|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Interphone F4 , F5 , F3 vs Midland BT1 , BT2 , BT Next
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και εγώ τα ίδια θα ήθελα |
|
|||
|
|||
Προ ημερών έγινε αγορά μιας Interphone F5S.
Σήμερα έκανα την πρώτη δοκιμή και δυστυχώς δεν έμεινα ικανοποιημένος. Σύνδεση με GPS, δεν ακούω τίποτα. Σύνδεση με κινητο σε λειτουργία GPS, δεν ακούω τίποτα. Σύνδεση με κινητό και κλήση, με ακούνε πεντακάθαρα αλλά εγώ και πάλι δεν ακούω τίποτα. Για μουσική δεν χρειάζεται να πω κάτι, δεν άκουγα τίποτα. Μήπως φταίει το κράνος ρε παιδιά; Ή να πάω σε ΩΡΥΛΑ; Απελπίστηκα γιατί είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για την ενδοέπικοινωνία. :-( Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Θα δοκιμάσω σήμερα και στο κράνος της κοπελιάς μου να δω αν ακούει αυτή.
Πάντως σταματημένος με σβηστή μηχανή ακούω νορμάλ, όχι δυνατά όμως. Όταν ξεκινάω πάπαλα... Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Ο Dartagian τι σου είπε;;;;
|
|
|||
|
|||
Δεν έχω μιλήσει ακόμη με το κατάστημα, από Δευτέρα...
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Δεν μπορει να μην ακούς τίποτα !!
κατεβασε τις οδηγίες από το http://www.motoraid.eu/support/inter...k_motoraid.pdf στα Ελληνικά. Προφανώς κάτι δεν έχει συνδεθεί καλά ! Στο θέμα του δεν ακούς,τσέκαρε και με τα άλλα κεφαλοακουστικά που είναι στη συσκευασία, μήπως έπεσες σε ελλατωματικό (???) κεφαλοακουστικό. Μετά τσέκαρε τα φις των ακοουστικών σου. ΠΡΙΝ κάνεις οτιδήποτε, ΜΗΝ πιέσεις τα βίσματα στη μονάδα και στραβώσεις κάποιο χρυσό βίσμα, και τέλος, ΠΡΙΝ πας σε ωρυλά, πάρε ένα τηλέφωνο , είναι πιο φθηνό (πλακίτσα έτσι..) Αν τέλος θέλεις κάτι, στείλε και ένα email στο email του καταστήματος , για να λυθεί το θέμα, αλλά όχι από εδώ μέσα. |
|
|||
|
|||
Τελικά η συσκευή λειτουργούσε μια χαρά.
Απλά εγώ τοποθετούσα εν αγνοία μου τα κεφαλακουστικά κάτω από την επένδυση και πάνω στο κέλυφος του κράνους, ενώ το σωστό είναι επάνω στην επένδυση. Για αυτόν τον λόγο λοιπόν δεν άκουγα. Γιάννη συγγνώμη για την αναστάτωση και ευχαριστώ για την άριστη εξυπηρέτηση!!! |
|
|||
|
|||
Μην έχεις θέμα Αυτή είναι η εργασία μας
|
Tags |
interphone, midland, review |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλείται Interphone F4 | georgios | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 31 | 10-05-2012 16:51 |
Ενποεπικοινωνια Interphone f4.. | nikleve | Διάφορα | 7 | 17-11-2011 10:55 |
motorcycle-bluetooth-interphone-headsets | bagelis | Διάφορα | 2 | 22-10-2011 19:27 |
2-BT-interphone-bluetooth-motorcycle-helmet-intercom | MARK | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 11 | 24-08-2011 00:31 |
Interphone ενδοσυνεννόηση κράνους !! | CPretenteriS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 07-02-2011 17:14 |