|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κατασκευή Μεταλλικών Βαλιτσών
Για όποιον ενδιαφέρεται, για κάγκελα στυλ Adventure η κατασκευή θα πρέπει να είναι κάπως έτσι.
Όσον αφορά τις κλειδαριές μην υιοθετήσετε τον τρόπο του 1150ADV (μεντεσέδες από την μία και κλειδαριά από την άλλη). Μπορεί να είναι πιο οικονομικό αλλά αν έχεις φορτωμένο σάκο στη σέλα και θες να βγάλεις το καπάκι της βαλίτσας, απλά δεν μπορείς. Ενώ με 2 κλειδαριές είναι εύκολο. Top-case έχω της SW Motech και για αυτό θέλω να φτιάξω το ίδιο στυλ στις πλαϊνές. |
|
|||
|
|||
Οπωδηποτε τα θυληκια στο καπακι καθε βαλιτσας ωστε να δενοντε με ιμαντες διαφορα πραγματα, ειτε ιμαντες χειρολαβης. Θεωρω οτι θα ηταν καλυτερο να ειναι οπου και οι μαμα ωστε να μπαινουν για οποιον θελει και οι μαμα ιμαντες. (Μιλαω για BMW)
Οπως και οι zega pro s αξεσουαρ ωστε να γινονται τραπεζακια και καθισματα!!! |
|
|||
|
|||
Ποσο θα κοστισει ρε παιδια η κατασκευη περιπου?
Εδω εχουν περιπου 100 και κατι ευρα η μια 36λιτρα χωρις βασεις με 1,2mm παχος.... Alpos Aluminium Cases (Individual) - 36 Litre Συμφερει ολο το project? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πωπωπωωω!!!!!
τι projectαρα είναι αυτή ανναμένουμε την Συνέχεια |
|
|||
|
|||
Καλημερα παιδια,
Συγχαρητηρια για την κατασκευη σας. Πραγματικα αξιζουν τετοιες ενεργειες και καλη συνεχεια. Γωνιες,δυστυχως, σαν αυτες της touratech δεν προκειται να βρειτε, γιατι αυτες κατασκευαζονται αποκλειστικα για τις μπαγκαζιερες της εταιρειας αυτης. Εκτος αν τ αγορασετε απο την ιδια την touratech. Εχοντας κατασκευασει σχεδον 15 σετ μπαγκαζιερων (για μενα και για φιλους) εχω μερικες αποριες: 1) Τις ενωσεις τις κανετε με αργκον κολληση ή με πιρτσινια; 2) Αν τις κανετε με αργκον, προχωρηστε στην ερωτηση 3!!!! 3) Την στεγανοποιηση πως την κανετε αν τις ενωσεις τις κανετε με πιρτσινια; 4) Η ασφαλιση πανω στα καγκελα πως θα γινει; Με δικη σας πατεντα ή με τα στηριγματα της touratech; 5) Το αλουμινιο των 1,5 ή 2mm ειναι "καθαρο" ή εχει σημαδακια και χρειαζεται ηλεκτροστατικη βαφη μετα; (Στις δικες μου που ηταν 1,5mm ειχε σημαδακια, το ελεγα σ οποιον ηθελε να τις αγορασει και δεν τους ενοχλουσε. Δεν ηταν ενοχλητικα σημαδια, αλλα ειχαν κατι μικρα). 6) Πως εξασφαλιζετε την αντοχη τους απο πτωση; Τουλαχιστον απο ακινητη θεση, γιατι με ταχυτητα δεν γλιτωνει καμια μπαγκαζιερα.Βαζετε νευρα στο εσωτερικο τους; Κλειδαριες υπαρχουν πολλες στο εμποριο. Σιγουρα θα βρειτε καποιες. Εγω αγοραζα συνηθως απ αυτο το site, που ειναι στην Θεσσαλονικη: FLIGHT CASES & 19" RACKS - artsound.gr e-shop (Σας πηγα κατευθειαν στην κατηγορια για υλικα βαλιτσων) Καλη επιτυχια κυριοι και μπραβο και παλι. Last edited by emix; 12-12-2011 at 11:12. |
|
|||
|
|||
Σας βαζω και δυο φωτογραφιες απ αυτες που ειχα φτιαξει εγω.
Η πρωτη ειναι για τον τροπο με τον οποιο τις στηριζα στα καγκελα και η δευτερη μια γενικη αποψη, οπου φαινονται οι πλαστικες μαυρες γωνιες, η κλειδαριες ασφαλισης του καπακιου και η οι λαβες απο πανω. Καλη συνεχεια. |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε παίδες !! Ωραίο project !!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εκεινο που θελω να μου πεις ειναι που θα βρω την κλειδαρια που εχεις για τη βαση απο διπλα που ειναι (η μαυρη ) ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το μεγαλο πλεονεκτημα αυτων των μαυρων κλειδαριων ηταν οτι μπορουσα να τις βρω ν ανοιγουν με το ιδιο κλειδι και οχι με διαφορετικο η καθε μια. Κριμα που τις καταργησανε. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερώτηση για χούφτες και βάσεις βαλιτσών.... | Aggelos-Syros | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 16-05-2011 09:19 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | SenseiG | Υγεία | 23 | 12-03-2011 15:40 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 19:09 |
βασεις πλαστικών βαλιτσών 850-1100-1150 | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 29-04-2010 09:50 |
Δείτε τον τρόπο κατασκευής των ελαστικών | skippybi | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 04-12-2009 11:18 |