|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.
|
|
|||
|
|||
Παρακολουθώντας σήμερα την συγκεκριμένη εργασία έχω να προτείνω ο εμπρόσθιος τροχός να δένεται με κάποιον ιμάντα με το διπλό σταντ στο οποίο είναι σηκωμενη η μηχανή, διότι οταν αφαιρείται η βίδα,που συγκρατεί το σύστημα του ball joint,ο τροχός μαζί με όλο το εμπροσθιο συστημα φεύγει μπροστά, δεν συγκρατειται απο πουθενά, παρά μόνο από το σωληνάκι των φρένων το όποιο μποεει να υποστεί ζημιά.
|
|
|||
|
|||
Ενα και για μενα εχω στειλει π.μ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Kαι αν αφαιρεθουν οι 2 ασφαλειες (πανω-κατω) της φουσκας δεν θα ξαναεχετε προβλημα!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έτσι το είχα βάλει και άντεξε 2 χρόνια (μέχρι που άλλαξα όλο το balljoint λόγω του τρακαρίσματος το καλοκαίρι). Βέβαια, είχε αρχίσει να κάνει ρωγμές αλλά θα άντεχε σίγουρα κανα χρόνο ακόμα. |
|
|||
|
|||
Αν εχει γρασσο μεσα δεν προχωραει η φθορα, οι ρωγμες ισως να ηταν απο το προηγουμενο που εσκασε!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δηλαδή, καλό το φουσκάκι του Ευτύχη και πιστεύω ότι αντέχει 3 χρόνια αν καθαρίζεται εξωτερικά και δε μαζεύει χώμα και σκόνη. Capice ? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γρασσο τι εβαλες, κανονικα θελει γραφιτουχο. |
|
|||
|
|||
Γραφιτούχο ΕΙΧΑ βάλει. Αλλά όπως έγραψα πιο πάνω, πλέον έχω καινούργιο balljoint οπότε
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 12:42 |