|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GoPro Camera καταγραφής HD Video - Αδιάβροχη !!!
Στον κόσμο υπάρχουν φίλε μου σε διαβεβαιώ. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν...
|
|
|||
|
|||
Εγώ τελικά κατέληξα στην Contour HD 1080 για 2 λόγους:
1/ Βάρος 2/ Αεροδυναμική της κάμερας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
που κάνει τη σύγκριση με όλες τις κάμερες σε σχέση με την Contour! Το site που κάνει την σύγκριση είναι της contour φυσικά! Τυχαίο; Δεν νομίζω! Anyway για να έχει ο κάθε υποψήφιος αγοραστής πλήρη και αληθινή εικόνα ο μόνος τρόπος είναι να μπει στα official site κάθε προιόντος και να βγαλει τα δικά του συμπεράσματα! Οσον αφορά την GOPRO που έχω και στα χέρια μου το βάρος της είναι 94 γραμμάρια και 167 με την 100% αδιάβροχη θήκη που περιλαμβάνεται στην συσκευασία και όχι extra και δίνει στην κάμερα δυνατότητα να τραβηξει video μέχρι και 60 μέτρα βάθος στο νερό! Η Contour δεν είναι 100% αδιάβροχη είναι απλά water resistant που σημαίνει ότι αντέχει σε υγρασία αλλά σε βροχή πχ ;;; Για να γίνει αδιάβροχη χρειάζεται να πάρεις extra αυτην την θήκη: και το βάρος τότε μαζί με την θήκη δεν μας το λέει κανείς. Τυχαίο και πάλι;;; Οσον αφορά την ποιότητα λήψης ο φακός που έχει η GoPRO και φαίνεται ακόμα και στο διάγραμμα της Contour είναι ο πιο ευρυγώνιος σε σχέση με όλες τις άλλες και την Contour! Τι σημαίνει αυτό; Πιο πλατια λήψη video πιο ευρυγώνια! Επίσης η GOPRO είναι και η μόνη επίσης που παίρνει κάρτα SD 32 GB! Είναι σημαντικό αυτό;;; Για δείτε πως γεμίζει μια 16άρα με 1080 video και μετά τα λέμε! Πλέον μένει μόνο να ανεβάσω κανένα βιντεάκι για να πάρετε μια γεύση ποιότητας λήψης video και ήχου επίσης με αέρα και να συγκρίνετε με αυτά που θα ανεβάσει ο Κωστής όταν την πάρει! Υπομονή μόνο λιγάκι... |
|
|||
|
|||
Αναμένουμε στις οθόνες μας..
|
|
|||
|
|||
Πάρτε μια μικρή γεύση σε 1080p
|
|
|||
|
|||
και ακόμη μια:
|
|
|||
|
|||
Η αντίσταση στο κράνος πως είναι ?
Είναι κουραστική ? |
|
|||
|
|||
Μηδενική θα έλεγα! Στο πρώτο βίντεο πηγαίνω μέχρι 120 χλμ/h αλλα έχω πάει μέχρι και 160 χωρίς να καταλάβω καμία διαφορά επίσης! Σε αυτο βέβαια συμβάλει και ζελατίνα του ADV αλλά και πάλι πιστεύω πως είναι είναι μηδαμινή γιατι έχω δοκιμάσει να βγαλω και το κεφάλι μου εκτός ζελατίνας και πάλι δεν αισθάνθηκα διαφορά!
Πλάκα πλάκα έχω πορωθεί όσο την χρησιμοποιώ όλο και περισσότερο! Μείνετε συντονισμένοι που λέει και ο φίλος μου ο Κωστής και την Πρωτοχρονια θα ανεβάσω βιντεό απο σκι επίσης μάλλον απο Καρπενήσι ή μπορεί και απο Βουλγαρία! Ακόμα και το καλοκαίρι ψήνομαι να την δοκιμάσω σε κατάδυση να δώ πως θα είναι! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
Tags |
camera, hd, βίντεο, κράνος, video |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αδιάβροχη κάμερα κράνους ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κράνη | 10 | 05-03-2010 08:48 |
video | Alext | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 04-10-2009 16:46 |
on board camera KTM 990 ADV vs bmw | kostas_366 | Άλλες εταιρίες | 12 | 19-03-2009 12:33 |