|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 19 & 20 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013, ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΑΔΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙ
Επιστροφή στη βάση (περίπου) μετά απο ένα ΣΚ γεμάτο απο φίλους.γελια πειράγματα ψητουρες πολύ αλκοόλ κριθαροjuice FIX πολύ στροφηλικι
Ευχαριστω πολύ το Κύριο χάρη για τη χλιδή της κατασκήνωσης και τον ομορφανδρα για τις ομορφιές του και τον παρακαλω να πει στους συνφορουμιτες να μη ξαναγεμισουν με τόσα πολλα ψέμματα |
|
|||
|
|||
Και εγώ επίσης στη βάση μου ασφαλής και (μόλις) καθαρός
Εξαιρετική η εκδρομή, εξαιρετική η διαδρομή αλλά προπαντός εξαιρετική η παρέα που για εμένα ήταν όλοι καινούργιες γνωριμίες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την όλη διοργάνωση καθώς και για το άπαικτο support ! Πάντα τέτοια παιδιά |
|
|||
|
|||
Επιστροφή λοιπόν στην βάση από ένα όμορφο Σάββατο Κυριάκο .Ίσως απ τα ποιο όμορφα .η παρέα απίθανη Ομορφαντρα είσαι απίστευτος -απίθανος Χάρη είσαι η ψυχή σ ευχαριστώ για την χλιδή που μας προσφερες σ όλα τα φιλαράκια ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ωραία παρέα με μια φράση ΑΥΤΉ Η ΠΑΡΕΑ ΕΊΝΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ και μια ευχή ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΔΩΝΑ 2014 να είμαστε όλοι πάλι εκεί
|
|
|||
|
|||
Μόλις τελείωσα απο άνοιγμα σκηνών και πλυντήρια...
´Οτι και να πω ειναι λιγο. Θερμά συγχαρητήρια στο Χάρη για τα κομφόρ και στον Αλέξανδρο για την πρωτοβουλία. Στρίψαμε, γελάσαμε με την καρδία μας, φάγαμε τον απακο, ήπιαμε το Λαδωνα. Δεν κοιμηθήκαμε και πολύ, δεν δοκιμάσαμε πολύ φρούτα και λαχανικά, δεν είχαμε μουσική και χορεύτριες... Ε να αφήσουμε κατι και για του χρόνου... Χάρηκα που γνώρισα νέους φίλους, ενώ μερικούς που ήξερα τους γνώρισα απο την καλή και την... Γι αυτο GS FORUM!! Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Μια λέξη για το ΣΚ που περάσαμε
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ......... περάσαμε τέλεια !!!!!!! Πολλά ΜΠΡΑΒΟ σε όλους Ιδιαίτερα στον Αλέξανδρο κ Χάρη Ευχαριστούμε πολύ γιά όλα |
|
|||
|
|||
Αν και τα εχουν ξαναγραψει οι υπολοιποι απο πανω , να πω κι εγω οτι περασαμε πραγματικα ΤΕΛΕΙΑ ! Μπραβο στον Αλεξανδρο για την ιδεα που μαλλον θα γινει θεσμος, και μπραβο για την οργανωση του Χαρη . Οπως ξανα ειπα ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ !
Γνωρισα πολλα παλαια μελη που μονο απο το nickname τους ηξερα αλλα και νεα μελη. Φαγαμε πολυ , ηπιαμε πολυ, γελασαμε παρα πολυ , η παρεα απίστευτη ! Να ειμαστε ολοι καλα να βρισκομαστε παντα ετσι . |
|
|||
|
|||
Εμείς εδώ στο κλινόν άστυ να πήζουμε... Η μάνα μου παρεπιτπόντως, μια χαρά πέρασε στην Καλαμάτα και μας παράτησε μόνους με τα παιδιά |
|
|||
|
|||
Omorfantra..Χάρη..παίδες.. Ήμουν και εγώ στο Λάδωνα!..τυπωμένο σε μπλουζάκια την επομένη... |
|
|||
|
|||
Eπιστροφη στη βαση μου και εγω.Οτι και να πω ειναι λιγο.Οργανωση,διαθεση,αστεια,φαγητο,ποτο ηταν συστατικα που μας κρατησαν μεχρι πολυ αργα το βραδυ.Ειδαμε φιλους γνωρισαμε καινουριους ,και οταν δεν γελαγαμε μπορουσαμε να μιλησουμε κιολας!
Συνχαρητηρια σε Αλεξανδρο[ομορφαντρα],Χαρη για το στησιμο και σε ολα τα παιδια που βοηθησανε και ειδικα τους καινουριους. Ποσα κιλα κρεατα πηραμε παιδια; Καπως ετσι ξεκιναει μια ευχαριστη βραδυά Αυριο τα φωτορεπορταζ Last edited by nordkapp; 20-10-2013 at 23:04. |
|
|||
|
|||
Με κάλυψαν για όλα οι προλαλήσαντες (και φωτογραφικά).
Ορίστε και η οικογενειακή φωτό. Λείπει ένας, που βρίσκεται πίσω από την κάμερα... |
|
|