ολες οι εταιρειες,ειναι να μην σου τυχει... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Την Παρασκευη καλεσα στο Τμημα Παραπονων (2109118001) αλλα μιλησα με μια κυρια και μου ειπε στειλτε μας επιστολη να το επανεξετασουμε, να το ξαναδουμε και ολα αυτα τα ''απροσωπα'' που σου λενε απ το τηλεφωνο....... Ξερεις καποιος που μπορω να παω ή να καλεσω καποιον, ο οποιος ομως, να ειναι και υπευθυνος ? Απόσπασμα:
ΥΓ Εγω τους εστειλα παντως μια επιστολη (ετσι να υπαρχει.....) στο οποιο περα απο το ιστορικο της ζημιας τους αναφερω οτι αυτο που περιμενω απο αυτους ειναι μια καλυτερη τιμη στο κοστος αντικαταστασης του κινητηρα (τα γνωστα 8000 ευρω) διοτι εαν μου κανουν μια καλη εκπτωση στην λιανικη του τιμη θα προχωρησω αμμεσα σε αγορα ενος 800 GS και το οποιο θα κανω εαν με ''βοηθησουν'' και αυτοι. Last edited by Dimitrism; 31-01-2011 at 20:13. |
|
|||
|
|||
Κανε αυτο που λεει η κοπελα στειλε δηλαδη ενα mail και να εισαι σιγουρος οτι κατι θα γινει..Με σιγουρια στο λεω οτι τα κοιτανε.
|
|
|||
|
|||
Ρε παιδιααααααααααααααααααααααααααααααααα
το ΠΡΟΒΛΗΜΑ απο που ΠΡΟΗΛΘΕ??? αναλόγος με την προελευση του προβλήματος θα πρεπει να πληρωσεις ή όχι..... Μήν ξεχναμε οτι η Bmw διαφημίζει την εγγυηση good will......... Last edited by vasorfa; 31-01-2011 at 21:08. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
To ειπα και χτες θα το ξαναπω και σημερα... ποια bmw και ποια good will ρε παιδια???? ποιος τα λεει αυτα τα παραμυθια??? προκαλω οποιον θελει να μου πει οτι αλλαγθηκε κατι σοβαρο μεσω good will... και θα ηθελα να πω στον gsmaniac οτι αυτο ακριβως λεω και γω ολα τα μηχανακια σπανε γιατι να σε κλεβουν ζητοντας ενα καρο λεφτα ενω οι ιαπωνικες εταιριες τα εχουν τσαμπα???θελεις να μου πεις ποσο αγορασες την μπιελα εκεινη και ποσο εχει μια της bmw????
|
|
|||
|
|||
Φιλε Lostre7 καλα ξεμπερδεματα σου ευχομαι
Συμφωνω με τους συμφορουμιτες που ειπαν να τους πιεσεις και να στειλεις επιστολη,μηπως πετυχεις κατι καλυτερο. Η δικια μου απορια ειναι: δεν ειχες καποια ενδειξη για κακη λειτουργια; καποιους θορυβους μεταλικους ή κροταλισμα; καπνα απο την εξατμιση;; γρεζια στα λαδια;; Οτιδηποτε που να σε εκανε να υποψιαστεις οτι κατι δεν παει καλα ωστε να προλαβεις την ολοκληροτικη ζημια του κινητηρα;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανταλλασεται μπαρα μοτερ 1150gs | John1150 | Ζήτηση | 4 | 29-11-2010 13:39 |
Χωρίς ΟΣΕ και Προαστιακό από τη Δευτέρα και σχεδόν όλη την εβδομάδα | riko46 | Ελλάδα | 3 | 26-10-2010 03:13 |
Μετά από Aldi και Fnac φεύγει και ο “Τιτάνας”; | gsmaniac | Επικαιρότητα | 9 | 25-10-2010 01:29 |
Το καλύτερο μοτερ για σουβλα | capo | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 8 | 03-05-2010 18:44 |