|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ασφαλτινα Ελληνικα Βουνα!! 7-8-9 Σεπτ. 2012!!
Απόσπασμα:
Ωραίο Κώστα, αν και φαίνεται να πηγαίνουμε δραστικά σιγότερα από το πραγματικό. Πάντως ωραία λήψη. |
|
|||
|
|||
]
Προυσσος-λιμνη κρεμαστων Δες αυτό το βίντεο στο YouTube: Από το iPhone μου Last edited by gsmaniac; 10-09-2012 at 12:45. |
|
|||
|
|||
Ωραία βόλτα τα έχω περάσει 2-3 φορές αυτά μέρη.
κρίμα που το videaki έχει θέμα This video has been removed because is to long σπάστο σε 2 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα το φτιάξω αργότερα.... |
|
|||
|
|||
Βαζω και γω μερικες φωτο αν και μετα το καρπενησι δεν προλαβενα ουτε για WC....
Στην ταβερνα 1η μερα 2η μερα ακολουθοντας τα φιλαρακια μου Βαγγελη Φωτη Σωτηρη και Marabou απο εδω και κατω τπτ!!! Στη Λευκαδα με πολυ γελιο πλακα και απιστευτη διαθεση αμα ξεκινας ετσι...!!! και μετα τις στο Camping για πειραγματα και φαι εγω με τον Tatoo... τους αλλους δυο δεν τους Ξερω ειναι Θαλασσινοι Σπιτικος!!! με τετοιους ανθρωπους η Κριτη πρεπει να ειναι περηφανοι. χαρηκα που σε γνωρισα και εσενα και τον αλλο Κριτηκομας... Νακο εισαι μεγαλη Ψυχη και εσυ και ο Τεο χαρηκα που σε ξανα ειδα και που γνωρισα το Τεο και τους Αθηναιους φιλους του Μαγγελαμε σου ευχομαι καλα ταξιδια στη ζωη σου φιλε gsmaniac εισαι μεγαλη απατη!!!! ξερεις εσυ να εισαι καλα αν Θαλασσινος και συ... οσο για τον Χαλκιδεο .... no comments... μια κατηγορια μονος του!!! Πασχαλη σε αφησα τελευταιο για να σου πω ενα μεγαλο Ευχαριστω. Μπραβο για ολα περασα απιστευτα. Θειε Tolhs τελικα τωρα ξερω πραγματικα ποιος ειναι ο Βροχοποιος....!!! Σε ευχαριστω και σενα για ολα αν και δεν ξερω γιατι δεν σε εχω φωτο . Sorry για οποιους δεν ανεφερα σας θυμαμαι ολους αλλα δεν εχω αλλο φωτογραφικο υλικο... Να λοιπον γιατι GS Forum Last edited by Astakos82; 10-09-2012 at 14:13. |
|
|||
|
|||
Αν δεν επεφτες νωρίς για ύπνο.......θα είχες υλικό για ανεβασμα
Εγω στην ηλικία σου έκλεινα τα ματιά μου 8 ώρες τον μήνα Και εγω χάρηκα που σε γνώρισα αντωνακη......είσαι γνήσιο βολιοτικο τεκνο |
|
|||
|
|||
ελα να ανεβαίνουν και άλλες φώτο..
να δουμε τι χασαμε όσοι δεν το έβγαλαν μέχρι τέλους.. |
|
|||
|
|||
MotoGp..
Photo by Paschalis.. |
|
|||
|
|||
Ενα απίθανο διήμερο...Οδηγική Ψυχοθεραπεία με απίθανη παρέα!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πασχάλη που καταφερε να μαζέψει καμιά 30αριά - 40αριά τρελοκομεια απο ολη την Ελλάδα!! Δυστυχώς οτι υλικο είχα πηγε μαζι με το κινητό μου που είχε μια σοβαρή διαφωνία με την ασφαλτο της Αιτωλοακαρνανίας... Χαρηκα πολυ που ειχα την ευκαιρία να σας γνωρίσω και περιμένω με ανυπομονησία τα επόμενα... |
|
|||
|
|||
|
|
|