|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΙΤΑΛΙΑ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ ΛΙΧΝΕΣΤΑΙΝ
Απόσπασμα:
Στράτο ευχαρίστως θα σε ξεπροβόδιζα, αλλά στις 4/8, θα μπώ κι εγώ στο πλοίο..... Αύριο όμως, περιμένω κι άλλους φίλους να τους ξεπροβοδίσω... Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
να είσαι καλα Στράτο πάντα να έχουμε καλα χιλιόμετρα.
|
|
|||
|
|||
Θεολόγε και Γιωτάκι,
οι ευχές όλων μας, σας συνοδεύουν !!! Sent from my iPhone using Tapatalk. Αrkas |
|
|||
|
|||
Πολλές ευχές για καλούς δρόμους, θα περάσετε καταπληκτικά είναι σίγουρο, θα αναμένουμε ανταποκρίσεις σας και πολλές φωτό........................
Γιώταααα, καλά ψώνια, είδα στους σάκους αρκετό κενό χώρο................... |
|
|||
|
|||
Θανάση μου σε ευχαριστω για αυτη την ολιγόωρη ανάπαυλα μετα του αριστου οίνου και του καταπληκτικου φαγητού ...να είσαι πάντα καλα...!!!!!
|
|
|||
|
|||
Τώρα το είδα το ποστ...
Καλό σας ταξίδι, καλά να περάσετε.... Λυκαβητό τις κάναμε τις Άλπεις φέτος..... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να είσαι καλα Μητσακο μου είναι δύσκολο να ακολουθήσω καθόσον το σήμα εδω είναι δύσκολο!!!!! Απόσπασμα:
Αν και για αυτο που είπες δεν πρέπει να χαιρετίσω Παρόλα αυτα ναι σε ευχαριστώ να είσαι καλα με πολλα χιλιόμετρα..... ΣΤΑΥΡΟΟΟΟΟΟ μαζεψε την θα περάσω άσχημες διακοπές!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Παιδιά δεν πρόλαβα να σας χαιρετίσω γαμώτο τρέχω σαν τον τρελό να κλείσω τις δουλειές μου. εύχομαι να έχετε καλό ταξίδι, να περάσετε καλά και θα τα πούμε από κοντά επί ιταλικού εδάφους. εύχομαι απο καρδιάς να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε.
Καλό δρόμο και καλή αντάμωση |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μην στεναχωριεσαι Ζήση, θα χαιρετηθουμε μέσα στα πάσα......... Καλο δρόμο να έχεις και εσυ και καλη αντάμωση!!!!!!!!! |
|
|