|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πόσο συχνά χρησιμοποιείτε την μηχανή σας ? | |||
Σχεδόν κάθε μέρα | 162 | 71.68% | |
Περίπου 3 φορές την εβδομάδα | 34 | 15.04% | |
Περίπου 4 φορές το μήνα | 17 | 7.52% | |
Περίπου 1 φορά το μήνα | 12 | 5.31% | |
Σπάνια | 1 | 0.44% | |
Ψήφισαν: 226. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πόσο συχνά χρησιμοποιείτε την μηχανή σας ?
μμμ ωραίο θέμα, λοιπόν, κυκλοφορώ κάθε μέρα με δυο τροχούς και για όλες μου τις δουλειές,
εκτός από πολύ βροχή, όπου παίρνω τις λαμαρίνες για λόγους βαρεμαρας (βαλε-βγαλε αδιαβροχα κλπ). Τη ΜΗΧΑΝΗ όμως, κατα χειμωνα μεριά μια φορά το μηνα για βόλτα - μινι εκδρομουλα-συντηρηση και το καλοκαιράκι εκδρομούλες πολλές και μακρινες όπως λάχει....! |
|
|||
|
|||
κάθε μέρα, με κάθε καιρό !
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καθημερινα...Λογο ομως του οτι το κεντρο πολης απαιτει κατι ευελικτο ελαφρυ και συμπαγες καθημερινες περιοριζομαι σε 50cc διχρονα Ιταλικα,και την κυρια μου σε βολτουλες σαβ/κου.
|
|
|||
|
|||
Μονο μοτοσυκλέτα ξέρω να οδηγώ!!!! Παντού πάω με το gs .
Μου έχει λύσει τα χέρια . Αυτές τις μέρες όμως ................. |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα
Κάθε μέρα, όλες τις εργάσιμες ημέρες του χρόνου. Η μοτό ισοδυναμεί με δύο ασκούμενους (είμαι δικηγόρος). ΄Εκανε τα χιλιόμετρά της σήμερα και με περιμένει κάτω από το γραφείο. Θα ΄ρίξουμε τα γκάζια μας και αύριο πάλι μαζί από το πρωϊ γιά το γραφείο, δικαστήριο κ.λ.π. Χαιρετώ ΛΕΒΑΔΟΣ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χαχαχαχ Sent by george via Tapatalk |
|
|||
|
|||
Καθε μερα,ολη μερα!
|
|
|||
|
|||
Την ταλαιπωρώ (αλλά της αρέσει) σχεδόν κάθε μέρα και όποτε μπορώ την κάνουμε μαζί για να βρούμε αυτό το κάτι που ψάχνουν οι περισσότεροι......
....λίγοι όμως το βρίσκουν!!!! |
|
|||
|
|||
Καθε μερα καθε νυχτα-Μονο αν αποκλειστω μεσα στο σπιτι δεν θα την καβαλησω
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για κάθε Ελληνική λέξη που χρησιμοποιεί... | XCHALLENGE | Διάφορα | 4 | 10-12-2011 03:55 |
Χρησιμοποιείστε το κινητό με δαχτυλίδι ή το μυαλό! | SenseiG | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 27-04-2011 22:36 |
Έκλεψαν 2 τόνους καλώδιο φωτισμού που χρησιμοποιείται στον προαστ | MARK | Επικαιρότητα | 21 | 17-04-2011 13:05 |
Περιεργα Σβησιματα | GsDakar | Τεχνικά θέματα διάφορα | 0 | 03-10-2010 21:14 |
Castrol gp ActEvo 20W-50 Το χρησιμοποιεί κανένας? | ALX | Τεχνικά θέματα διάφορα | 30 | 03-05-2010 17:11 |