|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ημερολόγιο ταξιδίου σε Highlands - Ireland!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και μην ξεχάσει να ¨νερώσει¨ το ουίσκυ.... |
|
|||
|
|||
Και μια κατασκοπευτική φωτό από μένα...
... ο κόσμος είναι μικρός... Κάπου στο Falkirk Wheel αν δεν κάνω λάθος?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ωρέ Μπάμπη.... Που βρέθηκε αυτή??? Είχες βάλει κανά δορυφόρο ''πάνω'' μας????? Jefe |
|
|||
|
|||
Μπράβο, πολύ ωραίο ταξίδι το είχα κάνει το 1999 με πολλά κοινά μέρη που επισκεφτήκαμε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
μικρός ο κόσμος τελικά...
και εμένα μου ήρθε σήμερα ένα μεϊλ με τα εξής: http://motoadventures.wordpress.com/2011/11/05/highland-riders/ Σας παραθετω ένα site μνε ταξιδιωτικό από την σκωτία από φίλους από τα χανιά όπου ήταν εκει την ιδια περιοδο με το φιλο κώστα. κάπου τον είδαν αλλά δεν προλαβαν να του μιλησουν. γενικά το site αυτό έχει πάρα μα παρα πολύ όμορφα ταξιδιωτικά. αξιζει ένας καφές πρωινος για να τα διαβασεις...το καθενα ξεχωριστά. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νομίζω ότι σε όλα τα ταξίδια μου έχω πετύχει κάποιον Έλληνα μοτοσυκλετιστή στα πιο απίθανα σημεία... Στην κορυφή του Col D' Iseran, στο στάδιο της Μπάρτσα στην Βαρκελώνη, σε ένα βενζινάδικο κάπου κοντά στα σύνορα Αυστρίας / Ιταλίας, σε ένα γραφείο κάποιας κούριερ στην Φλωρεντία, σε μια διασταύρωση εν μέση τρελής κακοκαιρίας στην βορεινή πλευρά του Loch Lomond (στο φετινό ταξίδι) και ο κατάλογος δεν έχει τέλος... Σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουμε παντού... Δεν το περίμενα να σας πετύχω γιατί είχα δει το πρόγραμμα σας στο moto.gr, σύμφωνα με το οποίο όταν θα πιάνατε Highlands εμείς θα επιστρέφαμε τις μοτοσυκλέτες... Να 'σται πάντα καλά κοπέλια και να (μας) ταξιδεύετε... και που ξέρεις ίσως κάποτε ανταμώσουμε σε κάποια γωνιά αυτού του πλανήτη... |
|
|||
|
|||
[QUOTE=Madv;516911]Μικρός δεν λες τίποτα...
Νομίζω ότι σε όλα τα ταξίδια μου έχω πετύχει κάποιον Έλληνα μοτοσυκλετιστή στα πιο απίθανα σημεία... Στην κορυφή του Col D' Iseran, στο στάδιο της Μπάρτσα στην Βαρκελώνη, σε ένα βενζινάδικο κάπου κοντά στα σύνορα Αυστρίας / Ιταλίας, σε ένα γραφείο κάποιας κούριερ στην Φλωρεντία, σε μια διασταύρωση εν μέση τρελής κακοκαιρίας στην βορεινή πλευρά του Loch Lomond (στο φετινό ταξίδι) και ο κατάλογος δεν έχει τέλος... Σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουμε παντού... Δεν το περίμενα να σας πετύχω γιατί είχα δει το πρόγραμμα σας στο moto.gr, σύμφωνα με το οποίο όταν θα πιάνατε Highlands εμείς θα επιστρέφαμε τις μοτοσυκλέτες... Να 'σται πάντα καλά κοπέλια και να (μας) ταξιδεύετε... και που ξέρεις ίσως κάποτε ανταμώσουμε σε κάποια γωνιά αυτού του πλανήτη...[/QUOTE] Αυτό είναι σίγουρο Στέλιο! Jefe |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Highlands: Ημερολόγιο διαδρομής | painterakis | Ταξίδια στο εξωτερικό | 51 | 05-03-2013 02:37 |
Ημερολόγιο ταξιδίου στο Nordkapp! | Jefe | Ταξίδια στο εξωτερικό | 710 | 09-02-2012 01:17 |