|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειμαστε σάιτ αγγελιών;;;;
Απόσπασμα:
Φίλε όπως το έγραψες, εσύ έδωσες την αφορμή, δεν επιτέθηκα προσωπικά σε σένα. Απλά το φαινόμενο είναι πολύ συχνό τελευταία κι άνοιξα μία συζήτηση. Και πίστεψέ με κι εσένα θα σε ενοχλούσε. Καλοπούλητη η μηχανή, καλωσήρθες και καλή παραμονή στο φόρουμ! |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
κάντε και κανέναν ανύπαντρο mod να κάθεται μέχρι πρωίας να ασχολείται και να μην έχει και κρεβατομουρμούρα!!! |
|
|||
|
|||
πόσο πρωίας ακόμη τον ασυμμάζευτο έχουν ήδη οι παντρεμένοι
|
|
|||
|
|||
Ορίστε το δράμα μιας (mod)o γυναίκας!!!
|
|
|||
|
|||
εγώ είμαι απο τους καινούριους στο forum οπότε τον πρώτο καιρό τον αναλώνω στο να περιηγηθώ στους διάφορους τομείς του, να διαβάσω άρθρα, σχόλια, να δω photo αλλα και να διαβάσω αγγελίες. και γιατί οχι να συμμετεχω και σε αυτές αγοράζοντας πχ κάτι. Αυτό φαντάζομαι δεν είναι κακό. Κακό είναι να χρησιμοποιείς το forum σα "χρυσή ευκαιρία". Μπορεί κάποιος να το διακρίνει αυτό...??? Αναρωτιέμαι...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν είναι καθόλου κακά όσα προαναφέρεις.
Για το αν μπορούμε να διακρίνουμε τους "ευκαιριάκηδες"?..."Ναι"... από τα στατιστικά τους στοιχεία, αν δεν ενοχλούν ιδιαίτερα είναι μέρος της καθημερινότητας |
|
|||
|
|||
για να επαυξησω...εγω προτεινω οποιος θελει μοτοσυκλεττα να παει στο πανεπιστημιο να σπουδασει μηχανολογος για να την σχεδιασει. μετα να δουλεψει 100 χρονια για να συγκεντρωσει το απαιτουμενο ποσο κατασκευης των βιομηχανικων εργαλειων και του πρωτοτυπου. ... ελεος.... και εγω εψαχνα service manual και ειδα αυτου του τυπου αναγκαστικης κοινωνικοποιησης. Αν καποιος αξιζει να γινει μελος της οικογενειας του φορουμ αυτο μαλλον θα πρεπει να βασιζεται στις κοινες ιδεες και αγαπη για την μοτοσυκλεττα και οχι αν μπορει να πληκτρολογησει μια καλημερα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν το είχα παρατηρήσει και τώρα που το αναφέρεις είναι 300 άτομα παρακολουθούν τις αγγελίες, 200 το χιούμορ, 105 τα νέα μοντέλα, 125 ταξίδια στο εξωτερικό και 30 άτομα το ανώτερο τα υπόλοιπα θέματα. Τα συνδεμένα μέλη είναι 500 και 1050 οι επισκέπτες. Τεράστια διαφορά που δείχνει ενδιαφέρον για τις αγγελίες και από μη μέλη. Εδώ είναι που πρέπει να δήξουμε γιατί είμαστε μέλη του φιλικού GSForum και να καλωσορίζουμε το κάθε νέο μέλος που μπορεί να γίνει ενεργό στο μέλλον. Έτσι ξεκίνησα και εγώ και πιστεύω αρκετή από τα μέλη μας που ήθελαν απλά να κάνουν μια ερώτηση. Δείτε εδώ ποιος ήταν ο λόγος που μπήκα στο φόρουμ και έγραψα το πρώτο μου μήνυμα, μετά από υπόδειξη πήγα στο καλός ήρθες και τελικά είχατε την ατυχία να κάτσω Όσο για το καλοπούλητα πιστεύω ότι γίνετε για να ανεβαίνει η αγγελία και να μην θάβετε . Last edited by gandreas; 08-02-2011 at 19:15. |
|
|||
|
|||
Παιδιά κάπου διάβαζα ότι η πραγματική ερμηνεία της λέξης "φορουμ" προυπήρχε απο τα αρχαία χρόνια και σήμαινε ένα σημείο στο οποίο γινόντουσαν αγοροπωλησίες!!!
Μπορεί να λέω και χαζομάρες βέβαια.....σίγουρα πάντως η σύγχρονη ερμηνεία του δεν είναι αυτή!! Απο την άλλη εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί να μην είναι κάποιος μέλος και να μπαίνει να βάζει μόνο μια αγγελία!! Ίσασ ίσα που αν κάποιος απο αυτούς τους φίλους δεί έστω για λίγο την δουλεία που γίνεται εδ΄΄ω αλλά και όλη την νοοτροπία ίσως αποφασίσει να ενεργοποιηθεί και αυτός να βγεί κερδισμένος και ίσως και εμείς γνωρίσουμε έναν ακόμα αξιόλογο άνθρωπο. Στο κάτω κάτω υπάρχει ειδική ενότητα για τις αγγελίες οπότε δεν μπερδεύονται και πολύ τα πράγματα.Το ενοχλητικό για μένα είναι το πως κυλάνε κάποιοες αγγελίες...αλλά ατρό είναι μια άλλη συζήτηση.Όπως και που πολύ καλές αγγελίες ανεβαίνουν απο συμφοφουρίτες και προλαβαίνουν μη ενεργά μέλη του φορουμ να τις χτυπήσουνε!!! Κατά τα άλλα έχουν την ενότητα τους......δεν χρειάζεται να το τραβάμε πολύ....και στο κάτω κάτω αν κάποιος δεν θέλει να είναι ενεργό μέλος της παρέας ας ανεβάσει μια αγγελία και ασ μην ξανασχοληθεί......το να είναι αναγκαστικο 10-20 ποστς κτλ κτλ το θεωρώ βλακεία........Πιο πολύ θέλω να το κάνει με τη θέληση του παρά να είναι υποχρεωτικό για ανα ανεβάσει την αγγελία!! Αυτα......... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ξέχασα!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ειμαστε μηπως κορο'ι'δα!!! | DERTILAS | Ελλάδα | 17 | 20-05-2009 13:19 |