|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συρράκο - Καλαρρύτες 27,28,29-5-11
Απόσπασμα:
σε λιγο θα βαλει προγραμμα για κατουρημα και χ.......ο θα μας τρελλανει ο κοζανιτης.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλησπέρα teo. Σε αυτό που έγραψες δεν έχεις και άδικο. Να γνωρίζεις όμως για 10 περίπου σκηνές στο συγκεκριμένο χωριό είναι από μόνο του πρόβλημα. Κινήσεις που έκαμα σήμερα λοιπόν. Επικοινώνησα με το Α/Τ. Έχει μόνο έναν Αστυνομικό (θα σου τα αναφέρω στον καφέ αύριο) Μίλησα με τον Κο Γκίζα Νικόλαο που είναι ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος. Βγάλαμε κάποιες αποφάσεις για το που μπορούν με ασφάλεια να στηθούν οι σκηνές. Υπάρχει (δεν το ξέρω) απέναντι από το χωριό ένα δασικό ξύλινο σπιτάκι. Έχει και WC. Επίσης στο δημοτικό σχολείο έχει κάποιες αίθουσες με στρώματα κλπ. (σε περίπτωση κακοκαιρίας ) Θα μου δώσει τα κλειδιά. Θα τα πούμε αύριο στον καφέ γιατί είμαι κομμάτια σήμερα. Καλό σου βράδυ |
|
|||
|
|||
Λοιπόν Θωδωρή !!! Παρασκευή από το πρωί !!
Σάββατο μέσα στην βόλτα με όλη την παρέα !! Κυριακή επιστροφή με το καλό με όλο το γκρούπ !!! Παρακαλώ οι συζητήσεις στο καφέ αύριο στις 9 η ώρα για να είμαι εκεί !!! Σας παρακαλώ πολύ .. |
|
|||
|
|||
λοιπόν για Παρασκευή απο το πρΩι θα το ξέρω εκείνη την εβδομάδα!!
Σάββατο σε ότι κάνει η παρέα!!! Και την Κυριακή κανονικά μαζι απο το πρωί !!!! Πρώτα ο Θεός όλα αυτά.....!!! |
|
|||
|
|||
Μέσα σε όλα .
Και για να γίνω πιο σαφής .... Το πρωί θέλω μέλι , γάλα , βούτυρο , ψωμί . Πρόγευμα ...ομελέτα . Γεύμα ... κρεατοφαγία Απογευματινό ...ότι θέλεις Προδείπνο ...πιατέλα με τυριά Δείπνο ... τα έντερά μου Βράδυ ... πατσά Προ ύπνου ... ότι έχει περισσέψει από όλη την ημέρα . |
|
|||
|
|||
Θοδωρη πραγματικα οι συμμετοχες στην εκδρομη ξεπερασαν καθε προσδοκια.
Η αναγκη πια τα πραγματα να κυλησουν κατ΄ευχη απαιτει καλη οργανωση. Οποτε καλα πραττεις και ασχολησε και με πιο κοινοτοπα θεματα Οσον αφορα το φαγητο, μεσα σε ολα(απο τοτε που εμπλεξα με το forum ρεπω προς κοιλιοδουλη συμπεριφορα) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά, μέσα σε όλο το πρόγραμμα... Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής...
|
|
|||
|
|||
Καλησπερα και απο εμενα ειδα τισ ημερομηνιες και ειπα να δηλωσω και εγω συμμετοχη για την εκδρομουλα και κατι μου λεει οτι θα περασουμε παρα πολυ ωραια.Λοιπον συμμετοχη με σκηνη φυσικα γιατι θα περασουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ στο ΣΤΡΟΥΜΦΟΧΩΡΙΟ
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Δημητρό, πολύ σωστό σε βρίσκω (σκηνή)!!!
|
|
|